petr_cha Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Kdybys ten prouzek nezminil, tak jsem si ho nevsiml. dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ale jo, ale hrozně nepřehledně, nevýrazně, takovým svislým proužkem vlevo vedle nicku, když je to nastavený. Je to ale fakt děs, kouknu se po něčem jiným, to se nedá. A přes prohlížeč to není úplně ono. Kdybys ten prouzek nezminil, tak jsem si ho nevsiml. dik. Díky za info. Vůbec jsem ten proužek neviděl. Tak aspoň něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tady je link na nějaké starší verze pro android:http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/Třeba to někomu pomůže. Já nevím, jak se s tím zachází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Nepovedlo se mi tu listopadovou verzi nainstalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 No já vůbec nevim, jak se to dělá. Ne že bych na to snad nepřišel a nevyčet to někde, ale dneska na to už mentálně nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 No stáhnul jsem to, ale instalace neproběhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Já se domnívám, že se to bude muset do mobilu dostat (nakopírovat někam) jaksi ručně. Edit: Jsem se naposled rejpal v Androidu 2.3 kdysi. Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak standardni instalace by mela byt:1) stahnout soubor s priponou .apk do mobilu2) povolit v nastaveni androidu "instalace z neznamych zdroju" 3) soubor spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tady je link na nějaké starší verze pro android:http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/Třeba to někomu pomůže. Já nevím, jak se s tím zachází.Dekuji, to jsem potreboval!Nepovedlo se mi tu listopadovou verzi nainstalovat.Musis nejdriv odinstalovat tu aktualni sracku a pak to jde. Presel jsem na verzi 4.9.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Jdu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 a nezapomen si v google play pak u tapatalku vypnout automaticke aktualizace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Už to mám. Ale k úplnému štěstí by to chtělo tu poslední verzi, která ještě měla picture editor při vkládání obrázků. To mi strašně chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 A je aspoň ta 4.9.5 bez reklam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Už to mám. Ale k úplnému štěstí by to chtělo tu poslední verzi, která ještě měla picture editor při vkládání obrázků. To mi strašně chybí. Dá se stáhnout editor Aviary, což je právě ten, který byl použitý v Tapatalku. Navíc se myslím pořád ještě dají stáhnout všechny pluginy zdarma, takže nabízí mnohem víc úprav. Mě sice pořád všechno funguje postaru, díky tomu, že jsem neupgradoval, ale stejně na něj přešel. Třeba to někomu pomůže. Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak standardni instalace by mela byt:1) stahnout soubor s priponou .apk do mobilu2) povolit v nastaveni androidu "instalace z neznamych zdroju" 3) soubor spustitTak už mám taky 4.9.5, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Jako dopr..... Zas nova verze pro iOS a zas je mnohem horsi a neprehlednejsi. Ted se misto 10 vlaken na obrazovku vejdou dve. Grrrrrr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Jo. To už jsme si tu pro androida pořešili, teda snad a otázkou je na jak dlouho. Nejlíp se vrátit k nějaký starší verzi, která vyhovovala, jde-li to. Dobře to zmršili. Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Jako dopr..... Zas nova verze pro iOS a zas je mnohem horsi a neprehlednejsi. Ted se misto 10 vlaken na obrazovku vejdou dve. Grrrrrr....Presne tak, zrovna se tady s tim peru. A je to hnus. EDIT: a to jsem si i koupil Tapatalk Pro, abych se nedavno dozvedel, ze abych mohl postnout fotky, ze si musim stahnout update Free verze, ze Pro verze zadne pokracovani nema A navic mi to kazdou chvili pada. Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Poslušně hlásím, že verze pro WP funguje jak má a i po aktualizaci je plně použitelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Že by to u WP nedoprasili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se