Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Jako pán.

Hele, já byl včera s pani (svoji) ve víru velkoměsta. Po večeři a pivku, jakože bychom dali hoďku bowlingu. Přijdem do Celnice, jedna dráha volná a koukám, prej 720 na hodinu. Vždycky když si řikám, že nejsem úplně chudej, něco mě z toho vyvede..

no to víš, bowling je záležitost více lidí a ty se na to slozej :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Seřadiště má být hotová do 30.11.2018 ( ale nově se rozkope a bude opravovat - Přistoupimská, Tuchorazská, Žernovská- komplet povrchy ) a v okolí Černokostelecký všechny boční ulice, takže se ti moc dobře stále jezdit nebude.

Všichni se ted snažej prošustrovat co nejvíc peněz.

Já se teď vrátil ze zakrývání značek invalidům ( dělal jsem to od 6.30 doteď ), takže moc nálady na nějakej dialog nemám. 

Odkaz ke komentáři

U Seřadiště má být hotová do 30.11.2018 ( ale nově se rozkope a bude opravovat - Přistoupimská, Tuchorazská, Žernovská- komplet povrchy ) a v okolí Černokostelecký všechny boční ulice, takže se ti moc dobře stále jezdit nebude.

Všichni se ted snažej prošustrovat co nejvíc peněz.

Já se teď vrátil ze zakrývání značek invalidům ( dělal jsem to od 6.30 doteď ), takže moc nálady na nějakej dialog nemám. 

Proč jsi těm chudákům zakrýval značky? Jen tak ze zlomyslnosti? ;-D

Odkaz ke komentáři

já mám rád všechny svoje děti

v sobotu sem poslal jedničku do šopu ať mi koupí 2 plechovky pepsi a dal mu stokorunu ...... vrátil mi padesátikorunu

dneska mu píšu do školy až půjde domů ať mi koupí dvě plechovky pepsi

doma mu dávám kilo a on mi říká ...."to je nějak moc dyť to stálo dvacku"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

já mám rád všechny svoje děti

v sobotu sem poslal jedničku do šopu ať mi koupí 2 plechovky pepsi a dal mu stokorunu ...... vrátil mi padesátikorunu

dneska mu píšu do školy až půjde domů ať mi koupí dvě plechovky pepsi

doma mu dávám kilo a on mi říká ...."to je nějak moc dyť to stálo dvacku"

bud rad, je jeste bezelstny... :D

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Náš malý hrabě Nikolič v tom má jasno. Trochu jsem doufal v prezidenta, nebo kosmonauta, ale třeba aspoň YPO bude mít radost, že má job, o kterém sní děti po celém světě.

řidič autobusu je vlastně takový sociální pracovník, takže malý hrabě to pojmul velkoryse ...... to svoje živobytí :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...