cema Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Chtěl bych si pořídit nějakou AR15 asi mi je jedno jestli pístovku nebo plynovku, hlaveň 14,5" nebo 16", střelnice kolem jsou max. 50m. Na start jsem si představoval něco levnějšího kolem 30t, ale....;-).Kdo co máte a jste s tím spokojený a můžete doporučit? Čím víc o tom čtu, tak tím víc nevím, co chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 (upraveno) V té reakci ministerstva se s tím neserou ;o) Palec nahoru ! Upraveno 23. září 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 V té reakci ministerstva se s tím neserou ;o) Palec nahoru !To je sice pravda, ale tohle si bohužel nikdo přečíst nepůjde a gůglit se s tím nebude. Takže ve vzduchu zůstane viset ten otrávenej oblak toho nesmyslnýho blábolu, nikoli to uvedení na pravou míru. Goebbels by tiše v koutku štkal štěstím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Von lžidnes ještě někdo čte? Kdyby se tu nelinkoval odkaz, ani nevím že ten ubožák existuje. Řekl bych, že tendeční bláboly už devalvovaly samy sebe, podobně jako v Praze dopravní značky. Na padesáti metrech padesát cedulí, taky to už nikdo nečte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 To je sice pravda, ale tohle si bohužel nikdo přečíst nepůjde a gůglit se s tím nebude. Takže ve vzduchu zůstane viset ten otrávenej oblak toho nesmyslnýho blábolu, nikoli to uvedení na pravou míru. Goebbels by tiše v koutku štkal štěstím.Proti dnesnim novinarum a obecne informacim ve sdelovacich prostredcich byl Goebbels uplny nýmand.Uz mi prijde, ze uz prekonali i dobu, kdy vladla ruda propaganda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Řekl bych, že tendeční bláboly už devalvovaly samy sebe, podobně jako v Praze dopravní značky. Na padesáti metrech padesát cedulí, taky to už nikdo nečte.Vo tom to je. Nečte- zaplatí. O to jde... to je ten účel. O bezpečnost dávno nejde. Ty kecy taky nejsou pro rozumný lidi, ale dokážou zfanatizovat dav slabomyslných voličů. Je neuvěřitelný, co lidi dnes dokážou vzít vážně. A o to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Chtěl bych si pořídit nějakou AR15 asi mi je jedno jestli pístovku nebo plynovku, hlaveň 14,5" nebo 16", střelnice kolem jsou max. 50m. Na start jsem si představoval něco levnějšího kolem 30t, ale....;-).Kdo co máte a jste s tím spokojený a můžete doporučit? Čím víc o tom čtu, tak tím víc nevím, co chci.2x Daniel Defense, 10" a 16". Dokonaly! A plynovka se chova zasadne lip nez pist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Jj, DD je super, ale dokončuju dům, takže sypu jinam :-(. Zatím mám ve výběru něco z řady SW MP15 a nebo něco od Coltu (30-40t), pak jsem koukal jse i na NEA 15, ale na to nemám žádné reference. PAR nechci, v mojem okolí s nima nejsou dobré zkušenosti. A pak VAR to se mi líbí moc, je to teda taky 50t, navíc mám nákupku na pušku samonabijecí a na VAR musí být kulovnice samonabíjecí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Jj, DD je super, ale dokončuju dům, takže sypu jinam :-(. Zatím mám ve výběru něco z řady SW MP15 a nebo něco od Coltu (30-40t), pak jsem koukal jse i na NEA 15, ale na to nemám žádné reference. PAR nechci, v mojem okolí s nima nejsou dobré zkušenosti. A pak VAR to se mi líbí moc, je to teda taky 50t, navíc mám nákupku na pušku samonabijecí a na VAR musí být kulovnice samonabíjecí.Nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Aha, díky za info. Všude jsem četl, že to tak musí být pro nákup napsáno?! A dříve ta formulace teda být musela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Chtěl bych si pořídit nějakou AR15 asi mi je jedno jestli pístovku nebo plynovku, hlaveň 14,5" nebo 16", střelnice kolem jsou max. 50m. Na start jsem si představoval něco levnějšího kolem 30t, ale....;-).Kdo co máte a jste s tím spokojený a můžete doporučit? Čím víc o tom čtu, tak tím víc nevím, co chci.PAR MK3 :-) a v pohodě, nastříleno cca 800 bez problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Tak jsem byl v týdnu něco osahat a zatím je favorit NEA15 14,5". No, ještě to nechám uzrát. Jinak už rozumím tomu, proč všichni říkají, že zbraň je jen začátek...těch dílů, a různých serepetiček na AR, který "nutně potrebujete" jsou mraky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Cema: DPMS Oracle .223 Jsem naprosto spokojen, žádné problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Chtěl bych pořídit nějakou brokovnici na trap, jen hobby parkrát za rok. Můžete mi někdo něco doporučit? V různých fórech jsem vyčetl, že dobrý poměr cena výkon je IŽ 39. Super by asi byl browning nebo beretta, ale to by musel být za nějakou zajímavou cenu, na začátek pro zábavu asi zbytečné. Někdo píše, že na začátek stačí uzkon... no a teď si z toho vybrat, že? Určitě by to měla být 12ka kvůli ceně střeliba, je mi jedno jestli nová nebo starší. Hledám co je takový ideální poměr cena/výkon. Tchán má CZ-USA Kansas, z toho jsme stříleli a v pohodě, ale je to Turek, to už můžu rovnou koupit toho Uzkona. Nebo nemá tady na fóru někdo něco zajímavého na prodej? edit: ideálně bych to viděl na něco tak 5 - 15 tisíc, podle stavu a jestli nové nebo jeté. Dávat za to 25-30, to už můžu rovnou něco málo přidat koupit tu Berettu, že? sorry za UP, ale zkusím to ještě jednou - fakt tu trap nikdo nestřílí, aby mi něco doporučil a poradil. Jestli na párkrát za rok pro radost fakt stačí ten IŽ nebo jestli jít raději rovnou do Beretty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) IŽ 39 nebo 27 na začátek není špatná volba. Taky jsem s nimi začínal. Když Te to chytne , tak pořídiš něco lepšího.Klidně sz rád poradim. Upraveno 29. září 2017 uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Mazlik do kapsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Moc pěknej PPK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Krasavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Mazlik do kapsy Vítej do klubu Já mám navíc ještě počmáranej Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Dik, jsou paradni, skoda ze to SW prestal delat a nevi se co bude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se