Návštěvník Mitak Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Leda hovno, na hadru vypadají stejně božsky jako na čemkoliv jiném.
Luky Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Paráda! Gratuluji k super hodinkám. Pelagosy jsou jedny z hodinek, které jsou na mém seznamu, ale pořád tak nějak přemýšlím, koupit či nekoupit. Hodně se mi líbí systém Glidelock od Rolexu a Pelagosy to mají podobné s tou regulací tahu, ale nevím jestli bych měl vzít Tudory nebo radši došetřit a přihodit na koupi Rolexu. Tobě ještě jednou moc gratuluji, máš to pěkný.
Jörg8X Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Hodinky supr, inhouse, 70h - to je paráda Na hadru jsou výborné, jen bych zkusil jinou barvu, možná šednou, nebo tmavě modrou... Ale jinak gratulace
Frostie Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 V 22. 6. 2016 v 12:33, Mitak napsal: Leda hovno, na hadru vypadají stejně božsky jako na čemkoliv jiném.Možná ano, ale blue s khaki?
Návštěvník Mitak Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Jistěže. Blue jedině s khaki :-D
tano Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Za me jsou nej tahu a pak ta pekna guma. Ten hadr kdyz uz, tak jinou barvu, toto je barva, jak damske silonky . Pardon za uprimnost.
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Tah a guma, tenhle hadr je k nim ošklivej ( slušně řečeno ), ale majitel usoudil, že se mu líbí a tak pravdu má náčelník :-))). My můžem jen pochlebovat.
Denjl Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Moc gratuluju. Jsou proste pecka.... Sent from my iPhone using Tapatalk
jenik77 Odesláno 22. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2016 jeste jednou moc diky, panove!! vseobecne co se tyce barvy hadru, tak si myslim, ze nez se blizit odstinem modre (stejna je bohuzel nerealna), je lepsi mit barvu trochu vic kontrastni, aby se to nebilo. ta puncochova:-) je za me cajk. celkem dobre to vypada i na hadru cernem. ale chapu, ze to ma kazdy jinak.
tano Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Nrchtel jsem se Te dotknout, jsem rad, ze to beres s usmevem .
matino Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Pokukujem po Tudoroch uz dlhsiu dobu, a som skor nakloneny k BlackBay Bronze, ale tieto modrasky maju nieco do seba, co cloveka dokaze vtiahnut do mora Gratulujem k paradnym potapkam!
Leviathan Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 toto su fakt krasne hodinky. Dlhsie som po nich pasol, ale nakoniec to vyhral Zenith. Nateraz....Ja by som ich nosil na tahu. Vtedy podla mna viac vykuknu. A ten INHOUSE....ceresnicka.Super.Som nevedel, ze Pelagos znamena more. :-)
Daemonultimate Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Ten tvůj hadr je jejich degradace ... ale mně se ta kombinace strašně líbí a máš jednoznačně pravdu s tím hledáním odstínu nebo kontrastu. Za mne parádní alternativa z hogo fogo toolovky
Sphinxx Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Tah/náramek & Rubber jsou fakt TOP. Ta modrá se mi hodně líbí, asi na ně někde mrknu.
stepecken Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 V 25. 6. 2016 v 10:46, Sphinxx napsal: Tah/náramek & Rubber jsou fakt TOP. Ta modrá se mi hodně líbí, asi na ně někde mrknu.Sú super ale.. Rubber je krátky a na tah budeš potrebovať ešte jeden dielik.. Ale ináč sú naozaj pekne
Sphinxx Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 stepecken: No ale na velké ruce už to není ono :D ... potřebovali bysme aspoň 44+mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se