Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No tvl :D

Mimochodem, to nutkání k zvracení maskované smíchem mi připomnělo, jak jsem se jednou zamlada vracel ze svatby na Dobříši motoráčkem, v sobě hodně vina a skoro celou láhev Napoleona, proti mně seděla nedělní rodinka na výletě. Neschopen chůze toaletu (která tam možná ani nebyla) jsem si umiňoval, ze se před nima nepobleju. Pak to přišlo, já zatnul zuby a sevřel hubu.... a poblil jsem se nosem. Výraz dětí vidím dodnes.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Tak tohle mi zase připomnělo kamaráda na Colours of Ostrava, který se opil už asi ve dvě odpoledne a střídavě zvracel a padal na škváru ve vítkovickém areálu. Rodiče odváděli děti, my jsme se mu smáli a jeho tehdejší přítelkyně z něj byla totálně nešťastná. Pořád mu s brekem na krajíčku říkala : "Honzo prosím tě, pojď domů" a on se najednou postavil a prohlásil: "Hele nedělej mi tady ostudu před kamarády" :D

Myslím, že se tehdy rozbrečela a utekla, ale nevím jestli se ještě vrátila. Hodinu na to už to mám trošku v mlze :) 

Odesláno

Hele nám se na hospodě čas vod času někdo vysere do pisoáru... To je úplnej konec, zamořenej celej hajzl a přilehlý okolí a hlavně to nespláchneš, neudělaš s tim nic...

To mam vždycky tendence platit ty uklízečky zlatem, pak mě to teda přejde, když je to uklizený...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja jednou U Jelinku rikam pinglici: Mate nasrano v musli. A vona povida: To sou lidi prasata.

Návštěvník YPO
Odesláno

já sem taková romantická duše .... tudle sem vyfotil i kytku

Odesláno

Nasráno v pisoiru? To jsem ještě neviděl a to jsem už byl i na dámském hayzlu v Blesku. I když tam vlastně pisoiry nejsou ;o)

Odesláno

No tvl :D

Mimochodem, to nutkání k zvracení maskované smíchem mi připomnělo, jak jsem se jednou zamlada vracel ze svatby na Dobříši motoráčkem, v sobě hodně vina a skoro celou láhev Napoleona, proti mně seděla nedělní rodinka na výletě. Neschopen chůze toaletu (která tam možná ani nebyla) jsem si umiňoval, ze se před nima nepobleju. Pak to přišlo, já zatnul zuby a sevřel hubu.... a poblil jsem se nosem. Výraz dětí vidím dodnes.

To zatnutí chrupu je chvat známý pod jménem "maso nepustím".

Odesláno

Tak to jsem neobstál.. nosem šlo i maso. A mrkvičku jsem smrkal ještě druhý den dopoledne :D

Odesláno

Stojím šedivě na peróně čekaje na rychlík. Další šediví a nudní občani stojí okolo. Mezi nimi i ona. Na první pohled také šedivá nikterak zajímavá mladá dáma, nejspíš jede z práce nebo ze školy. Můj pohled klouže bezcílně po lidech. Slečna náhle hrábne do kabelky, vytáhne lampu bílého, odšroubuje uzávěr a vyžahne dobře dvě deci z flašky. Zašroubuje a strčí lahev do kabelky. Čeká v klidu dál. Bylo to něco metafyzického

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Stojím šedivě na peróně čekaje na rychlík. Další šediví a nudní občani stojí okolo. Mezi nimi i ona. Na první pohled také šedivá nikterak zajímavá mladá dáma, nejspíš jede z práce nebo ze školy. Můj pohled klouže bezcílně po lidech. Slečna náhle hrábne do kabelky, vytáhne lampu bílého, odšroubuje uzávěr a vyžahne dobře dvě deci z flašky. Zašroubuje a strčí lahev do kabelky. Čeká v klidu dál. Bylo to něco metafyzického

Úplne jiný zážitek nez ten princův. ...tak nějak víc poetický. ..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...