Andrew Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 V 12. 7. 2016 v 6:55, Chosef76 napsal: Ať je to jak je to ( a tady u Tebe je to od pošty pěkná lumpárna) .....Rolexy předávám a přebírám osobně, nejen kvůli bezpečnosti, ale i kvůli těm "kecům", který od dalšího chronoblázna kolem toho potřebuju slyšet. Co co co?
Porsche_911 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 "Ležely tam mnoho dní, byly totiž východní.." ale to jsem vlastně četl předevčírem v diskuzi Seiko..
michalval Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 To je síla. Konec dobrý pouze shodou náhod. A nějaký doručovatelský hov*ado to udělá příště zas, protože se mu nic nestalo.Jak píše Jaroon, poštovní ombudsmanka z toho žádný skutečný závěr zřejmě neudělá. Co to ještě jinak zvěřejnit, třeba by se toho nějaký pisálek chytil. Asi bys tam nesměl napsat, že tam byly hodinky za sto litrů, ale pouze cenné zboží za sto litrů. Jinak budeš před "veřejností" za zhýralce, který neví, co s prachama.
Flipik Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 neléčitelný, inherentní diletantizmus České pošty. V pondělí před svátky jsem posílal balík a baba div nevyletěla ze židle, když jsem se nevinně chtěl ujistit, jestli to odejde ještě v pondělí. "A to si jako myslíte, že to tu budeme skladovat až do čtvrtku, nebo có?", vypískla podrážděně ...
špelda66 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 když jsme u té pošty, posílal jsem balíček do Anglie dne 5.5. 2016 (pojištěno na 8tis. Kč), dne 9.6. 2016 reklamováno nedoručení, na vyřízení reklamace maj dva měsíce! Nic se neděje, myslím, že takovou "službu" za 498Kč, by neměli ani nabízet, trapárna... Byl jsem ještě ujištěn, že pokud se balík ztratí, abych nepočítal, že mi uhradí těch 8tisíc, ale budou prověřovat, jestli jsem nepodváděl... šílený
Porsche_911 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Tohle je důvod, proč nikdy nepoužíváme poštu, ale pouze kurýry (DPD, DHL, InTime...) Poštu je pro zájemce o adrenalinové sporty a sadomasochisty 1
špelda66 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 V 12. 7. 2016 v 8:42, Porsche_911 napsal: Tohle je důvod, proč nikdy nepoužíváme poštu, ale pouze kurýry (DPD, DHL, InTime...) Poštu je pro zájemce o adrenalinové sporty a sadomasochisty Jj, poprvé a naposled, to slibuju, byla to rychlovka, tak jsem do toho šel, bohužel...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Tak to je příběh jak Brno. Taky mám jeden. Jak jsem posílal hodinky, dnes podáte, zítra dodáme. To zítra bylo za 28 dní a myslim, že jenom díky několika urgencím. Byly zrovna za pár dní vánoce, no a co? Ať si tím nějak doplní ten svůj super slogan. 1
Street Glide Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 .....Rolby až do domu,.....tak co :-)......hlavně že to dobře dopadlo,.......pošta by to musela stejně zaplatit,když to prokazatelně nepředala adresátu.
Návštěvník adampu Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Už sa vidím ako ma na tvojom miestevvezú so srdcovým kolapsom na urgent
LovecK Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Do kila postou, nad kilo osobne... A nikdo mi nevymluvi, ze je to tak lepsi /vzhledem k pojistce/ Bud rad, ze je mas... Upraveno 12. července 2016 uživatelem LovecK
Sphinxx Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Tyvole to je bordel. Dnes podáte adresátovi, zítra dodáme sousedovi nebo přímo za dveře ... Jedna podobná, včera sedím s místním členem na kafi a kecáme, v tu chvíli jsem si vzpomněl, že jsem posílal jednomu jinému místnímu členovi ve čtvrtek hodinky a chtěl jsem zjistit, jak to vypadá ... podáno ve čtvrtek, v pátek to stále leželo na Depu v Praze, včera mu volám, jak to vypadá a jestli už balíček obdržel ... říká mi, že zrovna dojel autem domů a že se musí podívat, říkám mu, počkej, já Ti to poslal balíkem do ruky a on se smíchem, takhle to u nás nefunguje ... po chvilce přichází domů a zjišťuje, že balíček mu leží mezi poštou, po chvíli mi volá, že je vše OK. Moje překvapení, že balík do ruky mu leží doma, aniž by si jej oficiálně převzal mě docela šokovalo, asi není pošta, jako pošta ... stalo se mi to poprvé. Kleofash, bydlet na Cejlu, asi bys je neviděl, spolunájemníci by je dozajista uklidili :D ... Upraveno 12. července 2016 uživatelem Sphinxx
azeppelin Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Dal bych si tu práci a začal trolit poštu, kde mám balík s hodinkama a komu jej předali. Pošta Brno, klasika. Moje říká pošťačce, tomu a tomu budou od soudu doručovat důležitý dopis, doneste jej ke mě. Dobře paninko. Dopis doručen bez mého podpisu, bez mé přítomnosti, čehokoli, o dva bloky jinde jen tak nějaké ženské.
M3maniac Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Tady jasně vidíte, že roleksky jsou na hofno a že je nikdo nechce no masakr....
kleofash Odesláno 12. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Michalval: ale my jsme zhýralci, co nevědí co s prachama... V pátek večer jsem zkrátil tah a připnul milé na zápěstí, v sobotu jsme nasedlali koně a jeli na čundr. Takže rolexky si za víkend užily čekání na chodbě, jízdu na koni, pád z koně, spaní ve stanu, rentgen na pohotovosti a pak už mohly ze zápěstí zase dolů. Happyend jak noha
Chosef76 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Zazpíváme si. https://youtu.be/l94EriAqQXw Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 12. července 2016 uživatelem Chosef76
rooosta Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Krásny príbeh, zápletka ako má byť no na záver s dobrým koncom...človeku sa až veriť nechce, že je to možné ...a sedia parádne
Frostie Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 V 12. 7. 2016 v 10:30, azeppelin napsal: Dal bych si tu práci a začal trolit poštu, kde mám balík s hodinkama a komu jej předali.Jsem také pro a dusit je tak dlouho, až se minimálně jeden/jedna z doručovatelů/doručovatelek složí a půjde od válu, protože úhrada vzniklé škody je v tomto případě záležitostí několika let (myšleno zcela vážně) 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se