Návštěvník YPO Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 to ja nevim jak to maj tristovky .... ja s "kasou" nejezdim ..... kazdopadne kdyz si chces u ridice koupit listek tak je tam prirazka ..... to znamena ze dospelej listek si u mne koupis za 40 a detskej za 20 ....... s cizincema to nema nic spolecnyho je to tak proste nastaveny ..... aneb dan za blbost kdyz si neumis koupit listek v trafice nebo telefonem a votravujes ridice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Dík. V třístovkách se platí normálně bez přirážky na všech stanicích směrem z Prahy ven a na všech mimopražských stanicích směrem do Prahy. Jakmile vjedou do Prahy, řidič už neotevirá přední dveře, ale jen ostatní jako normální bus a lístky už nevydává ani nekontroluje. Takže "ticket za šede" je buď přirážka za překlad (=komunikaci v cizím jazyce) , nebo nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Dík. V třístovkách se platí normálně bez přirážky na všech stanicích směrem z Prahy ven a na všech mimopražských stanicích směrem do Prahy. Jakmile vjedou do Prahy, řidič už neotevirá přední dveře, ale jen ostatní jako normální bus a lístky už nevydává ani nekontroluje. Takže "ticket za šede" je buď přirážka za překlad (=komunikaci v cizím jazyce) , nebo nevím.ja ti rozumim .... cizinci se obcas divi ze maji zaplatit misto 32x24 styrycet korun ale je to jasne dany a i vyveseny na viditelnejch mistech v x na busu..... takze zadnej vexl v tom nehledej .... jak sem psal ..... prirazka za blbost ..... ja spis nechapu proc si to kupujou cesi protoze to je 95% prodeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Třeba to není zas až taková záhada, možná jsou prostě jenom blbí nebo zbytečně bohatý (nebo oboje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 když už si říkám, že mně nemá co překvapit, tak se to dycky nějak posere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) Ce tě překvapilo? Stará mu utekla s tím, co koupil Mrázka, to je teď totiž nejvíc frajer mezi pumpičkářema, tak si teď musí tenhle chudák tahat nákup sám. Upraveno 4. července 2017 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 (upraveno) Mrázek je prodaný ? Kurnik, už jsem na něj nestačil došetřit - a to jsem poctivě odevzdával každou flašku od piva... Upraveno 5. července 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 To uz bys davno musel mit nasetrene i s rezervou... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Pche kolo, Wiz by měl už na osobní automobil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 (upraveno) Tvl. Dneska jdu po ulici a proti mne si zo hasi klepava zenska v upnutym triku a elastakach. Co krok, tak se na ni ty speky klepaly. Vypadala jak tlacenka. A za ni si to masiroval takovej krpatej Asiat a za nim jeste mrnavejsi Asiatka a drzela mu destnik. Von ruce v kapsach. Jsem si v tu chvili pripadal jak Alenka za zrcadlem. To byly vyjevyEdit: jeste jsem v metru videl paradniho staryho cigose, co mel na pazoure vykerovany napis Olina. Takovym tim Bory stylem. Klasik Upraveno 11. července 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Twl Romane, ty mas veci :-) Jo, a vod kdy mate metro? To uz prodlouzili z cernaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Krtenku, ty kdyby si nebyl blbej, tak nemáš žádný vzdělání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Jděte s těma osobníma invektivama do haj.lu, lidi si sem chodí zrelaxovat a nejsou na to zvědaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 tommas +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 co je to ten menzimuck ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Já jsem to věděl, že je to bagr. Ale nepochopim proč do vlákna ze Života musíš sdělovat, že si viděl bagr. U dětí v mateřské školce bych to ještě pochopil, že je něco takovýho zaujme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Protože bagr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Ty musíš mít těžkej život když řešíš několik dní takový věci.Nejmenuješ se Aleš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 .... lidi si sem chodí zrelaxovat a nejsou na to zvědaví.No právě, některý lidi jinak než hádkou relaxovat nedokážou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Jo, ale bavíme se o max. půl tuctu trolů co znepříjemňují fórum dejme tomu 200 aktivnich členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se