Vit Odesláno 14. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) jojo, hodinky do chlíva... Edit: sorry, musel jsem... Karle, ty taky moravák ... Ještě řekni, že jsem chlívák ... krasny diversky vite (pozadi nehodnotim:)) Díky Jirko. Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Dobrá fotka s tím bravkem ;o) Nebuď měkkej a dej mu je sežrat - pak můžeš PADIny prodávat za šílené lóve jako cibetkovou kávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Dobrá fotka s tím bravkem ;o) Nebuď měkkej a dej mu je sežrat - pak můžeš PADIny prodávat za šílené lóve jako cibetkovou kávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Srovnávačka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Skvělá fotka! Mě se tvarem asi víc líbí klasické SKX, ale na druhou stranu ty Padi jsou tak pěkné, vážně podařené, konečně pravé pepsi, jak to má být, lepší cifr a hlavně, nejsou ohrané, jako SKX, ty tady měl každý už několikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Děkuju. Překvapilo mě, jak malý je rozdíl ve vnímání velikosti - viz jedna včerejší rozmazaná (pro ilustraci to ale stačí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Ten wristshot PADI vs 009 je parádní. Vypadá to, že jsou, co se velikosti týče, diametrálně odlišný a devítky působí jako prcek... zepředu to pak zas vypadá celkem srovnatelně. Přímo vedle sebe jsem je naživo neviděl, ale když jsem měl jednou želvy v ruce (a na ruce), nepůsobily na mě až o tolik moc větší než SKX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Velice zajimave srovnani, na ruce jsem mel oboje a dle fota to vypada na vetsi rozdil, nez jsem vnimal ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 U wristshotu jsou Padi blíž, perspektiva pracuje.Na škaredé fotce zepředu (viz #46) je zase barva pozadí málo kontrastní vůči pouzdru a vnímáte spíš jen lunetu. Možná vám ještě trochu zamotám hlavu.Přidám anfas foto na rce s obvodem 17,5 - 18cm.Malé to želví pouzdro rozhodně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Me nezamotas ja mam ruku 18,5 cm a tam sedi libove . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Díky, moře to sice není, ale extrémní prostředí určitě:Ty jo kdo to je.... ??? Někdo doma nebo z firmy??? :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Ty jo kdo to je.... ??? Někdo doma nebo z firmy??? :-))))))) Je o odsud: HALDANávštěvu vřele doporučuju, je to tam super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 S dovolením se vetřu s jednou mou letní, která se už objevila na Instagramu https://www.instagram.com/p/BJMu7bMDwLh/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Hezká fotka, ale blbě zaostřená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Sakra ty se ale maj v takové společnosti. Není ti to blbý mít s sebou rovnou dvě kočky provokatére? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Hezký... hodinkyPADI verze vypadá moc dobře. Že bych těm želvám dal ještě jednu šanci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Hezká fotka, ale blbě zaostřená Hehe, o vyšší cloně jsem přemýšlel, ale takhle to má lepší atmosféru Budou další fotky Sakra ty se ale maj v takové společnosti. Není ti to blbý mít s sebou rovnou dvě kočky provokatére? Blbý to není, naopak to bylo docela dobrý Jinak po týdnu a půl můžu říct, že nadšení z PADI neopadlo ani o kousek. Jsem fakt maximálně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ach jo. Já si je snad budu muset taky pořídit. Dobrej kompromis místo vintážních 6309... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Super foto Vite, o to viac sa tesim na svoje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se