Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

než se pudu dívat na vše co se dá v TV zapnout tlačítkem zmeškané pořady, tak sem vám chtěl eště sdělit, že autobus když jede po kolejích je tramvaj .... se vším všudy ... třeba to někdo ví (pochybuju) ale rači sem vám to napsal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

než se pudu dívat na vše co se dá v TV zapnout tlačítkem zmeškané pořady, tak sem vám chtěl eště sdělit, že autobus když jede po kolejích je tramvaj .... se vším všudy ... třeba to někdo ví (pochybuju) ale rači sem vám to napsal

Čím takový autobus zvoní?

Odkaz ke komentáři

Vim to :-). Uz jsi neco z tech bodu splnil?

Odkaz ke komentáři

Parada,... a nejaky odkaz na zavazny predpis ktory o tom pojednava by nebol? Zrovna nedavno sme sa o tom s kolegami na kulataku hadali a ja ze je a oni ze nieje a ja ze je a oni ze autobus je vzdy len autobus  a ja ze hovno ze autobus ma na prechode prednost ak ide po kolajniciach tramvaje a ze az ich niekoho rozmasiruje tak pokecame.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Parada,... a nejaky odkaz na zavazny predpis ktory o tom pojednava by nebol? Zrovna nedavno sme sa o tom s kolegami na kulataku hadali a ja ze je a oni ze nieje a ja ze je a oni ze autobus je vzdy len autobus  a ja ze hovno ze autobus ma na prechode prednost ak ide po kolajniciach tramvaje a ze az ich niekoho rozmasiruje tak pokecame.

jak je to s přechodama se přiznám nevím (dávám přednost) a myslím, že chodec má prostě přednost a někdy si jí vynutí i sám skokem

myslel jsem spíše situace kdy autobus jedoucí po tramvajovém pásu odbočuje vpravo na tramvajovou signalizaci (čočky) a při tom křižuje směr vozidel jedoucích přímo

dále typické křížení bez signalizace před podjezdem Na Padesátém kde jsem už nejednou zahlédl zvednutý prostředníček od řidičů odbočujících vlevo na jižní spojku

vono vůbec by si měl řidič osobáku uvědomit, že ten bus má prázdnej 12t a jsou dvě možnosti při náhlých situacích

buď na to dupnu víc a pomlátím lidi v busu x nebo na to dupnu míň a budeš mě mít v tom lepším případě v kufru ..... kdybych se měl rychle rozhodovat, tak asi rači zabiju jednoho člověka než deset

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Cali, tvůj dotaz mně zaujal a proto jsem pátral- koukni na tyhle paragrafy v zák. č. 361/2000 Sb. : § 13 odst.2, §14 odst.1,2,3,4, §21 odst 5,6,7, §25 odst 6 , §27 odst 1 a §72- kde je vysloveně uvedeno, že se autobus na tramvajovém tělese řídí světelnou signalizací pro tramvaje ( tudíž se stává na tomto tělese tramvají ). A pak, jak píše YPO- kamarádi se mají řídit pudem sebezáchovy a zdravím rozumem.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Cali, tvůj dotaz mně zaujal a proto jsem pátral- koukni na tyhle paragrafy v zák. č. 361/2000 Sb. : § 13 odst.2, §14 odst.1,2,3,4, §21 odst 5,6,7, §25 odst 6 , §27 odst 1 a §72- kde je vysloveně uvedeno, že se autobus na tramvajovém tělese řídí světelnou signalizací pro tramvaje ( tudíž se stává na tomto tělese tramvají ). A pak, jak píše YPO- kamarádi se mají řídit pudem sebezáchovy a zdravím rozumem.

Prostě držet se pravidel silničního provozu a jazyka českého a bude vše ok  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Diky za upozorneni, ja jsem fakt wul, omluvte mne - zdravym rozumem!

Dnes na nic uz nesahnu- pisemneho a premyslim, ze pujdu pocitat chodce nebo auta v zitomirske a donske, kde se neco planuje. Na to se dnes hodim, na vic ne.

Fakt se omlouvam.

Odkaz ke komentáři

buď na to dupnu víc a pomlátím lidi v busu x nebo na to dupnu míň a budeš mě mít v tom lepším případě v kufru ..... kdybych se měl rychle rozhodovat, tak asi rači zabiju jednoho člověka než deset

Sem myslel, ze je to nejakej interni predpis, bourat misto brzdeni. Nekdo mi rikal ze babky litaj kolik metru kdyz to ridic zadupne.

Odkaz ke komentáři

Sem myslel, ze je to nejakej interni predpis, bourat misto brzdeni. Nekdo mi rikal ze babky litaj kolik metru kdyz to ridic zadupne.

bus není promenáda, maj sedět na prdeli

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

To jako že se ten autobus z bionafty přepne na elektriku? 

na bionaftu se už nejezdí

Sem myslel, ze je to nejakej interni predpis, bourat misto brzdeni. 

tak o tom sem fakt neslyšel :D

nicméně vezmeme si příklad

vjede mi do cesty auto který tam nemá co dělat

1. já zabrzdím, abych zabránil nehodě a vzádu bábě vypadnou voči z hlavy

- bába nemá voči

- já sem za vocasa, kterej neumí řídit, protože bába vzadu neví proč sem brzdil - potažmo už nemá voči

- mezitím ten kdo to způsobil odjede ze vztyčeným prostředníčkem

- a já se vezu v průseru

kudy z toho ven ?

- sehnat si svědka kterej to viděl a bude svědčit v můj prospěch

- mít na předním skle kameru (kterou mám, ale ne pokaždý jí vyndavám)

- přišpendlit toho blbečka k silnici - to je v zásadě nejsnazší cesta jak se z toho průseru dostat ven

noa nebudeme si nic nalhávat - lidi sou svině když maj příležitost z někoho něco vyždímat - naštěstí jsme všichni pojištěni s nějakým srozumitelným stropem, ale je s tím miliarda papírů a různých dalších píčovin

*joa bod 6) 13) splněn

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

na bionaftu se už nejezdí

Pamatuju snad ještě loni, že busy na Chodově měly některý za sklem cedulku se zeleným písmem, že jsou na nějakou "směs", nevím už přesně - takže tohle už není a leje se do toho zase "normální" nafta?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...