neumann Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Mame pred dovolenou, nekde u more...abrazivni pisecek, ostre kaminky, nenechave deti, agresivni morska sul, krabi, alkohol, ejchuchu juchuchu...a co s sebou? Svari se ve me dva pocity, vzit spis oblibene "otloukanky" nebo si naopak uzit sve milovane lestenky a vzit je za hranice vsednich dni ke spolecnym svazujicim zazitkum? Tot otazka, jak k tomu pristipujete vy? Pro nazornou ilustraci prikladam svuj vyber, prosim poradte mi a preji bajecne leto! Sent from my iPhone using Tapatalk
guzmic Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Štajny nebo Seiko, Tudorů by byla při nějaké ejchuchu letní nehodě škoda. :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) Já si na každou dovolenou kupuju nové otloukánky do sbírky a zdůvodňuju si to tím, že potřebuju novou vodotěsnost :-) Na příští dovolenou už mám nachystáno, ale ještě je nenosím, aby se do té doby neočuměly. Ale kdybych neměl malé děcka a hodinkám by nehrozilo, že je příliš dodrbu při opatrování těch jejich zadků, tak bych si vzal s sebou něco luxusního na tahu nebo na gumě. Kůže do vody nepatří a hadr schne dlouho. EDIT:Vem ty druhé zleva a kup jim Bond NATO, i když to zdaleka není ideální, viz výše. Upraveno 16. června 2016 uživatelem Mitak
tano Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Urcite Steiny, zaradil bych je na tyto akce nastalo.
African Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 S tohoto výběru Tudor, nic jiného si u moře nedokážu představit :-)
kuncák7 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 I na hory si beru jak otloukanky, tak lestenky. Beru si cca 4-5 kousku, abych je mohl stridat.Tudiz, vem si vsechny, co mas na fotce.
Bembeg Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) Já beru všechno co se dá utopit a co mám a pak to střídám dle nálady a situace.Kdybych doma nějaké nechal tak si to budu vyčítat,to je jako kdybys měl dvě děti a rozhodoval se které necháš doma a které pojede.....:-):-) Upraveno 16. června 2016 uživatelem Bembeg
Jörg8X Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Vem Tudory, neboj se toho Já moc nechápu takovej ten režim - mám RLX apod., ale k moři si koupim SKX009.
neumann Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Kuncak7, Bembeg: to jste me dostali, ocekaval jsem vtipna doporuceni ale vzit vse to je teprv chlaparna, budu o tom uvazovat. Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Vem Tudory, neboj se toho Já moc nechápu takovej ten režim - mám RLX apod., ale k moři si koupim SKX009.Jo! Takove nazory potrebuju slyset, diky. Presto jsem rozpolcen do druheho kola nezavazne postupuji: Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Jo! Takove nazory potrebuju slyset, diky. Presto jsem rozpolcen do druheho kola nezavazne postupuji: Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
Porsche_911 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) Mě by na dovolené deptalo znát jaký je den, nedejbože datum, čili vem Tudory. Žiješ jenom jednou!Krom toho i o hodinky se musíš starat, pěcovat, promlouvat k nim, brát je na dovolenou.. Takže buď všechny nebo Tudory! Upraveno 16. června 2016 uživatelem Porsche_911
El Nano Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 navíc Tudory maj větší WR, ty Seika nejsou potápky
sashator Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Z toho co máš bych vzal určitě Tudory, taky nejsem vyznavačem šetřit si ty "lepší" kousky a nosit je jen v neděli do kostela, navíc jsem ještě žádný hodinky na dovolený nedojebal (to už je větší riziko, že s nima trefím doma futra)
bohush Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) Hlavně si neber Tudory. Co kdybys je chtěl pak prodat a zbytečně mi je tam poničíš edit: patřilo tam ještě několik smajlíků, ale mobil si postavil hlavu :-) Upraveno 16. června 2016 uživatelem bohush
atari Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Taky bych vzal Tudory, budou Ti dělat radost vždycky, když se na ně podiváš. A jak píše sashator, na dovolený hodinky (obvykle) nezničíš.
Beet Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 (upraveno) K moři jedině oranžová Monstra. :-) Alespoň já to tak mám. Upraveno 17. června 2016 uživatelem Beet
Melly Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Go big or go home! Ted vazne, pokud vis, ze Tudory prodavat nebudes, vem ty. Jinak bych vzal Steiny. Nebo ono zalezi, jak se k hodinkam obecne chovas. Ja jsem treba tak opatrny, ze muzu vzit na dovolenou cokoliv, protoze neudelam ani skrabanecek. Nekdo ale hodinky otluce o koraly, sutry a pisek a na to je Tudoru mozna fakt skoda.
pebe Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 já bych vzal Tudorya i kdybych je omlátil o korály, šutry a písek, tak to jsou jenom hodinky. Pokud nemáš v plánu je prodávat, tak není o čem. Navíc nikdy nevíš, jestli se ještě s nima k moři dostaneš, takhle budeš mít pěkné vzpomínky. Navíc když jedeš s dětma.
Liqid Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Tudory hoď na tah a po dobu dovolený je nesundej z ruky. Uvidíš, že ty hodinky pak dostanou úplně jinej rozměr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se