Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, tady je to vidět, že po roce 2020 ho snížili.

Upraveno uživatelem Josef01
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A příspěvek z diskuze k článku, týkající se hodinek ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Haha 1
Odesláno
před 22 hodinami, Xenomorfus napsal:

Otazka zni, zda to vzhledem ke strojirenske firme byly klasicke hodinky a nebo "hodinky" - uchylkomer 😉

Hale, ale pořád je lepší, když letí jen hodinky, než třeba těžký litinový popelník - to už jsem kdysi zažil na jedné vyhrocené poradě mezi vedením a zaměstnanci :axehead: :D ....

Odesláno

Můžeš dělat pořád to stejný a k tomu Ti navíc budeme my mladí každej měsíc posílat pár drobnejch ze svýho😉

• Like 1
Odesláno
před 27 minutami, JR_2010 napsal:

Můžeš dělat pořád to stejný a k tomu Ti navíc budeme my mladí každej měsíc posílat pár drobnejch ze svýho😉

🙂 tak to nevím, na moje místo čeká pár lidí a to bych tam nevydržel. Jinak dle OSSZ mám odpracováno 48 roků a 353 dnů. To je docela dost, ale něco se určitě najde. Ještě, že mi OSSZ poslala příručku... 😂

• Haha 4
Odesláno

Možná by to bylo i do humoru, ale je to z reálného života a mne to dnes docela pobavilo.

Povídá žena: Tak dneska jde náš mladší synek se třídou s tou tlustou paní učitelkou, co ji mají na výchovu ke zdraví, do cukrárny.

• Haha 4
Odesláno
před 39 minutami, Diamondking napsal:

🙂 tak to nevím, na moje místo čeká pár lidí a to bych tam nevydržel. Jinak dle OSSZ mám odpracováno 48 roků a 353 dnů. To je docela dost, ale něco se určitě najde. Ještě, že mi OSSZ poslala příručku... 😂

…co to proboha ti lidé před tou obrazovkou dělají???😳 Nenapadá mě situace, která by tomu konvenovala🙄 Jediné snad, že si s Pfeifferem předávají energii…🤔  …tak snad to OSSZ nabízí jen jako fakultativní aktivitu, jinak mě do důchodu nikdy nikdo nedostane! 🤨😉

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Diamondking napsal:

mám odpracováno 48 roků a 353 dnů. 

Neměl bys odpracovat ještě aspoň 12 dnů, aby se ti započítal celý poslední rok?

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Poslední rok 2025 se mi počítá + 1.1.- 7.8.2026...to mi vychází odchod. Výpověď jsem dal od 9.8. I kdybych dělal těch + 12 dnů, tak byto nemělo žádný vliv. Aspoň si myslím. Podle OSSZ jsem začal pracovat od 1.9.1977 a nemám ani den výpadku.

Odesláno

@Diamondking Měl jsem to také tak, 48 let a něco ... Na stejném místě bych taky nepokračoval, takže - buď se nudit nebo si něco najít, ale každý to máme jinak a taky už do toho docela zásadně "kecá" zdravotní stav ...
Takže pomalu, ale jistě - vítej v klubu! :D

• Dát hlas 1
Odesláno
před 9 hodinami, Diamondking napsal:

Poslední rok 2025 se mi počítá + 1.1.- 7.8.2026...to mi vychází odchod. Výpověď jsem dal od 9.8. I kdybych dělal těch + 12 dnů, tak byto nemělo žádný vliv. Aspoň si myslím. Podle OSSZ jsem začal pracovat od 1.9.1977 a nemám ani den výpadku.

Vzdy se pocita ukoncenych 90 dnu, takze, kdyz je nedokoncis, tak se nazapocitaji

• Dát hlas 1
Odesláno

Ok, ale to znamená co....narok mám v 64 a půl roku. Což jsem splnil, dobu pojištění taky. Tak jaký vliv by mělo těch dokončených devadesát dnů. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...