Gustaf Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jako pán.Hele, já byl včera s pani (svoji) ve víru velkoměsta. Po večeři a pivku, jakože bychom dali hoďku bowlingu. Přijdem do Celnice, jedna dráha volná a koukám, prej 720 na hodinu. Vždycky když si řikám, že nejsem úplně chudej, něco mě z toho vyvede..no to víš, bowling je záležitost více lidí a ty se na to slozej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jo, to bych se se svou zenou na rodicovsky urcite slozil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 U Seřadiště má být hotová do 30.11.2018 ( ale nově se rozkope a bude opravovat - Přistoupimská, Tuchorazská, Žernovská- komplet povrchy ) a v okolí Černokostelecký všechny boční ulice, takže se ti moc dobře stále jezdit nebude.Všichni se ted snažej prošustrovat co nejvíc peněz.Já se teď vrátil ze zakrývání značek invalidům ( dělal jsem to od 6.30 doteď ), takže moc nálady na nějakej dialog nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jo, to bych se se svou zenou na rodicovsky urcite slozil:)Hele, nebyla tam obsluha nahoře bez? V Ostravě stojí hodina max čitapade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jo, to bych se se svou zenou na rodicovsky urcite slozil:) :D tyjo, u nás chtějí asi 350kc...720 Kč je ranec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 U Seřadiště má být hotová do 30.11.2018 ( ale nově se rozkope a bude opravovat - Přistoupimská, Tuchorazská, Žernovská- komplet povrchy ) a v okolí Černokostelecký všechny boční ulice, takže se ti moc dobře stále jezdit nebude.Všichni se ted snažej prošustrovat co nejvíc peněz.Já se teď vrátil ze zakrývání značek invalidům ( dělal jsem to od 6.30 doteď ), takže moc nálady na nějakej dialog nemám. Proč jsi těm chudákům zakrýval značky? Jen tak ze zlomyslnosti? ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 na světě je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Proč jsi těm chudákům zakrýval značky? Jen tak ze zlomyslnosti? ;-DProtoze je maj treba 15 let propadle :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Protoze je maj treba 15 let propadle :-)).Se uzdravil? Nerejpu, jen se ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 IkeaHell https://www.youtube.com/watch?v=8IV1Imr82CQ&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 já mám rád všechny svoje děti v sobotu sem poslal jedničku do šopu ať mi koupí 2 plechovky pepsi a dal mu stokorunu ...... vrátil mi padesátikorunu dneska mu píšu do školy až půjde domů ať mi koupí dvě plechovky pepsi doma mu dávám kilo a on mi říká ...."to je nějak moc dyť to stálo dvacku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) já mám rád všechny svoje děti v sobotu sem poslal jedničku do šopu ať mi koupí 2 plechovky pepsi a dal mu stokorunu ...... vrátil mi padesátikorunu dneska mu píšu do školy až půjde domů ať mi koupí dvě plechovky pepsi doma mu dávám kilo a on mi říká ...."to je nějak moc dyť to stálo dvacku"bud rad, je jeste bezelstny... Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Se uzdravil? Nerejpu, jen se ptam Vpoho, i uzdravení je možné, každopádně nemá průkaz a tudy vlak nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Náš malý hrabě Nikolič v tom má jasno. Trochu jsem doufal v prezidenta, nebo kosmonauta, ale třeba aspoň YPO bude mít radost, že má job, o kterém sní děti po celém světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Chudák kluk, kompenzuje si to káčko.. prej "rád jezdím velkými dopravními prostředky.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 z toho nastesti vyroste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Náš malý hrabě Nikolič v tom má jasno. Trochu jsem doufal v prezidenta, nebo kosmonauta, ale třeba aspoň YPO bude mít radost, že má job, o kterém sní děti po celém světě.řidič autobusu je vlastně takový sociální pracovník, takže malý hrabě to pojmul velkoryse ...... to svoje živobytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Já chtěl řídit autobus od malinka, dálkovej. A drží mě to do teď, akorát jsem se k tomu ještě nedostal, ale dětský sny je potřeba si plnit, takže to určitě přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 no ..... me kdyby nekdo pred peti lety rek ze budu ridit autobus tak bych ho prastil klackem pres drzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se