kuncák7 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Tak zdravím, začetl jsem se tady do toho a nejdřív jsem chtěl napsat něco ostřejšího. Pak si to nechal projít hlavou a Franta má bohužel bezezbytku pravdu, i ty "kokoti" jsou na místě. Řešíme něco, co se už stalo, proti vůli Martara a vymejšlíme konspirační teorie jak k Nagyový :-)))).Já to myslel dobře, ale ukázalo se, že pomoc za každou cenu je taky kontraproduktivní a tak od toho upouštím ( což neznamená, že se toho vzdávám úplně - třeba sbírka něčeho primkovýho z řady či let 50? je dobrej nápad, bohužel mimo mě, já jsem schopen pomoci pouze u Igenů, jinde nevím ani, jak vypadaj "televize" ).K dalším srazům : pokud budou, už to nebude to, co na předešlých srazech - ubude hodinek a možná i upřímnosti mezi lidma, ale asi je to přirozenej vývoj u masovějších společenství.
Ondoni Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Myslím, že by bylo dobrý někdy udělat sraz úplně bez hodinek. To by mohl být docela zajímavý pohled, tolik lidí mnoucích si zápěstí a s tikem v oku...
Návštěvník tolja Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Rybízi, škoda, žes tam nebyl. Všechno bylo moc fajn. Já platil jako úplně poslední, útrata seděla přesně. Jen ty hodinky jsme s Martarem hledali marně - on pečlivě a já ledabyle a vysvětloval jsem mu, že se s nima brzy setká... Nikoho nepodezírám ani neobviňuju a pořád věřím, že se ty primky vynoří. Uznávám ale, že na palici to je. ne, že bych měl patent na rozum, ale když já měl ještě čas chodit na srazy k Jagušce a do Gate, tak útrata na konci neseděla nikdy, na posledního toho k placení většinou moc nezbylo, a mimochodem mám dojem, že to nejsou první hodinky, které se ztratily na srazu
Honza.manta Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Neb jsem opilec, tak většinou odcházím v poslední vlně a platím poslední a dávám za pravdu Toljovi - většinou jsem měl už něco předplaceno.
Lamiczka Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Já jsem do vlákna zavítal až dnes, na sraz se mi nakonec nepodařilo dorazit, takže Martarovi nepomůžu, každopádně držím palce, třeba se ještě někde záhadně objeví a pokud ne, tak klobouk dolů, staví se k situaci fakt dobře. Stát se to mohlo opravdu jakkoliv, a plkama se to nevyřeší. Doufám, že se mi podaří dorazit na další sraz v Praze a že v dohledné době nějaký bude.
JHonza Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Neb jsem opilec, tak většinou odcházím v poslední vlně a platím poslední a dávám za pravdu Toljovi - většinou jsem měl už něco předplaceno.Jj, taky se mi to už několikrát stalo
onney Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Vyšlo mi tedy, že o diskuzi zde neví jen 1 přihlášený účastník srazu: 8. OnýNapsal jsem mu SZ, ale neodeslal jsem ji nakovec, protože jsem zjistil, že onny byl na fóru naposledy aktivní dnes v 8:27 hod. Neznám ho, tudíž nevím, jestli na srazu byl. Příjde mi zvláštní sledovat fórum a přitom se nevyjádřit (1283 příspěvků) k tak dramatické události, která se na srazu stala.Tak snad se to vysvětlí, pořád jsem přesvědčený, že je to nedorozumění. O krádeži/nedorozumění jsem se dozvěděl až včera u pivka od jednoho člena a velice mě to pobavilo. Nemyslím ten fakt, že někdo přišel o hodinky, to je naopak smutné, ale to, že jsem mezi podezřelými. Na srazu jsem nebyl, neměl jsem tedy potřebu vlákno sledovat. Snad to není zvláštní... Příště se nestyď a SZ mi odešli
martar Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Vždycky když se tu objeví nový příspěvek se zaraduju, že to je info o dalším připravovaném pražském srazu a doufám, že v termínu budu moct, a ono pořád nic... ;-)
prischera Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Tak jo, asi je na čase . Klasika Gate, uterý 29.4. od 18:00?
Sphinxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Dost daleko, ale asi jooo . Zatím 50/50.
prischera Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Hodil jsem to až za Velikonoce, to budou lidi různě rozlítaný.
Sphinxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Ok, zatím nepíšu nic konkrétně ... ale pokud mi to vyjde určitě se ukážu ... tak začnem, no ni? 1. Sphinxx 50/50
prischera Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Gate, uterý 29.4. od 18:00 1. Sphinxx 50/502. Prischera
CEGY Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Gate, uterý 29.4. od 18:00 1. Sphinxx 50/50 2. Prischera 3. CEGY
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 1. Sphinxx 50/502. Prischera3. CEGY 4. kuncák7
SakalMarty Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 1. Sphinxx 50/502. Prischera3. CEGY 4. kuncák75. SakalMarty
Micey Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Já bych asi taky dorazil.. nemám teďka žádný hodinky, což by měla bejt, zdá se, celkem výhoda:) Ale psát se zatim nebudu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se