Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Nebyl to sympoš A když o tom tak přemýšlím, neznám ani žádnýho sympoše rasistu, protože těch pár co znám jsou bez výjimky jednodušší. Zato znám hromadu sympošů xenofobistů, sebe nevyjímaje To byla legrace, pusť si to video Xenofobie je do určité míry naprosto přirozená u každého člověka, proti tomu nic nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 To tak před lety jedu s tatovym kamarádem něco pomoct převézt dodávkou. Řídí jeho kamarád, vyřazený horník (asi kvůli úrazu, přes půl ksichtu starou jizvu) a povídá, že jednou jel do roboty, autem, bylo po dešťu, před nim auto přejelo přes vyjetou kolej plnou vody. Obšplouchl tak kolem jedoucího cyklistu, slilo ho to od hlavy až k patě. (Chvíle ticha a pak pokračuje). No tak sem na to dupnul, ať ho stihnu tež a dostal to podruhé. Byl to sympaťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) My sme jednou jeli z koupaliště Barkasem a v kopci sem předjížděl cyklistu. A kamarád vedle mě z vokýnka nalepil tomu cyklistovi na záda celý máslo, který měl náhodou u sebe. Ale ten cyklista se zlobil a do toho dlouhýho kopce nás začal stíhat, Barkas netáh, v autě nás bylo šest a všichni křičeli: Dělej, přidej, už nás skoro má. Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 celý másloKua buržousti - jste utráceli co? To už nestačí si ty doutníky zapalovat dolarama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 to byla osminka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Bylo celý ale rozhřátý, proto se ho kamarád potřeboval zbavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 dyť to furt říkám, že za komunistů bylo líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 dyť to furt říkám, že za komunistů bylo lípTy vole, to bylo nedávno - tak 1992.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 tos měl napsat rovnou, že to bylo v době kdys měl eště háro .... bych se líp napasoval do děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Zmizíku ty seš vůl...při "...v kopci sem předjížděl ciklistu..." jsem si cucnul čaje a při "Barkas netáh" jsem ho zasejc vyprsk...No aspoň mám opláchnutej monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 S tím cyklistou a máslem sem si vzpomněl, jak sme někde před lety jeli s kámošem autem, blížili se k cyklistovi a on:"Hele Horčičák." Sem se ho nechápavě ptal co to jako je a on, že to tak kdysi házeli na cyklisty z auta za jízdy kelímek s hořčicí a proto Horčičák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 kdysi mi jeden vyprávěl že takhle dojel cyklistu, svého známého a napadlo ho být vtipnej. Měl v autě takovou tu fotbalovou houkačku s bombičkou a tak otevřel okno a když cyklistu předjížděl, tak houknul. A pak jen viděl v zrcátku- kolo, nohy, hlava,kolo, nohy, hlava. Naštěstí bez úrazu ale pár piv a řádku štamprlíků na udobření ho to stálo. Já je nechávám být, ať se pomlátí sami. Teda jednoho jsem trošku vyved z rovnováhy když dával najevo že je pánem silnic, zapnul jsem hlásnou troubu a suše se zeptal "Co si myslíš že děláš?". A dobrý je taky dělat trenéra. Najet za něj a začít řvát povely. Makej makej, to jsou nějaký výkony, zaber pořádně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Tady je takovejch výživnejch historek o cyklistech, furt čekám, kdy dorazí qoyi a pořád nic... asi se vysílil tvorbou novýho avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 zmizíkfor ze života, dobrá historka s Barkasem... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Cyklisti su uchyli (niektori). Sa mi zena stazovala ze isla so psom a presiel tesne pri nej cyklista a chytil ju pri tom za zadok. Urcite aj qoyi ma nejaky obdobny temny zazitok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Třeba chudák jenom chytal balanc a ten zade(če)k se tam připletl ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Tady je takovejch výživnejch historek o cyklistech, furt čekám, kdy dorazí qoyi a pořád nic... asi se vysílil tvorbou novýho avataru Nemam čas sem psát nesmysly, jedinej ten avatar jsem stihl no ... objevil jsem po sedmi letech Counter Strike 1.6 a navíc jsem měl celej den malýho a von jak ještě neumí ani lézt tak furt jenom řve nebo se chcechtá. Ale dneska jsem jel ve 3 ráno při 2 stupních a lehkém dešti a jednoho jsem potkal, co měl za hodinky ale netušim, ale odtud asi nebyl, byl totiž osvětlenej a jel rovně (asi střízlivej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Kamoš keď mal svoje dni tak za cyklistom dupol na brzdy, gumy pišťali a to väčšinu cyklistov spoľahlivo hodilo okamžite do jarku mysliac si, že je za nimi hotová kalamita potom len pridal plyn a chechtal sa ako sa cyklista kotúľa po jarkoch.. No ľudia sme rôzni, že áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 V tomhle musí bejt nějakej myndrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Kucí, kucí, tahle trápit cyklisty. To není ta správná sranda.Jsem si to takhle šinul z Mnichovic a najednou se přeze mě přehnal takovej borec na biku. No kdyby neměl tak metrák, a já nejel na silničce, nechá mě to v klidu. V nohách sem měl tak kolem třech hodin jízdy. Si říkám to není možný. Co to je za tyátr. Tak jsem dal stíhací jízdu. Přesněji přitlačil na pilu. No a tak sem si lážo plážo, toho maníka docvakl. Borec tak zjistil, že dost přestřelil své schopnosti. Já si dal tak dva metry odpich a žačal ho smažit. Chlapík v zoufalství odbočil na první možné odbočce. Na Klokočnou. Tím mě dostal. To je dost přísnej kopeček. No pak mu to nedalo, za hrubého chroptění uhnul na první možný odbočce prozměnu doleva. Do lomu. Ok. Nakonec zastavil a vypadal na infarkt. Tak jsem ho mazácky objel a řka _ byls dobrej. To uhnul zpátky ku Praze.Tohle je sranda. A ne po někom něco házet.A asi nej fór udělal můj tatík. Jel do Vraného nad Vltavou. Jedna silnice. No furt se na něj tlačil takovej ten týpek s banánem v dresu. Sou tam šraňky a pak takové ostré esíčko v lese. Pak už je ten kopec víceméně stejnej až nahoru. Tak jak se to zvedlo, tatík nasadil maximum co byl schopnej. Proletěl ty tři zatáčky nahoru a šup. Šup do lesa. Schoval se za strom, ustál zvracení a čekal. No do minuty se borec přehnal. Jestli mu to vydrželo až nahoru? Kdo ví?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se