Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pro mnoho uživatelů zde na fóru je to nepředstavitelné, ale já konečně ukončil svou cestu chrono-mnicha a pořídil si definitivní, které nemám v planu a nikdy nebudu prodávat ani vyměňovat, tak poprosím aby mi lidé zde nepsali SZ o výměnu i s vaším doplatkem.

Jsou zde 2 typy lidí, ti co čtou příběh a ti co nečtou příběh, proto jsem se rozhodl, že to zde nebudu dramatizovat a prostě napíšu jak jsem k nim přišel a to tak, že jsem to viděl v obchodě, vybral jsem si je a následně zaplatil. Možná to není to co jste chtěli slyšet, ale já preferuji u těchto věcí radši funglovky, než abych to dědil z generace na generaci. A už konec kecání, zde jsou fotky!

20160328_151338.jpg

Ano asi každý už ví o jakou značku se jedná.

20160328_151410.jpg

Většina lidí co mě zná, ví že dávám přednost spíše made in swiss, než japoncům, ale možná časem třeba mě chytne chronobundus a poohlédnu se po nějakých Japoncích.

20160328_151517.jpg

A zde jsou to ony! Rozhodl jsem se, že wristshot fotit nebudu, tak mi prosím o něj nepiště.

Pěkný zbytek dne všem! :D

Upraveno uživatelem rolas
Odesláno

A ja blbec, duverivej, to ctu az do konce a celou dobu si rikam, co to mele s Victorinoxama, kdyz ma prdacke Doxy...

Tak jo, dostal jsi me ;)

Odesláno

Dobře ty, to se ti povedlo :D Díky za pobavení a jak už tu bylo i řečeno, možná by bylo fajn je alespoň občas vystřídat :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...