Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

A mně se dneska stalo tohle: Jedu v Plzni po kruháku a na výjezdu z něj šli po chodníku proti mně dva blbáni, najednou jeden šup na přechod před auto. Ztuha jsem zastavil, on dal frajerskou otočku, vrátil se na chodník a oba pokračovali dál původním směrem. Otáčel jsem se po nich a bylo jasné, že se tímhle dobře baví (plácali se, šli do kolen a huby roztlemené).
Jestli pak se vám to taky nestalo? Co, Knedlíku? Není to zase nějaká varianta té jejich pubertální zábavy? Jezdím denně, ale zatím se mi to nestalo, až dneska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1*

možná bys měl nově příchozím osvětlit svůj původní nick ..... respektive proč už ho nemáš .... když už přihazuješ do kotle ..... pane spravedlivý 

*noa pro máru .... člověče žádnej trvalej ban jsem nedostal ...... já sem nedostal totiž vůbec ban ..... páč kdybych ho dostal tak tu nejsem ani za Berta

**vlastně ani nevím máro proč poukazuješ na dvojí identitu když víš kdo jsem (žádnou jinou identitu nemám)..... víš třeba kdo je pan  km.kmk ? ....... víš prd, protožes tenkrát ještě cucal kachně  zobák a myslels že to je tatranka

Odkaz ke komentáři

Knedlíku a proč Ty vlastně už nejseš YPO? Neber to jako provokaci, já ten přechod fakt nějak nezaznamenal.

já už nevím (myslím, že mě nasral Kamil, ale to není jistý , možná to byl to byl někdo jinej) ..... YPO je mrtvej ... se stím smiř

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

možná bys měl nově příchozím osvětlit svůj původní nick ..... respektive proč už ho nemáš .... když už přihazuješ do kotle ..... pane spravedlivý

*noa pro máru .... člověče žádnej trvalej ban jsem nedostal ...... já sem nedostal totiž vůbec ban ..... páč kdybych ho dostal tak tu nejsem ani za Berta

**vlastně ani nevím máro proč poukazuješ na dvojí identitu když víš kdo jsem (žádnou jinou identitu nemám)..... víš třeba kdo je pan km.kmk ? ....... víš prd, protožes tenkrát ještě cucal kachně zobák a myslels že to je tatranka

Nejsem spravedlivy. To jsi preci ty. Nechtel jsem byt uz prihlasen pod svym obcanskym jmenem ale to ty ypo/knedlik zrejme nepochopis. Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...