beeman Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 zakladam, kdyby nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Vyborny a rychly obchod. Od zajmu az po prijezd ke me do práce ubehlo asi 30 minut :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Taky přidávám kladné hodnocení - vše v pořádku, bezproblémová komunikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Rychlá domluva,vše tak jak má bejt- Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Hodně rychlý obchod a moc jsem ocenil, že se mi Beeman časově přizpůsobil a přijel za mnou pro hodinky. Moooc doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Přidávám kladné hodnocení - vše proběhlo v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Super rychlost,žádný zbytečný kecy,beru-poslal prachy-vyřízeno.Tak to má vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Rychlá domluva, pohodlné předání a má vychytané řemeny .... díky a zase někdy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 nesnasim ho, vyfoukl mi fortisy... Jinak perfektni domluva, rychly obchod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Je to spravny nadsenec-doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 S transakcí nám pomohl další člen fóra. Vše proběhlo hladce a rychle. Oběma tímto děkuji.Doporučuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Nas prvni spolecny obchod dopadl na vyboronou! Bleskova reakce, jasna a rychla domluva, penize odeslal jeste pred dorucenim hodinek (diky za duveru).Zkratka vic nez v nejlepsim poradku. S uklonou doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 jednoznacne odporucam, rychly obchod, ziadne spekulacie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Pridavam se s pozitivnim hodnocenim. Alois byl na miste vcas, hodinky odpovidali popisu a bezproblemova komunikace (jen nam docela dlouho trvalo domluvit setkani, coz jde spis na muj vrub. Skoda, ze nebyl cas na pokec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Super. Napsal jsem a za hodinu a pul jsem mel hodinky na ruce. Diky! Odesláno z mého LG-H735 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tak staré časy se vrátily, mám dva bombastické tool řemeny a Beeman ještě platbu ani neobdržel. Respect a díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Rychla domluva, flexibilni, vse dle popisu! Za me doporucuju a je to fajn chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Dodatečně děkuji za fajn obchod, důvěru a bleskovej pokec i ( příště bez bab ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Taky můžu jenom doporučit, skvělá a rychlá domluva, prostě vše OK. Navíc jeho práce je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Naprosto pohodové setkání. Co se řeklo, to platilo, tak to mám rád. Takže rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se