milomac Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) V 25. 3. 2025 v 11:11, vwtyp11 napsal: Tak tuten kosovskej potrat problem nema ani s jedním z tech faktorů, který uvadis… Rozšířit No, je to tak. Nemám nic proti rychlosti a silným vozům, ale ne v podmínkách jako jel ten "máčo". A ze dneška v Praze na téma s Audinou rychle se to muší umět: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-chtel-udelat-mysku-svedek-poskytl-video-silene-jizdy-ridice-audi-na-nuselskem-moste-40514455 Upraveno 25. března uživatelem milomac
YPO Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Volal soused z chaty, že sousední bába pálila trávu a čaplo jí to trochu víc. Oheň se prej zastavil pět metrů od mý chýše. Škoda, vevnitř je desetikilová bomba s plynem, mohlo jí to pěkně sfouknout čepici. Upraveno 30. března uživatelem YPO 6
eloga Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března kouká na Spartu? V přímém přenosu, no nekup to, ČD režijní proud.
Xenomorfus Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Včil mje dostala ta robka co s ňu mam děcko. Se ji bliži narozky, tož sem ji kupil fajnu knižku o tom ostravskem divadle Mir a ptam se ji, kaj to mam poslat. Pry: "Balkánské potraviny jugoslávských partyzánů". Čumim na to, jak štajger na zapalovač v rubani, esi si robi kozy! A pry ne. Dovčilka sem si myslel, že ten divoky vychod je spiš tu a ni v Praglu! 2
YPO Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna 23:30 kluk křičí: mami , mami .... máma spí jako pařez a já mám v píči, protože chce určitě jako obvykle napít a pak slyším šustění lahve, tak si říkám OK napil se sám - ale vyplachoval si ucho. 2:30 to samé, máma vstává a kluk říká mám v uchu kuličku, nemůžu spát 5:30 kluk nastartovanej, vyčištěný zuby a sám velí jedeme na ušní něco mi chodí v hlavě na ušním: táák podíváme se ti nosu ... dobrý .... podíváme se ti do krku .... dobrý ....podíváme se ti do ucha .... doktorka odskočila a hystericky křičí BROUK, BROUK .... kluk rudej až na prdeli, ve výrazu obličeje smrt když se doktorka uklidnila, tak mu ucho vypláchla a vyplavala nějaká živá věc velikosti klíštěte, nebo takový tý svině co lítá z kytek úplně sem si vzpomněl, jak jsme se jako děti strašili vleze ti do ucha škvor a prokousne ti bubínek dneska bude spát se sluchátkama abych se vyspal 9
Berbatow Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Včera u kamaráda automechanika. Majitelka auta prý policajtka. 2
YPO Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) V 12. 4. 2025 v 5:19, YPO napsal: dneska bude spát se sluchátkama abych se vyspal Rozšířit zvuk nutný IMG_8904 2.MOVNačítání informací Upraveno 17. dubna uživatelem YPO 1
Andrew Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 10. 4. 2025 v 15:03, Xenomorfus napsal: Včil mje dostala ta robka co s ňu mam děcko. Se ji bliži narozky, tož sem ji kupil fajnu knižku o tom ostravskem divadle Mir a ptam se ji, kaj to mam poslat. Pry: "Balkánské potraviny jugoslávských partyzánů". Čumim na to, jak štajger na zapalovač v rubani, esi si robi kozy! A pry ne. Dovčilka sem si myslel, že ten divoky vychod je spiš tu a ni v Praglu! Rozšířit Občas se tam stavuju, mám ji pozdravovat?
Xenomorfus Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Klidne muzes, ale to bys musel este kusek vedle, bydli Na Kocince, sem si jen zjevne chodi do Zasilkovny
bandicoot Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna @YPO tvl zlatej brouk, tohle klukovi neukazuj Skotovi vypadl z ucha dílek lega, který tam nosil nejméně dvacet let - Novinky
zceyee Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 12:43, YPO napsal: uk nutný Rozšířit ho to netlaci?
YPO Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) V 17. 4. 2025 v 15:18, bandicoot napsal: @YPO tvl zlatej brouk, tohle klukovi neukazuj Skotovi vypadl z ucha dílek lega, který tam nosil nejméně dvacet let - Novinky Rozšířit Možná když se to nehýbe tak to jde. Něco jako když ti při operaci zapomenou něco neživého v břiše a nikdo za to nemůže a ani to moc nebolí. V 17. 4. 2025 v 15:19, zceyee napsal: ho to netlaci? Rozšířit asi netlačí Včera celou noc vykřikoval .... potřebuju si odpočinout ....... potřebuju si odpočinout ....... potřebuju si odpočinout ....... potřebuju si odpočinout ... No a ráno se ho ptáme jak se na rozdíl od nás vyspal a prej v pohodě... (sem čerstvej) Teď jsou na pět dní i s mámou u babičky, tak se snad už vyspím i já. Upraveno 17. dubna uživatelem YPO
bandicoot Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 15:29, YPO napsal: Teď jsou na pět dní i s mámou u babičky, tak se snad už vyspím i já. Rozšířit Já mam volno od zejtra, kam pudem?
YPO Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 15:32, bandicoot napsal: Já mam volno od zejtra, kam pudem? Rozšířit Kamkoli, ale abych nemusel jet domů Boltem. Chci ještě aspoň pět let žít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se