Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A je to v prdeli, kvuli tobe to ted zamkne, Geometre.

Odesláno

YPO to nezamkne, na to je linej :-)).

YPOusi, prosim bud linej, je to tu skvelej relax, tak to nech bezet.

Odesláno

Talk ve vlákně Humor se člověk ani zdaleka tak nepobaví, jako zde... :lol2:

Odesláno

Pes nema v restike co robit vobec. Vela ludi uz ma v dnesnej dobe na psov alergiu a okrem toho psy smrdia.

Moj pes nesmrdi. A restiky kde ma s mojim psom nepustia su ubohe a rad dam opakovane zarobit tym kde ma privitaju so sirokym usmevom "aky pekny psik, mozeme mu dat vodicku?". Najma ked so psom nemaju najmensi problem restauracie v 4* hoteloch, ale problem maju zaprdene pajze podavajuce jedlo z polotovarov uvarene v mikrovlnke. Aj to o niecom svedci.
Návštěvník YPO
Odesláno

fakt toho nechte ... kdo ma pak hledat ty dulezity informace .... kvuli tomuhle sem na svetr neprispival

Návštěvník YPO
Odesláno

vole neska jezdim v takovy prdeli ze tu nehraje ani radio ..... se zblaznim ..... este pet hodin

Odesláno (upraveno)

Moj pes nesmrdi. A restiky kde ma s mojim psom nepustia su ubohe a rad dam opakovane zarobit tym kde ma privitaju so sirokym usmevom "aky pekny psik, mozeme mu dat vodicku?". Najma ked so psom nemaju najmensi problem restauracie v 4* hoteloch, ale problem maju zaprdene pajze podavajuce jedlo z polotovarov uvarene v mikrovlnke. Aj to o niecom svedci.

No a nebude to cele trochu este aj o tom, ze aki zakaznici (a samozrejme ich psy) do tych ktorych podnikov najcastejsie chodia, ako sa tam spravaju a ake dosledky/zakazy z toho potom obsluha vyvodzuje.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Dnes se zase nevesel kamion s rukou pod most v Holetine.Koleje nastesti neposunul,ale zpozdeni 15 minut,nez se to podarilo prohlednout. Do te doby jsem frcel na cas. Plny vlak lidi,pani prisla zatukat na okynko ,jestli uz nemuzem jet. Rikam ji,nejde to ,musi to nekdo zkontrolovat. Odchazela ode mne zjevne roztrpcena a vlakvedoucimu si stezovala,ze to trva nejak dlouho. 

Mam i video,ale jsem na nem vic sprostej nez Zmizik,takze ho sem davat nechci. :-(  Neudrzel jsem se a nestastneho ridice jsem pocastoval jadrnym oznacenim.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

......

Mam i video,ale jsem na nem vic sprostej nez Zmizik,takze ho sem davat nechci. :-( Neudrzel jsem se a nestastneho ridice jsem pocastoval jadrnym oznacenim.

Mne rict nekdo 'Jdete mi k sipku, u vsech rohatejch', tak se strachy poseru.
Odesláno

No a nebude to cele trochu este aj o tom, ze aki zakaznici (a samozrejme ich psy) do tych ktorych podnikov najcastejsie chodia, ako sa tam spravaju a ake dosledky/zakazy z toho potom obsluha vyvodzuje.

No sak pisem ze to o niecom svedci :)
Odesláno

nadavky  za oknem lokotky,neslysel mne ,jeste tam cajti provadeli setreni,takze jsem se choval jak mistr sveta.

v realku,bych se cudne zapyril a nesmele se optal,jestli si neposkodil auti.

Odesláno (upraveno)

Chapem. Podla mna smrdi kazdy (ale inak nic proti nim) a do restiky proste nepatria. Verim ale ze je smrad a "smrad". Ja by som zas mal problem sa neobratit vo dverach restauracie 4* hotela kde by pod kazdym druhym stolom lezal pes. A nedajboze ho necha majitel pochodovat okolo a obstastnovat svojou pritomnostou ostatnych hosti, to uz je na inzultaciu, ja si tiez nenosim do restiky tchora ci anakondu, ved tie moje zvery musi mat kazdy rad.

No offense, samozrejme prehanam, ale mne proste prejde chut do jedla ak sa okolo mna obsmieta cudzi psisko.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Eskimak: isteze. Psy sa samozrejme po restauracii nemaju volne pohybovat a majitel by s nim mal sediet niekde v rohu tak, aby ostatni hostia v podstate ani neregistrovali ze tam je niekto so psom, aspon ja to tak berem.

A uprimne, niektori na prvy pohlad normalne a slusne posobiaci ludia, smrdia horsie ako psy.

Odesláno (upraveno)

psi?

To je stará jednotka tlaku víš.....................

PSI je anglosaská jednotka tlaku, definovaná jako libra síly na čtverečný palec (anglicky pound per square inch); někdy se proto též označuje lbf/in?.

Jednotka PSI je definovaná jako tlak odpovídající gravitační síle působící prostřednictvím tělesa o hmotnosti jedné libry na plochu jednoho čtverečného palce. Platí:

1 psi = 1 lbf/in? ? 6 894,757 Pa (jednotka soustavy SI).

Standardní atmosférický tlak při mořské hladině má hodnotu: Pa = 14,695948804 psi.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

A jo vlastně, tak ta snad zakázaná neni, mam to na manometru, tak snad z toho nebudu mít průšvih.

radši to moc neříkej............. :lol:

Upraveno uživatelem mondeo2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...