milomac Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Na vyšší úrovni https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zalobce-z-plzne-nazval-svoji-sefovou-panmamou-neni-to-urazka-zastal-se-ho-soud-40549038#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
FantasticFabio Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Tady to někdo vočesal asi vobráceně ….jinej kraj - jinej mrav
JR_2010 Odesláno 16. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 Macinka (parafrázuji) "nechápu, proč by měl Babiš veřejně sdělovat, jak vyřeší svůj střet zájmů, když to veřejnost vůbec nezajímá, volby mu daly mandát, že nic řešit de facto nemusí"...
Xenomorfus Odesláno 16. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 V 10. 11. 2025 v 11:03, milomac napsal: @Xenomorfus Ještě, že u nás už jsme na úplně jiné úrovni, tohle je nějaký "čučkař" https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-pod-delnikem-v-thajsku-explodoval-fekalni-vuz-incident-zachytila-kamera-40546859#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jo, asi 5 kamosu mi to poslalo. Nicmene tady to vypada, ze natahli nekde metan a chytli jiskru. Jooo, neni to pr*el ;-). 1 1
KFL Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 Jel jsem služebně do Istanbulu. Na letišti (VIE) jsem si před měsícem booknul parking. Večer dorazím na místo, přijedu k závoře a nic. Nezvedá se. Scanuju QR kód jako dement asi 4x, nic. Začnu teda horečně hledat v telefonu detail rezervace a zjistim, že jsem sice booknul správnej den, ale špatnej měsíc. Bevadný. Takže jsem o 100€ lehčí . V Ista na letišti bereme s kolegy Ubera. Nesmí ovšem přijet k terminálu, o čemž nás přesvědčuje několik taxikářů, který nám nabízejí fixed price a discount, když pojedeme s nima. Jsou klasicky dotěrný a neodbytný. Odoláme. Podle instrukcí z SMS od řidiče Uberu jdeme asi kilometr k mešitě, kde nás čeká takovej místní - vizuálně - Pepek Vyskoč. Nalezeme do auta, frajer cukavě doskáče k závoře, kde zjistí, že mu expiroval lístek. Začne naprosto nepochopitelný kolotoč mluvení s operátorem, paralelního obsluhování 3 různých telefonů v autě, komunikace s někým na drátě skrz sluchátka a pití vody. Chybělo už jen zapálený cigáro. Nakonec musel dojet lístek zaplatit. Vrátíme se k závoře, lístek zajede, závora jde nahoru. Taxikář ovšem namísto pohybu vpřed začne couvat a nechá ji opět spadnout dolů. Pak se zase doplazí ke sloupku a znovu volá operátora, na něhož cosi štěká. S ostatními pobaveně sledujeme stav a kolegyně vyjádří obavu, abysme vůbec někam odjeli. Závora jde ale po chvíli konečně nahoru a vyrážíme. Tenhle manévr jsem doteď nepochopil. Z hotelu do kanclu si později bereme opět Uber. Tentokrát objednávám já. Apku téměř vůbec nepoužívám, takže asi není překvapení, že jsem namísto platby kartou nepozorností nechal nastavenou cash. Což mi připomněl řidič poté, co jsme vystoupili a jali se odcházet. Samozřejmě bez jediný turecký liry v kapse. Po chvíli omluv, handrkování a dohadování taxikář nerad vytáhl terminál, kterej údajně všechny taxíky v Ista musí mít. Náladu nevylepšilo zamítnutí prvního pokusu o platbu. Security measures MC/AirBank udělaly svoje. Po chvilce dalšího rozhazování rukou jsme pokus opakovali s jinou kartou, která už zafungovala. Další střípky, jako třeba organicky plynoucí chaotická doprava ve městě, všudypřítomný kočky a psi, na spoustě míst security checky s rámem atd., ani nezmiňuju. Jsem rád, že už jsem zase doma .
instant Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 when in rome do as the romans do.. 1 1
Murphy97 Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 před 3 hodinami, KFL napsal: Jel jsem služebně do Istanbulu. Na letišti (VIE) jsem si před měsícem booknul parking. Večer dorazím na místo, přijedu k závoře a nic. Nezvedá se. Scanuju QR kód jako dement asi 4x, nic. Začnu teda horečně hledat v telefonu detail rezervace a zjistim, že jsem sice booknul správnej den, ale špatnej měsíc. Bevadný. Takže jsem o 100€ lehčí . V Ista na letišti bereme s kolegy Ubera. Nesmí ovšem přijet k terminálu, o čemž nás přesvědčuje několik taxikářů, který nám nabízejí fixed price a discount, když pojedeme s nima. Jsou klasicky dotěrný a neodbytný. Odoláme. Podle instrukcí z SMS od řidiče Uberu jdeme asi kilometr k mešitě, kde nás čeká takovej místní - vizuálně - Pepek Vyskoč. Nalezeme do auta, frajer cukavě doskáče k závoře, kde zjistí, že mu expiroval lístek. Začne naprosto nepochopitelný kolotoč mluvení s operátorem, paralelního obsluhování 3 různých telefonů v autě, komunikace s někým na drátě skrz sluchátka a pití vody. Chybělo už jen zapálený cigáro. Nakonec musel dojet lístek zaplatit. Vrátíme se k závoře, lístek zajede, závora jde nahoru. Taxikář ovšem namísto pohybu vpřed začne couvat a nechá ji opět spadnout dolů. Pak se zase doplazí ke sloupku a znovu volá operátora, na něhož cosi štěká. S ostatními pobaveně sledujeme stav a kolegyně vyjádří obavu, abysme vůbec někam odjeli. Závora jde ale po chvíli konečně nahoru a vyrážíme. Tenhle manévr jsem doteď nepochopil. Z hotelu do kanclu si později bereme opět Uber. Tentokrát objednávám já. Apku téměř vůbec nepoužívám, takže asi není překvapení, že jsem namísto platby kartou nepozorností nechal nastavenou cash. Což mi připomněl řidič poté, co jsme vystoupili a jali se odcházet. Samozřejmě bez jediný turecký liry v kapse. Po chvíli omluv, handrkování a dohadování taxikář nerad vytáhl terminál, kterej údajně všechny taxíky v Ista musí mít. Náladu nevylepšilo zamítnutí prvního pokusu o platbu. Security measures MC/AirBank udělaly svoje. Po chvilce dalšího rozhazování rukou jsme pokus opakovali s jinou kartou, která už zafungovala. Další střípky, jako třeba organicky plynoucí chaotická doprava ve městě, všudypřítomný kočky a psi, na spoustě míst security checky s rámem atd., ani nezmiňuju. Jsem rád, že už jsem zase doma . Ale tohle fsechno, Karle, prece k tomu mestu patri. To melo bejt ve vlakne potesilo, alespon ja bych to tam dal, mluvic o mem milovanem meste a destinaci
KFL Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 Joo, tak já úplně nevěděl, kam to dát, protože je tam moje vlastní blbost a pak pár střípků a dojmů... vrazil jsem to sem, no . Z města jsem toho reálně moc neviděl, ale dopravu mě bavilo sledovat . 1 1
zceyee Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Asi pred tydnem jsem jel s vozikem pro neco kamsi za Mnichov, pri ceste zpatky me na A93 predjizdi dva petkovy bavoraci, meli tam tak 130-140, nalepene na sebe a hned myšku přede mě ... pak čumim že mají mezi sebou tažné lano. Doteď to považuju za glitch v matrixu, tohle jsem ještě neviděl.
Irwinek Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Kámoš zapomněl, že má na laně tátu v Trabantu a jal se v sedmičkovém bávu honit s nějakým medvědem - tatík zestárl asi o 10 let Když jsem 505 - kou táhl po dálnici tchána v dáčii, tak on se tvrdošíjně držel v pravém pruhu, zatímco já v levém předjížděl, lano naštorc a na mrtvici jsem byl já, on byl v klidu u bulhara si pak zamknul volant a jak jel rovně, tak mi ten lehkej zadek utrh, otočil mě do protisměru, pak přetrhl lano a dobrzdil 20 cm před zdí. Matrix má více levelů 7
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 V tom Trabantu na nej blikal a on si myslel, ze ho chce predjizdet, ne?
Irwinek Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 před 10 minutami, AndyAaron napsal: V tom Trabantu na nej blikal a on si myslel, ze ho chce predjizdet, ne? Prej i troubil 2
KFL Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 Taky jsem táhnul před 20 lety kámošku. Chípnul jí maluch na Václaváku. Chytře si neodemkla volant, což bylo v pohodě až do chvíle, než jsme zajeli mezi baráky někde v Michli. Já odbočil doleva a v zrcátku sledoval malucha, jak pokračuje rovně . Proti A4 neměl šanci. Kámoška byla v takovym šoku, že ani nebrzdila... divim se, že maluch nešel na boudu . 1
FantasticFabio Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 před 10 hodinami, Irwinek napsal: Prej i troubil Troubil aby mu nepřekážel……
Irwinek Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 před 38 minutami, FantasticFabio napsal: Troubil aby mu nepřekážel…… Tak jasně, teď je to veselý, ale já bych v tom traboši být nechtěl 1
milomac Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 Včera jsem si pustil TV, že kouknu na regionální zprávy v 18 hod. a za chvíli slyším, přijel výtah a někdo se snaží strčit klíč do zámku mých dveří. Tak jsem došel za dveře a kukátkem vidím skloněnou mladou holku, snaží se do zámku strčit klíč a druhá stála za ní. Povídám: "Co tu chcete?" "No domu chceme..." "Tak to jste se trochu spletly, ne? Podívej na jmenovku a dejte si odchod." "Jéé, tak pardón..." No a pokračovaly výtahem o tři patra výš ... Tak jsem si jen ulevil, no tvle, to by se jeden pos.... , splete se o tři patra . Že by krapet naváto nebo něco? 1
horal Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 (upraveno) ... taková nerozvážnost.. taky se někdy unáhlím.. Upraveno 13. prosince 2025 uživatelem horal 1 5 2
milomac Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 před 12 hodinami, horal napsal: ... taková nerozvážnost.. taky se někdy unáhlím.. No hele, tak tohle já neznám. Budˇ jsem zrychtovanej tak, že musím mít doprovod až domů se složením za dveře bytu a nebo jsem ve stavu, kdy odcházím po svých a pak si maximálně spletu barák .... 1
Tobi Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Horal to asi myslel ale jinak-2 holky. 2
horal Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 před 17 hodinami, milomac napsal: Včera jsem si pustil TV, že kouknu na regionální zprávy v 18 hod. a za chvíli slyším, přijel výtah a někdo se snaží strčit klíč do zámku mých dveří. Tak jsem došel za dveře a kukátkem vidím skloněnou mladou holku, snaží se do zámku strčit klíč a druhá stála za ní. Povídám: "Co tu chcete?" "No domu chceme..." "Tak to jste se trochu spletly, ne? Podívej na jmenovku a dejte si odchod." "Jéé, tak pardón..." No a pokračovaly výtahem o tři patra výš ... Tak jsem si jen ulevil, no tvle, to by se jeden pos.... , splete se o tři patra . Že by krapet naváto nebo něco? před 16 hodinami, horal napsal: ... taková nerozvážnost.. taky se někdy unáhlím.. Omlouvám se, ale já to tak dvojsmyslně napsal schválně, aby si každý mohl vybrat, jestli holky nebo vdolky,... 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se