wizard-ov Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Tano má pravdu, jestli později třeba dostaneš chutě na tah, tak se nedoplatíš...
Maxel Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Souhlas s tanem - vem je na tahu, ten vždycky můžeš vyměnit za řemen (třeba na zakázku).Teď dle Tvých slov sice ne, ale sám říkáš, že prodávat hodinky spíš nechceš, takže co kdybys jednou tah chtěl - a kupovat jej zpětně je vždycky o dost dražší, než s hodinkami. Jinak z Tvého posledního výběru je IMO fuk, co vybereš. Šlápnout vedle v této kategorii už v podstatě nejde a zbytek je jen o Tvých preferencích ; Ty je budeš nosit
rmrc Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Remen je univerzalnejsi? Ale V cem, prosim Te? Vem je proboha na tahu, zbytek si dokoupis za par korun a neblbni .Myslím spíš, ze řemen je univerzalnejsi oproti gumě v tom smyslu k čemu se to dá nosit. Tah nechci z důvodu, ze se mi to vůbec nelíbí a navíc jsem v minulosti měl i nějakou alergickou reakci.
michalval Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Tano má recht: kupovat tah dodatečně je prodělek jako sviňa. Měl jsem před lety stejný názor na tahy, ale už jsem otočil. Řemen si necháš ušit od místních borců na přání a bude Tě stát pár set nebo maximálně patnáct stovek, když bude z koňskýho zadku.A hlavně fotky z webu jsou jedna věc a hodinky in natura na ruce věc druhá. Vyzkoušej je před objednáním.
tano Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) Myslím spíš, ze řemen je univerzalnejsi oproti gumě v tom smyslu k čemu se to dá nosit. Tah nechci z důvodu, ze se mi to vůbec nelíbí a navíc jsem v minulosti měl i nějakou alergickou reakci.Tak je stejne vem na tahu, ten nasledne prodas a za nej si koupis pulku remenu a gum v teto republice.Zvlastni ale je, ze mas aler.reakci a na tah a na hodinky ( dynko ) ne. Co celo titanove, tam by ten problem nemel byt. Upraveno 16. června 2016 uživatelem tano
rmrc Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Tano má recht: kupovat tah dodatečně je prodělek jako sviňa. Měl jsem před lety stejný názor na tahy, ale už jsem otočil. Řemen si necháš ušit od místních borců na přání a bude Tě stát pár set nebo maximálně patnáct stovek, když bude z koňskýho zadku.A hlavně fotky z webu jsou jedna věc a hodinky in natura na ruce věc druhá. Vyzkoušej je před objednáním.Tano má recht: kupovat tah dodatečně je prodělek jako sviňa. Měl jsem před lety stejný názor na tahy, ale už jsem otočil. Řemen si necháš ušit od místních borců na přání a bude Tě stát pár set nebo maximálně patnáct stovek, když bude z koňskýho zadku.A hlavně fotky z webu jsou jedna věc a hodinky in natura na ruce věc druhá. Vyzkoušej je před objednáním.Tano má recht: kupovat tah dodatečně je prodělek jako sviňa. Měl jsem před lety stejný názor na tahy, ale už jsem otočil. Řemen si necháš ušit od místních borců na přání a bude Tě stát pár set nebo maximálně patnáct stovek, když bude z koňskýho zadku.A hlavně fotky z webu jsou jedna věc a hodinky in natura na ruce věc druhá. Vyzkoušej je před objednáním.Tano má recht: kupovat tah dodatečně je prodělek jako sviňa. Měl jsem před lety stejný názor na tahy, ale už jsem otočil. Řemen si necháš ušit od místních borců na přání a bude Tě stát pár set nebo maximálně patnáct stovek, když bude z koňskýho zadku.A hlavně fotky z webu jsou jedna věc a hodinky in natura na ruce věc druhá. Vyzkoušej je před objednáním.Vyzkoušim určitě. Zajdu třeba k dusakovi tam je iwc, zenith i omega. Budu si teda připadat trochu blbe když je tam stejně nekoupím, ale ty prachy co za to tady chtějí jim opravdu nedám.
Micey Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Tak to už je otázka, jak moc ti ty ušetřený prachy stojej za nákup u italskýho šedýho přeprodejce, například. On ten nákup u místního AD taky nemusí bejt zas tak blbej nápad, když chceš nový hodinky.
tenge Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 ty IWC Aquatimer univerzální jsou..záleží co považuješ za universalitu. ....někdo potřebuje ryze oblekovky a potrpí si na hodinky pro každou příležitost, ale povětšinou se to bere. I ty černožluté IWC jsou spíše sportovní, ale dají se vzít všude a pořád je to IWC..a JLC..tam se dá narazit na pěkné kousky..a napadá mě ještě Omega Globemaster na tahu v modré..
michalval Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Vyzkoušim určitě. Zajdu třeba k dusakovi tam je iwc, zenith i omega. Budu si teda připadat trochu blbe když je tam stejně nekoupím, ale ty prachy co za to tady chtějí jim opravdu nedám.Nad tím se musíš povznést - já jsem teda jednou Dušákovi vydělat dal, ale nemám problém s tím si tam hodinky vyzkoušet i když vím, že je tam kupovat nebudu.
wizard-ov Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Asi tak... na sto lidí, co choděj na čumendu když připadne jeden, co koupí, tak se jim furt vyplatí se usmívat na všechny
Ketiv Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Přesně. To máš jak v jakémkoli jiném obchodě s luxusním zbožím... Kdybys nebazíroval na budíkách (chronu), tak bych osobně šel do GS :-).
wizard-ov Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Na GS už dle mého názoru musí být člověk buď unavený švýcarskou produkcí, nebo člen divize SS (Seiko Srdcař).
tano Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Na GS už dle mého názoru musí být člověk buď unavený švýcarskou produkcí, nebo člen divize SS (Seiko Srdcař).Siwe . To dej do sekce humor .
kuncák7 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Vyzkoušim určitě. Zajdu třeba k dusakovi tam je iwc, zenith i omega. Budu si teda připadat trochu blbe když je tam stejně nekoupím, ale ty prachy co za to tady chtějí jim opravdu nedám.Blbe se fakt citit nemusis, chodi nas tam mraky :-), ja mezi nima a zatim me nikdo nevyhodil.A jinak, primlouvam se za tah, jiz jsem parkrat koupil hodinky s tim, ze dokoupim casem tah a vzdy prodaval dotycne hodinky s peknou ztratou, tah byl vzdy samostatne za raketu. Ted vzdy nakup na tahu a gumu a remen dokupuju.
rmrc Odesláno 17. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Tak jsem to dneska byl projít a vyzkoušet. Nejdřív jsem se stavil u Bechyněho kouknot na Tudory co mi tady někdo taky radil a to mě teda vůbec neoslovilo, ani jsem je nezkoušel. Poté jsem zamířil na Příkopy k Dušákovi, kde jsem zkoušel moonwatche, iwc a ty zenithy. Omegy vyřazuju, ty hodinky mi vůbec nesedly a ani vzhledově nic moc, těch 42mm u tohohle modelu působí srandovně. 44mm už je dost raketa i na chrono 24. Iwc pilots watch 377709 tam nebyla možnost vyzkoušet, ale zkoušel jsem tu edici le petit prince, takže v podstatě to samé. Hodinky dle očekávání nádherné, velikost akorát. Jediné co mi vadilo, byla tloušťka, prostě mi to kvůli tomu špatně sedělo na ruce. Škoda, protože značka super a ty hodinky vypadají parádně. Cena u Dušáka šílená 150k, dal by 5% slevu. koukal jsem, že se dají sehnat 105-110 což je dost výrazný rozdíl. Obrovské překvapení Zenith El Primero 36000VPH. Na první pohled nic moc, ale po chvíli jsem se zamioval. Nejsou tak tlusté jako IWC a na ruce sedí geniálně. To vypouklé sklo vypadá skvěle, hodinky jsou oproti Iwc více decentní, ale zároveň se klidně dají nosit i k triku a džínám. Průměr sice taky jen 42mm, ale nepůsobí tak malinkaté jako třeba ty moonwatche. Cena neskutečně brutálních 217k, to už mi připadá trochu přehnané, dají se sehnat 130-140K. Docela by mě zajímalo s jakou tam dělají marží, protože tohle je obrovský rozdíl. Takže to ještě trochu promyslím, ale mám už hlavního favorita.
patprom Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Vazne jsi mel Moony na ruce? Pravda, na pohled mohou vypadat drobne, ale na ruce urcite nebudou male. Jedine ze bys mel tlapu jako Hulk Hogan, pak mozna...
lipic Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Když jsi byl u AD,měl ses mrknout na hodinky od Ulysse Nardin,taky mají pěkný kousky.
rmrc Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Vazne jsi mel Moony na ruce? Pravda, na pohled mohou vypadat drobne, ale na ruce urcite nebudou male. Jedine ze bys mel tlapu jako Hulk Hogan, pak mozna...Jo, na ruce jsem je měl, ale fakt mi to připadalo malinatý. Navíc mi to vzhledově prostě nesedlo.
rmrc Odesláno 29. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Tak nakonec jsem objednal Zenith el primero 36000vph. Nějak me to proste okouzlilo. V každém případě hned po objednávce jsem začal pokutovat i po něčem trochu sportovnejsim a jestli to finančně vyjde, tak bych někdy na podzim koupil jeste Omega Seamaster planet ocean 45,5mm. Jenom čistý, bez chronografu s asi na gumě. Upraveno 29. června 2016 uživatelem rmrc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se