Bells Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Pánové vy taky umíte člověka potěšit martar - v tu dobu už jsem byl solidně nastartovaný, možná proto jsem tu kabelku ochotně podržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Vždyť se na to těšíš- vlastně . Brzo ti to bude vysvětleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Vždyť se na to těšíš- vlastně . Brzo ti to bude vysvětleno.Já už se lekl, že mu poradíš domácí násilí aby to pochopila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 :-), oni to domácí násilí spáchaj na něm, až se bude cukat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Pánové vy taky umíte člověka potěšit martar - v tu dobu už jsem byl solidně nastartovaný, možná proto jsem tu kabelku ochotně podržel Každej sám svého štěstí strůjce. A ještě kabelka, taková podivná věc a když jde do tuhýho máš jí plný ruce Ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Je fakt, že hluboce obdivuju odvahu každýho chlapa, který v rozvinuté západní kultuře vstoupí do stavu manželskýho... s výjimkou gigola beroucího si postarší dědičku nějakýho impéria teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Tak dá se udělat předmanželská smlouva...ale chci vidět chlapa, co přiměje ženskou k podepsání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Jj, to je věc, která se mezi pusinkama blbě dojednává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Dnes jsem viděl super reklamní slogan: "drží v díře jako zvíře". Schválně jestli někdo uhádne na co to je reklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 (upraveno) Hmoždinky.Někde jsem slyšel o té reklamě (sloganu).Mně se zas líbí "Steaky tos nežral" cestou po strakonické před letskou křižovatkou. A teď jsem někde četl "Řízek jako kráva". Upraveno 12. června 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Fisher,mám to na zdi ve vedlejší firmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak se mi dneska zdálo, že mě sbalil chlap na hodinky. A po probuzení mi nepřišlo nejvíc frustrující to, že šlo o sen, ale že si nepamatuju, co měl na ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak se mi dneska zdálo, že mě sbalil chlap na hodinky. A po probuzení mi nepřišlo nejvíc frustrující to, že šlo o sen, ale že si nepamatuju, co měl na ruce .chvilku mně trvalo, než jsem si všiml zadaného pohlaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Toljo- na to jsem koukl hned, jak jsem dočetl první větu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Přemýšlel jsem, kam to napsat a vlákno ze Života mi na to vlastně přesně sedí. Inu o víkendu jsem byl kamarádce na svatbě, což bylo fajn, chlastačka a tak, však to znáte.Ovšem co se nestalo, přišla ta chvíle, kdy nevěsta hází kytici mezi volné slečny..samozřejmě se tam ta moje musela hned nacpat taky...já držící její kabelku, aby mohla skokem jak z Matrixu chytat jdu za kamarádem se slovy: Čum na to, vsadím boty, že vím naprosto přesně kdo to chytí Nemýlil jsem se, přítelkyně vyběhla jak Čechýno za svých nejlepších let, následoval zákrok vychytání šibeny a kytka byla v její ruce...já už jen od vedle poslouchám: Kámo a jseš v pérdeli A pak se nemá člověk zlískat jako zvíře Jakoby nestačilo, že musím řádně zapít svatbu, teď jsem měl na bedrech ještě zapití mé budoucnosti. Včerejší den jsem tedy strávil v objetí nové milenky v podobě záchodové mísy a teď můžu začít vybírat snubák atd...Mel jsem kamarada -slovy Forresta Gumpa - uplne nejvic nejlepsiho kamarada. Ta jeho jednou taky chytla kytku a karamad, jak uz se to tak u nej dalo cekat, jen procedil koutkem ust: "Hod to dal." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Díky. Jsem utahanej jako pes, ale ,,HOĎ TO DÁL" , to mě fakt zbouralo. Dost mi to vylepšilo večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 "Hoď to dál" to je úplně nejvíc nejlepší hláška! Živě si tu situaci dokážu představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tak takovou hlasku vedet driv, tak bych asi sestrelil kompletne cele osazenstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Mlátím se z toho ještě teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Ja si to tedy predstavit neumim, ale smeju se jeste ted- super hlaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se