instant Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 (upraveno) a predstavte si, ze vyznamna cast z nich uz ma volebne pravo.. Upraveno 18. července 2016 uživatelem instant
Klotzman Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 (upraveno) a predstavte si, ze vyznamna cast z nich uz ma volebne pravo..No naštěstí v USA mají aspoň ten systém, že kdo chce volit, musí se nechat zapsat na seznam voličů, není to automatika jako u nás. Upraveno 18. července 2016 uživatelem Klotzman
MJ. Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 a predstavte si, ze vyznamna cast z nich uz ma volebne pravo..desi me teda jiny volici, tohle je dost v pohode. Strany to muzou vyuzit pokud vytvorej ve volebnich mistnostech pokemony k chyceni s jejich barvama :-)
Beet Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Zrovna dělám přípravu filmu pro Hong kong a tomuhle jsem díky nim nemohl utéct, v mých necelých 40 letech se sám sobě divim, že mne to tak vzalo. Od středy, kdy jsem se zaregistroval jsem nachodil víc než 50km jenom kvůli týhle hře, možná lepší, než sedět v hospodě, nebo hulit doma:)A já minulý týden naběhal 59km bez Pokemonů.
Povidláček Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Akorát, zrovna teď, jsem na vlastní oči viděl jak to dva lidi (cca 35 let) na ulici chytaj...ještě jsem si nadešel abych viděl na displej. Vypadali jak dva dementi u toho Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk
instant Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 No naštěstí v USA mají aspoň ten systém, že kdo chce volit, musí se nechat zapsat na seznam voličů, není to automatika jako u nás. sak ked im napises cool appku tak tam pojdu a daju sa zapisat. kludne aj na zoznam prvorodicov, kolonizatorov marsu, darcov okularneho sekretu, ochrancov prav teplych heterotransformerov.. no co si povies. tu ja uz definitvne nevidim problem.
Liqid Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Na ruku k rolbám, ideální doplněk a prej to i bliká, takže budeš jak Michal David zamlada
utrejch Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Ja to taky chytam. Ingres je moc tymovej, to me nebavi, todle je takova zabava pri chozeni ...
ivan_989 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Rozmyslam ze si kupim vaporizer. Na tie cigaretove krabicky so zombakmi sa neda pozerat.Hm. To asi nepisem moc k teme. Edit: tak nieco k teme Hackeri ohlásili útok na servery Pokémon Go. Chcú ich odstaviť na 24 hodínÚtočníci hráčom odkázali, aby si našli skutočný život. Upraveno 18. července 2016 uživatelem ivan_989
instant Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Tak od hackera je to rada nad zlato.
odjinud Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Vcera jsem jeste cetl nejaky tipy, co jsou na SveteAndroida a asi jsem na to uz fakt moc starej... studovat co je jaky pokemeloun zac a dalsi hafo veci okolo mi prijde pro nekoho, kdo ten serial nesledovala vsechno by musel cist, lehce nedustojne meho veku :-)
RedAce666 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Zrovna u místních chovanců bych teda pochopení pro zájmy ostatních čekal trochu větší. Myslíte, že když se do hospody nahrne banda chlápků, vysype na stůl hromady hodinek a začne si je navzájem obdivovat a vyměňovat (jak ty Pokémony), tak ostatním nepřipadáme jak dementi? Nebuďte takový konzervy s názorem, že kdo sbírá Primky je borec a kdo sbírá pokémony je blbec...Nebaví vás to, tak to neřešte...
Marfael Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Vim jak to myslis, ale sbirani pokemonu je nesrovnatelne vetsi picovina, nez sbirani hodinek, a nemyslim, ze to pisu prpto, ze hodinky mam rad a pokemoni me nezajimaji.Nehlede na to, ze hodinky maji aspon nejakou uzitnou hodnotu, i kdyz k zivoru prajticky nepotrebujes ani jedno v podstate.
instant Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Zrovna u místních chovanců bych teda pochopení pro zájmy ostatních čekal trochu větší. Myslíte, že když se do hospody nahrne banda chlápků, vysype na stůl hromady hodinek a začne si je navzájem obdivovat a vyměňovat (jak ty Pokémony), tak ostatním nepřipadáme jak dementi? Nebuďte takový konzervy s názorem, že kdo sbírá Primky je borec a kdo sbírá pokémony je blbec...Nebaví vás to, tak to neřešte...Tu nie je debata o tom, ci my pripadame ako dementi ostatnym, ale ci ostatni pripadaju ako dementi nam.
Duke650 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Počkat, tu hru jako fakt hraje někdo DOSPĚLÝ?
sibirnaya Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 parada je, jak v sedmy sekunde ten frajer toho druhyho efektne sejme https://www.youtube.com/watch?v=1sup6_R96WQ
MJ. Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ingres je moc tymovej, to me nebavi,Vobčas to může bejt zábava.Todle je z meetingu v Praze. Český hráči to připravili jako přivítání pro cizáky
Chocholusik Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ingress som zacal hrat koli tomu aby som bol viac vonku a nesedel doma za PC.S toho pohladu pokegoa chapem ako dobru vec aj ked mi je zatial princip nie celkom jasny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se