Daemonultimate Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Všechno bych vypustil a podržel tu dvacítku, to má jediný smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 než se pudu dívat na vše co se dá v TV zapnout tlačítkem zmeškané pořady, tak sem vám chtěl eště sdělit, že autobus když jede po kolejích je tramvaj .... se vším všudy ... třeba to někdo ví (pochybuju) ale rači sem vám to napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 než se pudu dívat na vše co se dá v TV zapnout tlačítkem zmeškané pořady, tak sem vám chtěl eště sdělit, že autobus když jede po kolejích je tramvaj .... se vším všudy ... třeba to někdo ví (pochybuju) ale rači sem vám to napsalČím takový autobus zvoní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 než se pudu dívat na vše co se dá v TV zapnout tlačítkem zmeškané pořady, tak sem vám chtěl eště sdělit, že autobus když jede po kolejích je tramvaj .... se vším všudy ... třeba to někdo ví (pochybuju) ale rači sem vám to napsalVim to :-). Uz jsi neco z tech bodu splnil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 než se pudu dívat na vše co se dá v TV zapnout tlačítkem zmeškané pořady, tak sem vám chtěl eště sdělit, že autobus když jede po kolejích je tramvaj .... se vším všudy ... třeba to někdo ví (pochybuju) ale rači sem vám to napsalParada,... a nejaky odkaz na zavazny predpis ktory o tom pojednava by nebol? Zrovna nedavno sme sa o tom s kolegami na kulataku hadali a ja ze je a oni ze nieje a ja ze je a oni ze autobus je vzdy len autobus a ja ze hovno ze autobus ma na prechode prednost ak ide po kolajniciach tramvaje a ze az ich niekoho rozmasiruje tak pokecame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 To jako že se ten autobus z bionafty přepne na elektriku? To musí mít pan Stropnický junior radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Parada,... a nejaky odkaz na zavazny predpis ktory o tom pojednava by nebol? Zrovna nedavno sme sa o tom s kolegami na kulataku hadali a ja ze je a oni ze nieje a ja ze je a oni ze autobus je vzdy len autobus a ja ze hovno ze autobus ma na prechode prednost ak ide po kolajniciach tramvaje a ze az ich niekoho rozmasiruje tak pokecame.jak je to s přechodama se přiznám nevím (dávám přednost) a myslím, že chodec má prostě přednost a někdy si jí vynutí i sám skokem myslel jsem spíše situace kdy autobus jedoucí po tramvajovém pásu odbočuje vpravo na tramvajovou signalizaci (čočky) a při tom křižuje směr vozidel jedoucích přímo dále typické křížení bez signalizace před podjezdem Na Padesátém kde jsem už nejednou zahlédl zvednutý prostředníček od řidičů odbočujících vlevo na jižní spojku vono vůbec by si měl řidič osobáku uvědomit, že ten bus má prázdnej 12t a jsou dvě možnosti při náhlých situacích buď na to dupnu víc a pomlátím lidi v busu x nebo na to dupnu míň a budeš mě mít v tom lepším případě v kufru ..... kdybych se měl rychle rozhodovat, tak asi rači zabiju jednoho člověka než deset 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Cali, tvůj dotaz mně zaujal a proto jsem pátral- koukni na tyhle paragrafy v zák. č. 361/2000 Sb. : § 13 odst.2, §14 odst.1,2,3,4, §21 odst 5,6,7, §25 odst 6 , §27 odst 1 a §72- kde je vysloveně uvedeno, že se autobus na tramvajovém tělese řídí světelnou signalizací pro tramvaje ( tudíž se stává na tomto tělese tramvají ). A pak, jak píše YPO- kamarádi se mají řídit pudem sebezáchovy a zdravím rozumem. Upraveno 4. října 2016 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Cali, tvůj dotaz mně zaujal a proto jsem pátral- koukni na tyhle paragrafy v zák. č. 361/2000 Sb. : § 13 odst.2, §14 odst.1,2,3,4, §21 odst 5,6,7, §25 odst 6 , §27 odst 1 a §72- kde je vysloveně uvedeno, že se autobus na tramvajovém tělese řídí světelnou signalizací pro tramvaje ( tudíž se stává na tomto tělese tramvají ). A pak, jak píše YPO- kamarádi se mají řídit pudem sebezáchovy a zdravím rozumem. Prostě držet se pravidel silničního provozu a jazyka českého a bude vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Cali, tvůj dotaz mně zaujal a proto jsem pátral- koukni na tyhle paragrafy v zák. č. 361/2000 Sb. : § 13 odst.2, §14 odst.1,2,3,4, §21 odst 5,6,7, §25 odst 6 , §27 odst 1 a §72- kde je vysloveně uvedeno, že se autobus na tramvajovém tělese řídí světelnou signalizací pro tramvaje ( tudíž se stává na tomto tělese tramvají ). A pak, jak píše YPO- kamarádi se mají řídit pudem sebezáchovy a zdravím rozumem.Diky za upozorneni, ja jsem fakt wul, omluvte mne - zdravym rozumem!Dnes na nic uz nesahnu- pisemneho a premyslim, ze pujdu pocitat chodce nebo auta v zitomirske a donske, kde se neco planuje. Na to se dnes hodim, na vic ne.Fakt se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 buď na to dupnu víc a pomlátím lidi v busu x nebo na to dupnu míň a budeš mě mít v tom lepším případě v kufru ..... kdybych se měl rychle rozhodovat, tak asi rači zabiju jednoho člověka než desetSem myslel, ze je to nejakej interni predpis, bourat misto brzdeni. Nekdo mi rikal ze babky litaj kolik metru kdyz to ridic zadupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Sem myslel, ze je to nejakej interni predpis, bourat misto brzdeni. Nekdo mi rikal ze babky litaj kolik metru kdyz to ridic zadupne. bus není promenáda, maj sedět na prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) To jako že se ten autobus z bionafty přepne na elektriku? na bionaftu se už nejezdíSem myslel, ze je to nejakej interni predpis, bourat misto brzdeni. tak o tom sem fakt neslyšel nicméně vezmeme si příklad vjede mi do cesty auto který tam nemá co dělat 1. já zabrzdím, abych zabránil nehodě a vzádu bábě vypadnou voči z hlavy- bába nemá voči- já sem za vocasa, kterej neumí řídit, protože bába vzadu neví proč sem brzdil - potažmo už nemá voči- mezitím ten kdo to způsobil odjede ze vztyčeným prostředníčkem- a já se vezu v průseru kudy z toho ven ?- sehnat si svědka kterej to viděl a bude svědčit v můj prospěch- mít na předním skle kameru (kterou mám, ale ne pokaždý jí vyndavám)- přišpendlit toho blbečka k silnici - to je v zásadě nejsnazší cesta jak se z toho průseru dostat ven noa nebudeme si nic nalhávat - lidi sou svině když maj příležitost z někoho něco vyždímat - naštěstí jsme všichni pojištěni s nějakým srozumitelným stropem, ale je s tím miliarda papírů a různých dalších píčovin *joa bod 6) 13) splněn Upraveno 4. října 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 na bionaftu se už nejezdíPamatuju snad ještě loni, že busy na Chodově měly některý za sklem cedulku se zeleným písmem, že jsou na nějakou "směs", nevím už přesně - takže tohle už není a leje se do toho zase "normální" nafta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 (upraveno) leje se do toho zase "normální" nafta?jo nebyl to elektrobus ? (nebyl ... ten na chodov nejezdí) Upraveno 5. října 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Myslím, že tam byl nápis "motorová nafta - směs" a pak ještě něco o tom, že nic jinýho se do toho lít nesmí, ale fakt si to už nepamatuju přesně. Stárnu. Elektrobus ne, to si pleteš s diskusí o Tesle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Každá nafta v cr má do 7% MEŘA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icewolf Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Každá nafta v cr má do 7% MEŘA. nemá .. pro stacionární diesel agregáty třeba pro nemocnice lze u EuroOilu objednat naftu bez biosložky, ale musíte jí odebrat min 1000 l .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 nemá .. pro stacionární diesel agregáty třeba pro nemocnice lze u EuroOilu objednat naftu bez biosložky, ale musíte jí odebrat min 1000 l .... Ze zrovna tohle sis vybral jako prvni prispevek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ax38 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Na všech čerpacích stanicích EuroOil si mohou zákazníci zakoupit naftu Optimal Diesel bez biosložky, více: https://www.ceproas.cz/optimal-diesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se