Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Tyvole čti :-) a dívej se. Není to setřené, ale retušované, porovnej s ostatníma fotkama.

Odesláno
  V 11. 6. 2016 v 7:41, OldaA napsal:

Hned první fotka, dýnko, setřený nápis označující kolikátý kus z kolika to je. Originál to má gravírované. To by se asi nesetřelo.

Jasně, ale na 4. fotce zespodu to setřené není :-)

Odesláno
  V 11. 6. 2016 v 7:41, OldaA napsal:

Hned první fotka, dýnko, setřený nápis označující kolikátý kus z kolika to je. Originál to má gravírované. To by se asi nesetřelo.

Si tupej nebo to jenom děláš? Koukni se na další fotky dýnka, je to kus 355/500. Buď to blbě vyfotil (ano!), nebo to na první fotce ještě rozmázl! 

Hned na třetí fotce jde vidět, že je ten obdélníček s číslama vidět pěkně - neni setřený. Vodborníku.

Odesláno

Jestli sou pravý tak se omluvím.

Jen by mě zajímalo kdo nechá takovej kousek někde v hotelu.

Odesláno

Všem děkuji za odpověď a názor. Je to tak půl na půl. Dojdu si do Pařížské a nebo k AD i když moc nevím koho myslíte i když tuším.

Odesláno

Všem děkuji za odpověď a to jak pozitivní, tak negativní. Dojdu si do Pařížské, nebo k AD i když přesně nevím koho myslíte i když mám tušení.

Odesláno (upraveno)

financ a paneraje ? Tak to jsem ještě neviděl :-)  Neorientuj se Gartere podle těch blbostí- závislák či jiný název,ale podle nicků.

Na paneraje jedině Mitak :-)

Upraveno uživatelem bohus76
Návštěvník Mitak
Odesláno

Ale kdeže, já taky věřím hlavně Financovi :-) a hned potom svému mdlému úsudku :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...