Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Je fakt, že hluboce obdivuju odvahu každýho chlapa, který v rozvinuté západní kultuře vstoupí do stavu manželskýho... s výjimkou gigola beroucího si postarší dědičku nějakýho impéria teda..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

Tak se mi dneska zdálo, že mě sbalil chlap na hodinky. A po probuzení mi nepřišlo nejvíc frustrující to, že šlo o sen, ale že si nepamatuju, co měl na ruce  :lol2: .

chvilku mně trvalo, než jsem si všiml zadaného pohlaví

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem, kam to napsat a vlákno ze Života mi na to vlastně přesně sedí.

Inu o víkendu jsem byl kamarádce na svatbě, což bylo fajn, chlastačka a tak, však to znáte.

Ovšem co se nestalo, přišla ta chvíle, kdy nevěsta hází kytici mezi volné slečny..samozřejmě se tam ta moje musela hned nacpat taky...já držící její kabelku, aby mohla skokem jak z Matrixu chytat jdu za kamarádem se slovy: Čum na to, vsadím boty, že vím naprosto přesně kdo to chytí :D Nemýlil jsem se, přítelkyně vyběhla jak Čechýno za svých nejlepších let, následoval zákrok vychytání šibeny a kytka byla v její ruce...já už jen od vedle poslouchám: Kámo a jseš v pérdeli :D

A pak se nemá člověk zlískat jako zvíře :D Jakoby nestačilo, že musím řádně zapít svatbu, teď jsem měl na bedrech ještě zapití mé budoucnosti. Včerejší den jsem tedy strávil v objetí nové milenky v podobě záchodové mísy a teď můžu začít vybírat snubák atd...

Mel jsem kamarada -slovy Forresta Gumpa - uplne nejvic nejlepsiho kamarada. Ta jeho jednou taky chytla kytku a karamad, jak uz se to tak u nej dalo cekat, jen procedil koutkem ust: "Hod to dal."

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...