xvoloda Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 @Louto jsem tak trochu tušil, jelikož bydlím v okolí Pohořelic. Otázka směřovala spíš k tomu, ze které strany Pálavy jsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Čejkovice u Hodonina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 (edited) Ženský hokejovÿ turnaj OH. Při záběru televizní kamery na trestnou lavici, kde zprudka oddychuje blonďatá Švédka v košíku, způsobuje, že se pak pár minut naprosto nedovedu soustředit na průběh zápasu Edited February 5, 2022 by Roman I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Právě teď, Roman I. napsal: Při záběru televizní kameru na trestnou lavici, kde zprudka oddychuje blonďatá Švédka v košíku, způsobuje, že se pak pár minut naprosto nedovedu soustředit na průběh zápasu Ty woe, vždyť má košík, rukavice, hnusné kraťasy, dres, chrániče pod tím . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Ty woe, vždyť má košík, rukavice, hnusné kraťasy, dres, chrániče pod tím . Ty nemas fantazii?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Romane, blahopřeji. Zoufale jsem googlil "hockey dress fetish" , ale nic jsem nenašel. Asi fakt budeš na světě první Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 (edited) Njn. Edited February 5, 2022 by Roman I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 před 5 minutami, Roman I. napsal: Ty nemas fantazii?? Ale jo a mám tam poměrně dost favoritek i v řadách našich . Ale nenapadlo mě to v tvém spojeni- já si vykládal svou nesoustředěnost na hru špatným posezením u tv, málo tekutinama, málo jídla u ruky a pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Ale jo a mám tam poměrně dost favoritek i v řadách našich . Ale nenapadlo mě to v tvém spojeni- já si vykládal svou nesoustředěnost na hru špatným posezením u tv, málo tekutinama, málo jídla u ruky a pod. Jdu na bezky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Ty woe, vždyť má košík, rukavice, hnusné kraťasy, dres, chrániče pod tím . Navíc je zpocená a smrdí jak hokejová výstroj! Fuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 ...tak nekomu muze byt prijemmy pach babske satny po telocviku Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt81 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 před 12 hodinami, kuncák7 napsal: Ty woe, vždyť má košík, rukavice, hnusné kraťasy, dres, chrániče pod tím . Jak pod tím, snáď nad “tím” Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 Jo, tahle Linn je fakt pěkná ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uff Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 Asi uz jsem pochopil, co vas na tom tak rajcuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
polifka Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 .... polil jsem se kafem..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Tak tohle je teda pod pásovka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Byl jednou jeden pán a jemu úřad uložil svým rozhodnutím, aby mj. jiné nahradil úřadu náklady řízení v částce XY,--Kč Když rozhodnutí nabylo právní moci, přišla zástupci onoho pána výzva k platbě, včetně platebních údajů (zejm. č.ú. a var.symbol). Zástupce to přeposlal pánovi s tím, aby platbu provedl. Pán se obratem ozval s tím, že na základě takové výzvy nic platit nemůže, neb by mu to nevzala účetní, a že tedy potřebuje nějaký řádný titul. Zástupce pánovi odepsal, že oním titulem je ono, již dříve poslané, rozhodnutí. Pán po několika hodinách odespal, že rozhodnutí konečně našel, nicméně zde absentují platební údaje, zejm. č.ú. a var. symbol a jestli by mu je zástupce nezjistil. Zástupce z toho ochořel a teď se zaobírá myšlenkou, že ihned po uzdravení se nechá najmout na nějakou záoceánskou loď, která pojede třeba do Orientu pro hedvábí a vzácné koření, a bude tak eliminováno riziko, že pána ještě v dohledné době potká. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 @warann Poučení 1: pána na místě pro výstrahu zastřelitPoučení 2: když se nechce, tak je to mnohem horší, než když se nemůže Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 dá si někdo IQ testík ? http://iq-test.stylove.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 před 15 minutami, montemar napsal: dá si někdo IQ testík ? http://iq-test.stylove.com/ myslím, že za 122 nenutno se styděti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts