Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdes byl takovou dobu? Ty jo vlezu na balkon, zapálim si a najednou proletí kolem taková žlutá koule. Za chvíli zase a za chvíli zase. No dobrý, ale proč si byl na tom balkoně tři dny?

• Haha 1
Odesláno

Že se země otáčí kvůli tomu jsi nemusel lézt na balkon, stačí podívat se na hajzlíku jak se lejno  pod tebou stáčí do spirály.🤣

• Haha 1
Odesláno
před 44 minutami, Conrad napsal:

Že se země otáčí kvůli tomu jsi nemusel lézt na balkon, stačí podívat se na hajzlíku jak se lejno  pod tebou stáčí do spirály.🤣

V jakém směru se to lejno otáčí u protinožců, je to stejně, nebo naopak?

Odesláno

Teoreticky se  otaci naopak - tzv Coriolisova sila, nebo tak nejak, ale je to je jednen z vlivu na smer, primarne jde tusim o vnitrni treni vody x tvar vylevky, proto to nemusi platit vzdy, tudiz  zahulit si na balkone pri zapadu slunce je rozhodne prokazatelnejsi metoda :)

Odesláno
V 29. 10. 2025 v 17:05, hopa26 napsal:

Messenger_creation_A7E67DAC-003B-4056-9DDC-77023E98F38C.jpeg

Tady by se měl pedagog nad sebou zamyslet…. Nakecávat dětem takový dezinformace….. no někde to vzít museli ….. vo těch mamutech …. Sami by si to nevymysleli…. No né ?!🤪 

Odesláno

Kluci, bacha, smer otaceni "víru" ve WC ci kdekoliv v kapaline je "nahodny". Nesouvisi s pusobenim coriolisovy sily. Mnohokrat vyvraceno. 

Odesláno

Tak to jsi lepší ... my takhle šli minulý týden po cestě mezi rakouskejma vinicema a našli jen dvacku :)

Odesláno

Ja pred casem nasel nejakou vetsi bankovku v NY. A protoze hraju takovou hru s karmou, bylo jasny ze musim dat nejakou cast potrebnymu - nejspis bezdakovi. Na toho jsem narazil skoro hned a ponevadz jsem mel jeste tu bankovku v ruce, tak jsem mu k nevericnymu udivu my manzelky rekl, ze mu dam dvacku, ale ze mi musi rozmenit. Nez mi manzelka stacila vysvetlit, ze jsem uplnej magor, vytahl typek z kapsy slusnou rulicku penez, z niz zkusene odpocital potrebnou cast. Obchod byl tedy dokonan obratem, jen my dva tam se zenou jeste drahnou chvili stali jak trubky, ponevadz borec v ty rulicce mel zjevne vic, nez byl nas rozpocet na celej tyden 😁

• Haha 10
Odesláno
před 2 hodinami, Prochy68 napsal:

To jdeš takhle lesem v českém Švýcarsku 

Ta je moje, pošlu ti nálezný 10 %. Díky moc!

• Haha 1
Odesláno

Předesílám, že jsem měl velkou řadu vozů. U Kodiaqa mě napadlo ,že bych si měl také zkontrolovat hladinu oleje. Zvednu haubnu a  hledám, hledám měrka nikde žádná Měl jsem se za pitomce, protože to bylo na pumpě, haubnu jsem zaklapl a jel do garáže chvíli jsem zase hledal, zda jsem se nepřehlédl ,pak  jsem otevřel chytrou knihu a vidím odstaveček u vozu které měrku oleje nemají ji můžete zkontroloval na display v oddílu car. A ono to tam opravdu  je na display se mi ukázala hladina. Jak starej tak blbej.

Odesláno

Ta zvířata jsou čím dál tim oprsklejsi ....cca 3m od auta, stihl.jsem zastavit a vyfotit...

IMG_7235.jpeg

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, Prochy68 napsal:

Ta zvířata jsou čím dál tim oprsklejsi ....cca 3m od auta, stihl.jsem zastavit a vyfotit...

IMG_7235.jpeg

Ještě že tam nekopulovali 🙈

Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Ještě že tam nekopulovali 🙈

To bych jel furt a nerušil, nejsem žádnej kazisuk 😉

• Haha 1
Odesláno
V 5. 11. 2025 v 9:12, warann napsal:

Ja pred casem nasel nejakou vetsi bankovku v NY. A protoze hraju takovou hru s karmou, bylo jasny ze musim dat nejakou cast potrebnymu - nejspis bezdakovi. Na toho jsem narazil skoro hned a ponevadz jsem mel jeste tu bankovku v ruce, tak jsem mu k nevericnymu udivu my manzelky rekl, ze mu dam dvacku, ale ze mi musi rozmenit. Nez mi manzelka stacila vysvetlit, ze jsem uplnej magor, vytahl typek z kapsy slusnou rulicku penez, z niz zkusene odpocital potrebnou cast. Obchod byl tedy dokonan obratem, jen my dva tam se zenou jeste drahnou chvili stali jak trubky, ponevadz borec v ty rulicce mel zjevne vic, nez byl nas rozpocet na celej tyden 😁

Ten NY je v tomhle vážně dost napřed. Já podobného týpka chtěl odbýt tím, že nemám hotovost. Pohotově sáhl do tašky a vytáhl žehličku neboli mechanický snímač platebních karet. Asi 3 vteřiny jsem koukal jako vůl ... no a pak jsem vytáhl tu kreditku. Vážně mě dostal. 🙂

Odesláno

preco len v NY, pomaly v kazdom vacsom zapadnom, teraz vidim ale ze aj stredno vychodnom meste, ma kazdy poulicny predavac, umelec, zobrak tabulku s QR kodom na poskytnutie almuzny, platby...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...