straspol Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 V jakém stadiu je česká žaloba na EU směrnici - víte někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Od 1.8. se zkouší trochu jinak. Jednak jsou jiný testy - s obrázkama a taky je víc sjednocená praktická část zkoušky. Prahy a středních čech se to dotkne minimálně (ta praktická se tady dělá už delší dobu v podstatě takhle)...Díky, koukam na to na webu. Tak mi snad nic neuniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Já mám zkoušky 22,8, tak držte palce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Já jsem myslel, že lasery až od 15.8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Prej ne.. "Tento zákon nabývá účinnosti prvním dnem třináctého kalendářního měsíce následujícího po jeho vyhlášení.." Pice se to tady uplne dole.http://www.sbirka.cz/POSL4TYD/NOVE/16-229.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Datum účinnosti od: 1. srpna 2017Je to tam napsaný vpravo nahoře.edit.:doplnění Upraveno 27. července 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Super, díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Už jste koupili laser/značkovač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Ne, pac mi tady furt nikdo nenapsal, jestli to neni nahodou uplne naprd (tusim, ze je:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Ne, pac mi tady furt nikdo nenapsal, jestli to neni nahodou uplne naprd (tusim, ze je:))Není, je to legrace. Střílel jsem s laserem z dlouhý zbraně, tam je to v noci a snížené viditelnosti fajn věc Taky jsme to zkoušeli na pistoli, po pár nástřelech taky celkem v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Je to na prd, za denního světla skoro nepoužitelný. Snad při nějaký obraně domu/bytu v noci. Zkoušeli jsme podvěsný s baterkou pod pistolí a jak je to nízko o proti hlavni, musíš to vyštelovat těma šroubkama na určitou vzdálenost a když se ta pak prodlouží už ten nástřel nesedí. Fungovat by mohli ty které jsou v ose hlavně. Jako hračka dobrý, kdyby to nebylo součástí tý baterky, tak bych to nekoupil. Takhle se to dá vypnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Mám na G17 a jako jo. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 A jakej máš? A jak se to vlastně zapíná, to musíš vždy mačkat čudl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) nektery se umej zapnout tasenim, ja ted objednal svetlo olight pl-2, vypada to, ze to bude vypalovat nepratelum oci Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Jakože to má nějakej pohybovej senzor(?), nebo to musí bejt zkombinovaný s konkrétnim pouzdrem, který tam má nějakou.. věc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 asi to ma nejaky senzor, treba tohle Jakože to má nějakej pohybovej senzor(?), nebo to musí bejt zkombinovaný s konkrétnim pouzdrem, který tam má nějakou.. věc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 No já mám myslím GTL21 a dá se to namáčknout i trvale zapnout a režim tam je světlo, laser, světlo+laser, je to oboustranné, takže i levák si přijde na své... ale musím se s tím seznámit, mám to přece jen pár hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 No to uz mi prijde mnohem smysluplnejsi kolimator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Tittus: Jenomže až se budeš krčit v kině za sedačkou a budeš vidět jen škvírkou a kvér vystrčíš nad hlavu, tak s kolimátorem jsi nahraný. Lepší scénář jsem bohužel nevymyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Tittus: Jenomže až se budeš krčit v kině za sedačkou No to jo... To mi připomíná, jak jsem tuhle z nudy koukal na film Beyond Valkyrie (úplná sračka) a tam se partyzáni kryli před střelbou za kupou sena. Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se