midloch Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 (upraveno) Pro mě má světlo na railu ještě jednu výhodu, su zvyklej na plnohodnotnej úchop a to s baterkou v ruce prostě nemám a navíc kdyby nastala situace že jednu ruku mám zaměstnanou bo vyřazenou tak světlo mám aspoň na té pistoli. Upraveno 28. ledna 2023 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Jasny, ja vyhody svetla na zbrani oproti v ruce vubec nezpochybnuju. A uz vubec ne, ze mas sluzebni a soukromou zbran ve stejnem stavu. Jen jsem sel kolem a nahlas se zamyslel o potrebe svetla pro sebeobranne ucely. A asi zbytecne byl moc kategoricky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 (upraveno) @Fester jasný, to byl jen příklad Upraveno 28. ledna 2023 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 @nickolas Však to tu bereme v pohodě. Hodně lidí z branže světlo na zbrani nenosí a řeší to případně s baterkou v ruce, ale taky podle toho trénují. Pro mě je to jak se šprckou: Lepší mít a nepotřebovat, než nemít a potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 K tomu světlu a kolimátoru a tak... Obecně si kolimátory pořizují tři rozdílné skupiny skupiny lidí: - ti, kteří potřebují hustou fotku na instagram - dobří střelci, které to může posunout výš ve výkonnosti - začátečníci, kteří si myslí, že jim kolimátor pomůže. Nepomůže... Samozřejmě to berte trochu s rezervou... Ale fakt je, že dobré výsledky s kolimátorem nemívají začátečníci, ale naopak zkušenější střelci... Světlo na zbrani - super pro střelbu za ztížených světelných podmínek. Obzvlášť, pokud druhou ruku nemůžu použít - třeba proto, že jí používám na cokoliv jiného... Něco nesu, držím, někoho držím, snažím si otevřít dveře, držím si odstup od útočníka, chci ho trochu oslepit / zblbnout... Ale svítilna na zbrani nikdy nenahrazuje normální svítilnu do ruky, to je potřeba zdůraznit. Protože na to, abych si na parkovišti posvítil, kam mi spadly klíče, nechci svítit se zbraní v ruce, že jo... Technik použití svítilny je dost a je to zábavný trénovat... Málokdo bez výcviku si třeba v noci svítí tak, že nasvítí strop Přitom je to základní způsob... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Já si tady taky odložím jednu myšlenku. Slyšel jsem ji asi tak před čtvrt stoletím, a myslím, že zněla nějak takto: Nikdy nepoužívej světlo. Posvítíš si na jednoho, uvidí Tě druhej, a sejme Tě třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 (upraveno) před 1 hodinou, Harry napsal: K tomu světlu a kolimátoru a tak... Obecně si kolimátory pořizují tři rozdílné skupiny skupiny lidí: - ti, kteří potřebují hustou fotku na instagram - dobří střelci, které to může posunout výš ve výkonnosti - začátečníci, kteří si myslí, že jim kolimátor pomůže. Nepomůže... Samozřejmě to berte trochu s rezervou... Ale fakt je, že dobré výsledky s kolimátorem nemívají začátečníci, ale naopak zkušenější střelci... Světlo na zbrani - super pro střelbu za ztížených světelných podmínek. Obzvlášť, pokud druhou ruku nemůžu použít - třeba proto, že jí používám na cokoliv jiného... Něco nesu, držím, někoho držím, snažím si otevřít dveře, držím si odstup od útočníka, chci ho trochu oslepit / zblbnout... Ale svítilna na zbrani nikdy nenahrazuje normální svítilnu do ruky, to je potřeba zdůraznit. Protože na to, abych si na parkovišti posvítil, kam mi spadly klíče, nechci svítit se zbraní v ruce, že jo... Technik použití svítilny je dost a je to zábavný trénovat... Málokdo bez výcviku si třeba v noci svítí tak, že nasvítí strop Přitom je to základní způsob... Ve své zvláštní kategorizaci jsi ještě zapoměl na 4. skupinu a to ti kterým se zhoršil zrak na krátko a kolimátor je pro ně jediná možnost jak něco vidět. Na parkovišti svítím mobilem a ne kvérem Upraveno 29. ledna 2023 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Kdyby někdo nevěděl, co s penězma https://auctionportal.coltczgroup.onblocktrust.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 před 1 hodinou, Lynx12 napsal: Kdyby někdo nevěděl, co s penězma https://auctionportal.coltczgroup.onblocktrust.com/ Stejně je ale ta klasická pětasedma krásná, kam se petflašky hrabou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irenic Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 V 4. 2. 2023 v 12:28, Tobi napsal: Stejně je ale ta klasická pětasedma krásná, kam se petflašky hrabou . Rozhodně si to koupí někdo, než tuhle šílenost, možná pro dámy https://prodejna.czub.cz/cz-p-10-c-or-cerakote-custom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Fortnite fan ?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Něco si tady odložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Jo, protože v Rusku, Africe a Jižní Americe budou hlavně registrovaní držitele zbraně.Právo vlastnit zbraň podporuju, ale tyhle grafiky jsou čistá manipulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Gun ownership chápu jako legálně vlastněné zbraně. Za manipulaci pokládám jev, kdy se vysoká kriminalita páchaná nelegálně vlastněnými zbraněmi používá jako záminka pro okleštění práv legálních držitelů zbraní zajímavé čtení třeba tady https://zbrojnice.com/2018/09/25/puvod-zbrani-pouzitych-teroristy-v-evropske-unii/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Mate nejakej tip, kde nejlip v Praze poridit Glocka? Ceny na webu maji stejny, nevim jestli nekdo da nejake benefity, takze spis mi jde o solidnost prodejce vzhledem k pripadnym reklamacim plus mozna nasledna vymena miridel a montaz kolimatoru. Nebo je to suma fuk, kde to vzit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Ja bych si myslel, ze je to fuk. Mne delali miridla v Armed, ale nebal bych se nikoho vetsiho, Prodej-zbrani, Lero, Beareka.. s timdle osklivym kusem plastu si musej poradit vsichni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Taky si myslím, že u Glocka je jedno, kde se koupí. Žádné výrazné benefity bych při koupi G nečekal nikde, max tak samolepku nebo odznáček. Případně nějakou svlevu na výměnu mířidel nebo montáž kolimátoru. Co se týče prodejců v Praze, tak až na jednu vyjímku vždy všechno v pohodě (https://www.prodej-zbrani.cz/ , https://www.kentaurzbrane.cz/pistole/ ) . Ta vyjímka je http://www.zbranebrymova.com/ , tam jsem měl pocit, že je jako zákazník obtěžuju a kamarád, když tam řešil reklamaci, tak jejich přístup byl naprosto otřesný. Ale třeba se zlepšili, nebyl jsem tam pěkných pár let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 U Kentaura občas nabídli něco navíc, ale nevím jak teď. Prodej-zbraní v Motole fajn, beru tam střelivo, zbraň jsem tam ještě nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Je to sumafuk, Glocka bych si koupil levnejsiho z druhy ruky, malo strileneho od novacku, kterym na kurzech vysvetlili, ze to je ta uplne nejvic nejlepsi zbran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se