Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

to ja nevim jak to maj tristovky .... ja s "kasou" nejezdim ..... kazdopadne kdyz si chces u ridice koupit listek tak je tam prirazka ..... to znamena ze dospelej listek si u mne koupis za 40 a detskej za 20 ....... s cizincema to nema nic spolecnyho je to tak proste nastaveny ..... aneb dan za blbost kdyz si neumis koupit listek v trafice nebo telefonem a votravujes ridice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík. V třístovkách se platí normálně bez přirážky na všech stanicích směrem z Prahy ven a na všech mimopražských stanicích směrem do Prahy. Jakmile vjedou do Prahy, řidič už neotevirá přední dveře, ale jen ostatní jako normální bus a lístky už nevydává ani nekontroluje. Takže "ticket za šede" je buď přirážka za překlad (=komunikaci v cizím jazyce) :D, nebo nevím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Dík. V třístovkách se platí normálně bez přirážky na všech stanicích směrem z Prahy ven a na všech mimopražských stanicích směrem do Prahy. Jakmile vjedou do Prahy, řidič už neotevirá přední dveře, ale jen ostatní jako normální bus a lístky už nevydává ani nekontroluje. Takže "ticket za šede" je buď přirážka za překlad (=komunikaci v cizím jazyce) :D, nebo nevím.

ja ti rozumim .... cizinci se obcas divi ze maji zaplatit misto 32x24 styrycet korun ale je to jasne dany a i vyveseny na viditelnejch mistech v x na busu..... takze zadnej vexl v tom nehledej .... jak sem psal ..... prirazka za blbost ..... ja spis nechapu proc si to kupujou cesi protoze to je 95% prodeju

Odkaz ke komentáři

Tvl. Dneska jdu po ulici a proti mne si zo hasi klepava zenska v upnutym triku a elastakach. Co krok, tak se na ni ty speky klepaly. Vypadala jak tlacenka. A za ni si to masiroval takovej krpatej Asiat a za nim jeste mrnavejsi Asiatka a drzela mu destnik. Von ruce v kapsach. Jsem si v tu chvili pripadal jak Alenka za zrcadlem. To byly vyjevy

Edit: jeste jsem v metru videl paradniho staryho cigose, co mel na pazoure vykerovany napis Olina. Takovym tim Bory stylem. Klasik

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...