Micey Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 A pri ostry strelbe jsi to zkousel..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Jeste nee, ja byl ted na kombat treningu a Mantis se na pohyb moc nehodi taxem ho u toho nepouzil. Mantis je hlavne pomocnik na spousteni, uchop a to vse pod casovym tlakem a okamzite vyhodnoti chybu. Videl sem to u kamosa co trenuje zasahovku a hned se mne to zalibilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Jestli někoho z Moravy zajímají tlumiče, tak 7.-8.5. budeme mít zase cirkusové představení "školení o tlumičích" v Brně... Výklad, vysvětlení, ukázka, porovnání a střelba (pistole, karabiny a AR15). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 V 27. 4. 2021 v 9:18, Harry napsal: Jestli někoho z Moravy zajímají tlumiče, tak 7.-8.5. budeme mít zase cirkusové představení "školení o tlumičích" v Brně... Výklad, vysvětlení, ukázka, porovnání a střelba (pistole, karabiny a AR15). Ahoj, a kde to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 V 1. 5. 2021 v 8:14, KB5 napsal: Ahoj, a kde to bude? Střelnice Don Shot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Moje docela mladé hobby .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Z internetu, tři legendy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Chybi uz jen Fjodor Tokarev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 A M.V. Margolin, tvůrce nejkásnější pistole v celém CCCP. ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Prosím o radu. Na nějaké to domácí střílení (nechť se dcerka, 10 let, seznámí i stouto oblastí) sháním vzduchovku. Vzít z nostalgie nějakou starou Slavii či raději novotinu? A pokud ano, jakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Slávka bude stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Vzal bych tuhle základní Gamo, manipulace bude pro dítě určitě pohodlnější Vzduchovka Gamo Young Autumn SET cal. 4,5mm - Kentaur Zbraně (kentaurzbrane.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Koho zajímají pušky pro přesnou střelbu, tak tady najde pár informací o vybavení, které použili střelci na dvou letošních mezinárodních soutěžích v této střelbě: Statistika vybavení pro DPS Co se týče životnosti hlavní určitých ráží pro přesnou střelbu, tak hrubý odhad je takovýto: .223 Remington 4.000 6mm Creedmoor 1.700 6,5mm Creedmoor 2.000 .308 Winchester 5.000 6,5 PRC 1.400 Jedná se o hrubý odhad, kolik ran při udržení terčové přesnosti s běžným terčovým nábojem jsou ty ráže schopné vydržet. Dvoj až trojnásobná čísla opravdu nejsou reálná a pokud někdo od JP tvrdí, že 6,5 Creedmoor vydrží s terčovou přesností 5-8 tisíc, tak si to prostě spletl s ráží .308... JP používá do svých přesných pušek hlavně Proof Research, které nejen dovážíme do ČR, ale sám jich mám několik ve svých zbraních. A to jak nerezové, tak i karbonové. 6,5 Creedmoor mám v současnosti dvě s těmito hlavněmi a jedna už se blíží konci životnosti, která bude zřejmě lehce nad 2 tisíce. Letos s ní dosahuju docela slušných výsledků. Na evropské finále do Itálie už jsem se kvalifikoval a pracuju na tom se dostat i na světové finále PRS do Ameriky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 před 4 hodinami, Leopold napsal: K cemu je dobry ten plech z cela zaveru, kdyz je takle kratky? To musi byt cely kver utopeny v kalhotach,ale tomu musi zas prekazet kolimator ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Clipdraw je super věc na g26, tam je to vyloženě "strč za záda a zapomeň", u g19 už je to méně pohodlné, třeba v autě se s tím moc sedět nedá. Délka plechu je ok, ten inbus na nastavení klipu vidím poprvé.. podle mě kombinace klipu a kolimátoru je trochu neobvyklá, ale když to dělá radost, proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Clipdraw funguje perfektne je to verzia na gen5 ,tá má inú zadnú platničku ako gen4 Hĺbka utopenia za pasom a sklon sa da nastaviť zarážkou ,mne vyhovuje tak ako je na fotke . Kolimator mi nijak neprekáža pri nosení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Mě by spíš zajímalo, na co ho tam máš - dyť se musí před akcí nějak zapnout, nebo né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Za me je pistole v zadu na zadech pistole nad kterou nemam kontrolu a v pripade padu na zada ji nevytahnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 (upraveno) Zmizik: nijak se to nezapíná, funguje to prostě jako spona/svorka mezi klipem a závěrem, strčíš glock pod rifle a drží to na místě. Leopold je předpokládám levák, pravák má sponu na druhé straně. Midloch: jak jsem psal, g26 s klipem se dá nosit nonstop a nejen, že o něm skoro nevíš, ale neví ani okolí. Rifle a triko, žádný problém při pohybu a nic nikde nečouhá. Jasně že tasení je jiný svět než kydex, ale dá se to nacvičit. U mě převážil komfort nad nevýhodami, jen na LOS mě s klipem nepustili. Upraveno 13. července 2021 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se