atari Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 https://youtu.be/Q8EDjLiLfFY?t=1410 ... ani vlastně nevím, proč jsem si na to vzpomněl ... každopádně ten příběh ze života je moc dobrej.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 YPO - upřímně jsem se pobavil, hlavně ráno ... přidám jednu ze včerejška ... Černý Most - čekám na metro a přijela 202 (končí tam) a vzadu nějakej ožrala ... slyším od řidiče ... vstáááávat ... halóóóó, konečná debile - vstávej ... on nic . Řidič odejde, přijde a začne tlouct nějaký pajcrem do madla ... a řve na ožralu .... vsáááváááát jsme na konečný ... ožrala nic .... tak vyleze ven z autobusu praští opakovaně do okna (poměrně silně), ožrala se probírá, držkuje, sedí a čumí, tak řidič huláká, že zavolá měšťáky ... ožrala se zvedá a vypadává z autobusu ven ... do včerejška jsem nevěřil, že je takováhle asertivní komunikace s cestujícím možná, ale když to čtu tady, už se ničemu nedivím :D ... Stál jsem od nich 15 metrů a slyšel co na něj huláká i v tomu BUSe ... ty lidi (cestující) jsou ale někdy fakt debilní, jsem rád, že vozím v kamionu elektro a nejezdím s lidma, to bych psychicky nedal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 (upraveno) ty lidi (cestující) jsou ale někdy fakt debilní, jsem rád, že vozím v kamionu elektro a nejezdím s lidma, to bych psychicky nedal ... přesně tohle mne taky napadlo, že bych na to neměl moc nervy. Někde na malém městě snad ještě možná, ale u DPP? No to by mi jeblo při druhý rundě... Upraveno 13. srpna 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Známej v autobuse před časem umřel, infarkt. Když si člověk vezme, kolik času tam jako cestující stráví, není to vlastně nic divnýho, ale stejn? bych tak skončit nechtěl. Zajímavý je, že umřel vsedě krátce před tím než bus dojel do zastávky, kde obvykle vystupoval, takže pak ležel na zastávce v naší vesnici... chodili ho okukovat lidé, kteří ho znali. Pak jsem ještě jednou v busu zažil mladou hezkou holku, která stála, držela se, koukala do učebnice, a najednou padla, jako kdyby jí někdo v matrixu vypnul - hodně děsivý. Naštěstí jen omdlela, přetaženost a stres před zkouškama... ale bylo to jak z nějakýho scifi, fakt jak když loutce přestřihnete šňůrky. Jo a taky porod malého romátka jsem viděl, teda jeho začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Známej v autobuse před časem umřel, infarkt. Když si člověk vezme, kolik času tam jako cestující stráví, není to vlastně nic divnýho, ale stejn? bych tak skončit nechtěl. Zajímavý je, že umřel vsedě krátce před tím než bus dojel do zastávky, kde obvykle vystupoval, takže pak ležel na zastávce v naší vesnici... chodili ho okukovat lidé, kteří ho znali. Pak jsem ještě jednou v busu zažil mladou hezkou holku, která stála, držela se, koukala do učebnice, a najednou padla, jako kdyby jí někdo v matrixu vypnul - hodně děsivý. Naštěstí jen omdlela, přetaženost a stres před zkouškama... ale bylo to jak z nějakýho scifi, fakt jak když loutce přestřihnete šňůrky. Jo a taky porod malého romátka jsem viděl, teda jeho začátek To musí být nebezpečnej autobus, kterým jezdíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Kámoš, 38 let, dvě děti, uhoněnej platbama, vyložil na Florenci lidi, ještě jim dal kufry, sednul zpátky do auta a takhle s nastartovanym motorem tam seděl půl hodiny a nehejbal se. Pak do něj teprve šťouchli. Pozdě, mozková mrtvice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 kurva:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 To jsou ta léta leasingů, přehnanejch plateb nenažranejm dispečinkům, stresům za volantem (sám mám po Praze skoro dva melouny km, vím o čem píšu), nervů se zákazníky, málo spánku a životospráva úplně na h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 "Zkrátka honba za pnězi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 To je ale bohuzel dnesni trend, vidim to i okolo sebe na spouste pripadu, vsichni musej stavet baraky, jezdit v drahejch autech a ja nevim co jeste, jenomze aby na to vydelali, honej se jak kokoti a takhle to pak bohuzel muze dopadnout. Jak pises, stres, nevyspani, nejis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 To co pise Demon je smutne, je mi lito te rodiny . Ono panove je to nekdy bohuzel i tak, ze nekdo maka od rana do vecera a zadne super kary nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Tak tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) Známej v autobuse před časem umřel, infarkt.nejvic infarktu v busu maj ridici ( z vas ) ........... existuje na to prej nejaka statistika.....a sou borci ktery s tim puklym srdcem dokazou v ramci splneni mise dojet az do cile a pak si sami zavolat pomoc ...... Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 nejvic infarktu v busu maj ridici ( z vas ) ........... existuje na to prej nejaka statistika.....a sou borci ktery s tim puklym srdcem dokazou v ramci splneni mise dojet az do cile a pak si sami zavolat pomoc ......No a proto vás autobusáky šetřím a autobusem nejezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 No a proto vás autobusáky šetřím a autobusem nejezdím.klidne mi tykej ...... jenom upresnim ze ja jsem pouhy ridic autobusu (zelenac) autobusak je neco jinyho ......ten tuhle profesi dela od zakladky az do smrti a neumi si predstavit jinou praci (vsimni si ze pisu do smrti a ne do duchodu, protoze je to dulezity) ...... a to jsou nejvetsi frajeri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Jsou SOR dobře busy? Na iDnes píšou, jak se jim ekonomický daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Nejlepší naše busy byla řada 900 z Karosy.Na řízení i opravy.Jednoduché,spolehlivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) klidne mi tykej ...... Jsem myslel vás jako autobusáky a né Vás jako Tebe........... No nic, jdu taky jezdit, sice jen kolečkem al to neva, vozím bordel z vykopaný podlahy pod pergolou. Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Jsou SOR dobře busy? Na iDnes píšou, jak se jim ekonomický daří.to ja asi neumim zhodnotit nejraci jezdim se starym renaultem x karosa x irisbus ze sorky neni moc videt, radi to nejak podivne, pomalu se zaviraji dvere, furt tam neco blika a pipa jak na jipce, a ma to celkem jedovaty brzdy jinak je ten bus samozrejme hezkej pro cestujici ale pro me jako ridice uz ne tak moc uzivatelsky privetivej na druhou stranu si to nekteri ridici chvali = kazdej na to ma trochu jinej pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Nas mladej na vejsce v praglu taky porad ze nechce auto. Ze prej vsichni jezdi autobusem. Povidam dobra, koupil autobus od mercedeu a mam pokoj. Jezdi jako vsichni ze skoly autobusem. Fakt nechapu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se