Maxmillian Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Ja jim zaplatil jednorazove nejaky penize, abych se tech reklam zbavil. Zas tolik penez to neni a je to furt lepsi, nez na forum koukat pres safari na telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 To píšu pořád, verzi 4.9.5 dokud to pujde. Já tam žádný reklamy nemám, žádný. A to nemam žádnou PRO nebo VIP verzi.Presne tak. Je treba zakazat automaticke aktualizace a pouzivat posledni dobrou verzi tapatalku, tj 4.9.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Neměl bych problém zaplatit něco za funkční SW. Bohužel už jsem v minulosti u Androidu několikrát zaplatil za doživotní podporu/aktualizaci a po pár měsících bylo vše jinak. Navíc vím zcela bezpečně, že v tomto případě naprosto stačí, aby admin ve verzi pro Tapatalk omezil reklamy a uživatel pak v Tapatalku má vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Omezil nebo úplně paralyzoval? Jinak slovo "doživotní" v dnešní době bohužel neznamená "do konce Tvého života" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) K prvému: správce (jiného) fóra na můj dotaz, proč na jejich fóru reklamy nejsou, odpověděl:V admin účtu Tapatalku nějaké reklamy nastavit jdou. My to máme samozřejmě vypnuté. K druhému: ano, je to (bohužel) tak. Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Používáte někdo placenou verzi tapatalk PRO? Je velký rozdíl oproti free verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Používáte někdo placenou verzi tapatalk PRO? Je velký rozdíl oproti free verzi? Používal jsem dříve, ale trošku mě vypekli - po pár měsících se mi updatoval na free verzi a konec a zvonec bez jakéhokoliv varování - teď abych jim nasypal dalších 15 éček. Co si pamatuju, tak jsem mohl editovat obrázky přímo v Tapatalku - což asi zrovna není nejpodstatnější vlastnost. Jestli to bylo bez reklam, si už nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 A nezrušili tu PRO verzi? Já ji taky měl a teď jenom free. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 A nezrušili tu PRO verzi? Já ji taky měl a teď jenom free.Právě, že mi vyskočila volba PRO verze za 2,99euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 No, tak koukám do Google Play a fakt se tam ta PRO verze znovu objevila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Já na iOS Tapatalk Pro používám - ty 3 éčka mi stály za to zbavení se otravných reklam. Jinak moc rozdíly nepozoruju oproti free verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 (upraveno) Tak z toho sem lehce gumovej... Tapatalk Pro je fakt zpatky... dokonce si me pamatoval, ze jsem ho kdysi platil (nez zmizel), takze sel bez dalsiho placeni doinstalovat.. vsechno nastaveni provest znovu, chova se to jako oddelene aplikace (bezny tapa x tapa-pro)... takze asi dobry, akorat v popisu v google play ma i pro-verze stale popisek "contains adds", coz je doufam tedy chyba... Doplnuju: tak pro-verze je jina, je totiz starsi, ma cislo 6.2.5, zatimco bezna verze je 6.3.3... Coz je divne, ale z meho pohledu to neni na skodu.. ta starsi mi sedi lip.. Upraveno 2. ledna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Hmmm, to je zajímavé. To si bude pamatovat i mě. Jen nevím, jestli ho mám instalovat, když je starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Jsou to oddelene aplikace a daji se tak provozovat vedle sebe... Takze vyzkoušením nic nezkazis... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) Tak skutečně: po nějaké pauze se objevila PRO verze, peníze to po mě znovu nechce a nainstaluje se to nezávisle na FREE verzi, jak se píše nade mnou.Jestli nic jiného, tak aspoň je to bez reklam. Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 (upraveno) Pouzivam Tapatalk na telefonu bez problemu a ted jsem se chtel prihlasit i na iPadu a nejde mi to - chybova hlaska: Log in Failed - There is a problem with the forum. Please contact the forum admin or try again later. ... Nevite nekdo co s tim? Verze Tapatalk i iOS aktualni. edit: zkousim to uz od vcerejska a porad nejde. Upraveno 19. července 2017 uživatelem Ragoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 To je zvláštní, na mém telefonu s Androidem vše funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Pouzivam iPhone a tam mi to jde, ale iPad nespolupracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Pouzivam Tapatalk na telefonu bez problemu a ted jsem se chtel prihlasit i na iPadu a nejde mi to - chybova hlaska: Log in Failed - There is a problem with the forum. Please contact the forum admin or try again later. ... Nevite nekdo co s tim? Verze Tapatalk i iOS aktualni. edit: zkousim to uz od vcerejska a porad nejde. Vyreseno Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Opet kazda novejsi verze je tradicne horsi a horsi... Nakopal bych je... Navic mi v aktuální verzi nechodi watchuseek.. ani v bezne ani v pro... Nakopal bych je dvakrat.. a s chuti.... :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se