dawe009 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 No, ony tam ty myšky nemají nějakou nemocnici, takže ta prostřelená sice tobě uteče, ale příbuzní si to s ní vcelku drsně vyřídí sami. A ještě bych se poptal místních - nemáte někdo nadbytečnou pumpu 12x76 a víc? Něco bych si chtěl pořídit, ale rozpočet je omezený na max. 10k a to mezi novými není moc výběr. Ale asi klidně i nějakého Turka za pár peněz. Bude to moje první, tak nemám s čím srovnat. ZP a NP mám. Kdyžtak SZ. DíkyPumpa je na krysy trochu zu viel.. na druhou stranu nebudou trpět, prostě se rozskočí na atomy..takže je to vysoce ohleduplné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 :-D Na krysy to nechci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 No, ony tam ty myšky nemají nějakou nemocnici, takže ta prostřelená sice tobě uteče, ale příbuzní si to s ní vcelku drsně vyřídí sami. A ještě bych se poptal místních - nemáte někdo nadbytečnou pumpu 12x76 a víc? Něco bych si chtěl pořídit, ale rozpočet je omezený na max. 10k a to mezi novými není moc výběr. Ale asi klidně i nějakého Turka za pár peněz. Bude to moje první, tak nemám s čím srovnat. ZP a NP mám. Kdyžtak SZ. Díky Mám plonkovýho Uzkona TRX. Nastříleno 10 ks. Za trojku bych ho pustil. Ale pokud vím tak kliftoni na zbraních teď nefungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ale lhůty jsou teď prominuty. Rsp nehrozí postih když je prosvihneš. Psali to e-mailem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Kolega si teď vyřizuje nové NP a přes datovou schránku prý fungují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Tohle bylo v mailu:? Jedním z vládních opatření je omezení činnosti správních orgánů, včetně omezení osobního kontaktu zaměstnanců s adresáty veřejné správy na nezbytně nutnou úroveň. Úkony podle zákona o zbraních nepatří mezi neodkladné úřední záležitosti a proto, až na výjimky, budou podání podle zákona o zbraních vyřizována až po ukončení nouzového stavu. Vzhledem k povaze přijatých opatření, bude možné u všech lhůt podle zákona o zbraních prominout jejich zmeškání podle § 41 odst. 1 správního řádu.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Přesně.. Lhůty se promíjí a ty jako prodejce pošleš sken šediváka mailem, přiložíš na sebe ideálně telefonní číslo a oni ti pak zavolají, až půjde vrátit PZ. Tedy když chceš být správňák. Jinak stačí počkat, až se to zase rozběhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Pumpa je na krysy trochu zu viel.. na druhou stranu nebudou trpět, prostě se rozskočí na atomy..takže je to vysoce ohleduplné Já mám doma taky Turka, páková brokna. Bouchl jsem s tím asi 15 ran a fakt bych si nedovolil to někomu prodat. Stejně jsem už ty pohanský psy pochopil - oni chtějí, ať se zamordujem vlastníma kvérama (jejich výroby)...nebo alespoň ať si uyebem prsty a ruce ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Nestrašte s těma tureckýma broknama, to je fakt takovej krumpl? Mám rozjednanýho Uzkona ZK18...http://www.streleckarevue.cz/archiv-detail.aspx/2016/upload/vyslo6_2016/36_test.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Co toto, Číňan ale chválený:https://www.caliberclub.cz/brokove/sdm-m870-cal--12-76/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) No, ony tam ty myšky nemají nějakou nemocnici, takže ta prostřelená sice tobě uteče, ale příbuzní si to s ní vcelku drsně vyřídí sami. A ještě bych se poptal místních - nemáte někdo nadbytečnou pumpu 12x76 a víc? Něco bych si chtěl pořídit, ale rozpočet je omezený na max. 10k a to mezi novými není moc výběr. Ale asi klidně i nějakého Turka za pár peněz. Bude to moje první, tak nemám s čím srovnat. ZP a NP mám. Kdyžtak SZ. DíkyVim ze pises max 10k, ale prihodil bych 3tisice a koupil treba : https://www.armed.cz/brokovnice-winchester-sxp-defender-46cyl/ A nebo bazarovku Mossberga: http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/378423-mossberg-maverick-m-88/ Upraveno 27. března 2020 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Borci, už někdo střílel z CZ P10 F? Su adept na zbroják (hned jak zas povolí zrušený zkoušky kam sem byl přihlášenej) a už vybírám. Chci to mít spíš doma občas střelnice, nošení asi ne, jedině v případě že budou ulice plný zombíků. Dalším adeptem je Heckler & Koch SFP9, asi lepší zpracování a blbuvzdorný čištění kdy se de facto nelze postřelit. Jelikož by to byla moje první krochna, tak vypouštění zásobníku v lučíku bych si asi zvykl rychle. Na P10F se mi líbí 19 nábojů a taky že v recenzích jsou z ní docela hotoví (US recenzích český rači nečtu :-D). Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Chova se to lip jak C, a uz C se chova vyborne. Ale je to nesmyslne velky kram, kde kapacitu ani nemas kde vyuzit. Podle me nej verze je SC.Ono i C neni vubec mala zbran, na vysku(pazbicka) je to jako fullsize 1911. Upraveno 28. března 2020 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 O SC sem nepremyslel, vetsina recenzi je na C ale zkusim pohledat. Ja mam raci vetsi krochny ale SC je asi neco na ceste mezi C a F ze? Jinak chtel sem OR ale SC zatim na strankach zbrojovky jako OR nevidim. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Chova se to lip jak C, a uz C se chova vyborne. Ale je to nesmyslne velky kram, kde kapacitu ani nemas kde vyuzit. Podle me nej verze je SC.Ono i C neni vubec mala zbran, na vysku(pazbicka) je to jako fullsize 1911.Uz chapu! Je to full size pistole ale v kompaktnim ramu. To je fakt super, vyhoda dlouhe hlavne v kompaktnim tele, na delku stejny jak F ale na vysku prijemnejsi. Kurnik zatim nikde zadny recenze apritom tohle je fakt parada. Zkusim nejakou strelnici kde by ji mohli mit nebo vysledovat kde bude mit zbrojovka nejakou predvadecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Nazdar hosi, mate zkusenost, co za text poslat spolecne s vyplnenou zadosti datovou schrankou kvuli nakupku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Nazdar hosi, mate zkusenost, co za text poslat spolecne s vyplnenou zadosti datovou schrankou kvuli nakupku?v .pdf jako 1.příloha je vyplněná ŽÁDOST O POVOLENÍ, 2.příloha je dopis také v .pdf: V ___ dne___ Dobrý den, Žádám o nákupní povolení elektronickou cestou a zaplacení částky na účet.Zároveň žádám o zaslání usnesení do datové schránky. Poplatek 200Kč zaslán na číslo účtu 3711-33524011/0710(ověř si), Variabilní symbol RČ:______ V případě kladného rozhodnutí se vzdávám práva na odvolání ve věci usnesení o vydání nákupního povolení o nabytí zbraně kategorie B. Děkuji předem za vyřízení. V případně potřeby mne, prosím, kontaktujte na níže uvedeném telefonu nebo e-mailu. S pozdravem Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Super, diky. Takovouto kompleyni reakci jsem necekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Zajimavej kousek ale ta cena https://www.idnes.cz/technet/technika/laugo-arms-pistole-alien-cr-usa.A200418_091405_tec_technika_tho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Věnujete se tu někdo domácí výrobě brokových nábojů? Potřeboval bych pár sušilek v ráži 12x76 nebo 12x70. Případně uvítám kontakt na výrobce. Že se dají koupit vím, ale chtěl bych co nejpodobnější (hmotnost a vzhled) skutečným nábojům. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se