YPO Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 no jo ale to nejsou množiny ....... pleteš sběratelství s leností *a neser nebo to tady zamknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Co ked to bol zdravotne tazko postihnuty ktorý vladze prejst par metrov a potom mu vytuhnu nohy a dalej nevladze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 A mně se dneska stalo tohle: Jedu v Plzni po kruháku a na výjezdu z něj šli po chodníku proti mně dva blbáni, najednou jeden šup na přechod před auto. Ztuha jsem zastavil, on dal frajerskou otočku, vrátil se na chodník a oba pokračovali dál původním směrem. Otáčel jsem se po nich a bylo jasné, že se tímhle dobře baví (plácali se, šli do kolen a huby roztlemené).Jestli pak se vám to taky nestalo? Co, Knedlíku? Není to zase nějaká varianta té jejich pubertální zábavy? Jezdím denně, ale zatím se mi to nestalo, až dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Hele, a když teda lidi vystupují hned na první zastávce . . . ... není možný, že máš blbě označený autobus? Třeba se s Ypoušem začal během těch patnácti metrů bát ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Myslím, že by se měl vrátit YPO. Konec hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Myslím, že by se měl vrátit YPO. Konec hlášení.Myslím že když tu dají někomu Ban, tak by se pak neměli tvářit že pod jiným nickem to není on... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 (upraveno) A při tom ty horizonty jsou ohromující. Kasiopea. Perspektiva pro každodenní strasti. Upraveno 15. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Myslím že když tu dají někomu Ban, tak by se pak neměli tvářit že pod jiným nickem to není on... 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 +3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 geometr, to jakoze mas dalsi dva nicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Muj hlas je za tři. Nick mám jeden, nejsem hysterka, tak jich víc nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 1*možná bys měl nově příchozím osvětlit svůj původní nick ..... respektive proč už ho nemáš .... když už přihazuješ do kotle ..... pane spravedlivý *noa pro máru .... člověče žádnej trvalej ban jsem nedostal ...... já sem nedostal totiž vůbec ban ..... páč kdybych ho dostal tak tu nejsem ani za Berta **vlastně ani nevím máro proč poukazuješ na dvojí identitu když víš kdo jsem (žádnou jinou identitu nemám)..... víš třeba kdo je pan km.kmk ? ....... víš prd, protožes tenkrát ještě cucal kachně zobák a myslels že to je tatranka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Knedlíku a proč Ty vlastně už nejseš YPO? Neber to jako provokaci, já ten přechod fakt nějak nezaznamenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Knedlíku a proč Ty vlastně už nejseš YPO? Neber to jako provokaci, já ten přechod fakt nějak nezaznamenal.já už nevím (myslím, že mě nasral Kamil, ale to není jistý , možná to byl to byl někdo jinej) ..... YPO je mrtvej ... se stím smiř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Jsem se smířil, co mi zbejvá, že jo ... :-) Edit: Kamil? Dyť ten má asi 40 příspěvků (sorry Kamile, jsem rád, že tu zase jsi). Tady bylo hrozný zemětřesení. Upraveno 16. září 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Ja mdl rad sukho.i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Ze zivota:Jsem se byl venku probehnout a jak zaleze slunko, tak uz je kosa. Tak mam rozedrene bradavky. Budu muset zase zacit prelepovat, ale to pak trha chlupy na hrudniku. Past vedle pasti totok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 (upraveno) možná bys měl nově příchozím osvětlit svůj původní nick ..... respektive proč už ho nemáš .... když už přihazuješ do kotle ..... pane spravedlivý *noa pro máru .... člověče žádnej trvalej ban jsem nedostal ...... já sem nedostal totiž vůbec ban ..... páč kdybych ho dostal tak tu nejsem ani za Berta **vlastně ani nevím máro proč poukazuješ na dvojí identitu když víš kdo jsem (žádnou jinou identitu nemám)..... víš třeba kdo je pan km.kmk ? ....... víš prd, protožes tenkrát ještě cucal kachně zobák a myslels že to je tatrankaNejsem spravedlivy. To jsi preci ty. Nechtel jsem byt uz prihlasen pod svym obcanskym jmenem ale to ty ypo/knedlik zrejme nepochopis. Upraveno 16. září 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se