Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já třeba Glock natáhnu a pak ho tak týden nosím. Řekni nám na to zas nějakej tvůj vtipnej komentář ty malej ze školky :-)

No, takže natáhneš, že? No a o tom jsem psal. I DA revolver matahneš - tím promáčknutím... Tomášku, jdi si hrát sám a nepodlézej ggrandíkovi, stejně si s tebou asi hrát nebude ...

Něco o drillovaní ti na všech těch kurzech řekli?

Tak si asi ještě nějakej zaplať (a hlavně dávej pozor)...

Takže SAO není zásadní problém...

Ale což, koukám že Grandík po týdnu ban hned zas varování... z mladých kluků stříká testosteron ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ggrand - týjo, zrovna přemýšlím, je vůbec nějaká SAO pistole bez pojistky? U SA revolveru to nebezpečné není, natáhnu před výstřelem. Mimochodem, NAA má bezpečnostní mezipolohu bubnu se spuštěným kohoutem, úderník zapadne do výřezu mezi komorami, náboj není proti hlavni. Při natažení se válec pootočí o 1/10 (revolver je pětiranný) nejbližší komorou proti hlavni, při dalším natahování už klasicky o komoru.   

Odkaz ke komentáři

Ivan Lelák: Jj, to znám z nějakého videa. Nejde o bezpečnost jako takovou, ale o to, že pak to natáhnout jednou rukou nebo i oběma není ve stresu asi to nejjednoduhší vzhledem k celkovým proporcím.

Čisté SA má myslím Springfield XD, XDM a možná i SIGy, ale tyhle pistole mají lučík a větší velikost atd.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

ggrand - ona ta ergonomie není překvapivě až tak špatná, natáhnout jednou rukou to jde v pohodě, já jsem tyhle věci dost dlouho trénoval a ještě abych na to neviděl, třeba za zády nebo zakryté druhou rukou, protože nenápadné připravení ke střelbě bez podezřelého pohybu vidím u téhle kočky jako jednu z jejích (uznávám, mála) výhod. Tak určitě, není to jako u větších zbraní, o tom není pochyb. Líp, co se týká ergonomie, jsou na tom verze se sklopnou rukojetí / "pouzdrem", která má na sobě klip. Držel jsem to v ruce a šlo to. Ono se verzí dělá spousta, i s různými délkami hlavní, mířidly atd. NAA je taková okrajová záležitost pro srdcaře, ale mám ho rád a když ho mám občas u sebe, cítím se lépe. Je to mazlík:-).

post-3283-0-25940700-1490798926_thumb.jpg

post-3283-0-47098200-1490798939_thumb.jpg

post-3283-0-07917700-1490798957_thumb.jpg

post-3283-0-61617100-1490798971_thumb.jpg

post-3283-0-50278800-1490799000_thumb.jpg

post-3283-0-42533100-1490799020_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ono keby som nieco take robil ja, tak by som asi nevahal urobit normalne "6 hlavnovy" valec v celku, na hmotnosti by to az tolko nepridalo a nech ma ta strela aspon trochu silu + asi by to slo aj trochu nadopovat spravnym ryclym prachom.

Odkaz ke komentáři

straspol - jj, tyhle věci jsem kdysi hodně trénoval..:-)

cali - myslíš revolver s otáčivým svazkem hlavní, česky "pepřenka"?

No, když už jsme u zbraní, které nejsou třeba kanóny, ale přesto je máme rádi, tak dnes to mám takhle...:-):-)

post-3283-0-16114600-1490864153_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Natáhnout NAAčko jde jednou rukou v kapse, za zády, v rukávu, levou, pravou, všechny velikosti co jsem měl, bez problémů, instinktivně, jednoduše, neomylně.

Jj, to si taky říká spousta lidí o pojistce a dycky se najde někdo na závodech, kdo to nezvládne. Nemusím říkat, že to už i pár lidí odskákalo při obraně.

Odkaz ke komentáři

ggrand - omlouvám se, ale nějak jsem nepochopil Tvou poslední poznámku. Co má společného natažení kohoutu revolveru NAA jednou rukou s pojistkou na jiných zbraních???

Odkaz ke komentáři

Ivan Lelák: No že natáhnutí kohoutu je intuitivní, jednoduchá záležitost a přesně takových je asi 90% pojistek a kolik lidí už s tím mělo potíže.

Micey: Ty máš nějaké osobní problémy? Jen je mi záhadou, že dřív si neprudil a teď je až úsměvné, jak potřebuješ vše komentovat tou největší blbostí, jakou dokážeš vymyslet.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...