Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 25. 3. 2025 v 11:11, vwtyp11 napsal:

Tak tuten kosovskej potrat problem nema ani s jedním z tech faktorů, který uvadis…

Rozšířit  

No, je to tak. Nemám nic proti rychlosti a silným vozům, ale ne v podmínkách jako jel ten "máčo".

A ze dneška v Praze na téma s Audinou rychle se to muší umět:

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-chtel-udelat-mysku-svedek-poskytl-video-silene-jizdy-ridice-audi-na-nuselskem-moste-40514455

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno (upraveno)

Volal soused z chaty, že sousední bába pálila trávu a čaplo jí to trochu víc.

Oheň se prej zastavil pět metrů od mý chýše.

Škoda, vevnitř je desetikilová bomba s plynem, mohlo jí to pěkně sfouknout čepici.

Upraveno uživatelem YPO
  • Haha 6
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Včil mje dostala ta robka co s ňu mam děcko. Se ji bliži narozky, tož sem ji kupil fajnu knižku o tom ostravskem divadle Mir a ptam se ji, kaj to mam poslat. Pry: "Balkánské potraviny jugoslávských partyzánů". Čumim na to, jak štajger na zapalovač v rubani, esi si robi kozy! A pry ne. Dovčilka sem si myslel, že ten divoky vychod je spiš tu a ni v Praglu!

• Haha 2
Odesláno

23:30

kluk křičí: mami , mami .... máma spí jako pařez a já mám v píči, protože chce určitě jako obvykle napít a pak slyším šustění lahve, tak si říkám OK napil se sám - ale vyplachoval si ucho.

2:30 to samé, máma vstává a kluk říká  mám v uchu kuličku, nemůžu spát 

5:30 kluk nastartovanej, vyčištěný zuby a sám velí jedeme na ušní něco mi chodí v hlavě

na ušním: táák podíváme se ti nosu ... dobrý .... podíváme se ti do krku .... dobrý ....podíváme se ti do ucha .... doktorka odskočila a hystericky křičí  BROUK, BROUK .... kluk rudej až na prdeli, ve výrazu obličeje smrt

když se doktorka uklidnila, tak mu ucho vypláchla a vyplavala nějaká živá věc velikosti klíštěte, nebo takový tý svině co lítá z kytek

úplně sem si vzpomněl, jak jsme se jako děti strašili  vleze ti do ucha škvor a prokousne ti bubínek

dneska bude spát se sluchátkama abych se vyspal

• Haha 9
Odesláno
  V 10. 4. 2025 v 15:03, Xenomorfus napsal:

Včil mje dostala ta robka co s ňu mam děcko. Se ji bliži narozky, tož sem ji kupil fajnu knižku o tom ostravskem divadle Mir a ptam se ji, kaj to mam poslat. Pry: "Balkánské potraviny jugoslávských partyzánů". Čumim na to, jak štajger na zapalovač v rubani, esi si robi kozy! A pry ne. Dovčilka sem si myslel, že ten divoky vychod je spiš tu a ni v Praglu!

Rozšířit  

Občas se tam stavuju, mám ji pozdravovat? 😄 

Odesláno

Klidne muzes, ale to bys musel este kusek vedle, bydli Na Kocince, sem si jen zjevne chodi do Zasilkovny 😉

Odesláno (upraveno)
  V 17. 4. 2025 v 15:18, bandicoot napsal:
Rozšířit  

Možná když se to nehýbe tak to jde. Něco jako když ti při operaci zapomenou něco neživého v břiše a nikdo za to nemůže a ani to moc nebolí.

V 17. 4. 2025 v 15:19, zceyee napsal:

ho to netlaci? 

Rozšířit  

asi netlačí

Včera celou noc vykřikoval .... potřebuju si odpočinout ....... potřebuju si odpočinout ....... potřebuju si odpočinout ....... potřebuju si odpočinout ...

No a ráno se ho ptáme jak se na rozdíl od nás vyspal a prej  v pohodě... (sem čerstvej)

Teď jsou na pět dní i s mámou u babičky, tak se snad už vyspím i já.

Upraveno uživatelem YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...