Melly Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Melly - mam to v planu, ale jestli to chapu spravne tak 36 mm uz nejsou v nabidce, nebo jsou? Prime porovnani by bylo nejlepsi.Nejsou. Já měl možnost mít na ruce, byť ne v jeden moment, abych měl porovnání, obě velikosti a přišlo mi, že ty 39mm Expy již nemají takové kouzlo, jako 36mm + já mám docela hubené zápěstí. Ale určitě bude třeba udělat srovnání, aby člověk nebalamutil sám sebe.
Josef01 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 spiderer: Já myslím, že definitivní hodinky musí být něco, co člověk kupuje jako srdeční záležitost a mnoho let po tom touží, vše ostatní budou "jen" další hodinky. Druhá možnost je koupit hodinky takové, že se je nevyplatí prodat, ale to už je definitiva z donucení.
spiderer Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Josef01 - definitiva z donuceni neni cesta, to uz mam vyzkouseny. Zatim jsem vyzkousel spousty hodinek a jako jedine si jich moc predstavit nedokazu, ale Expy me lakaji dlouho a myslim, ze i diky svoji univerzalnosti by to splnit mohly. Jako druhy do party pak casem asi budu chtit mit ty Cartiery, protoze tu znacku mam rad, nadcasovou eleganci a univerzalnost splnuji taky vyborne a myslim, ze do dvojky k Expum pujdou. No a pak takovy to bezny pomyleni nakup/prodej se nevylucuje u tech ostatnich kousku, ktery stejne sem tam budou, aby nebyla nuda. Me HH nelaka a nikdy nelakala, tzn AP, Pateky a podobne stejne neplanuji a i tak je porad z ceho vybirat.
Liqid Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Pokud ti vadí u Expů absence datunky, tak co zkusit DJ? Dá se nekonfigurovat hafec možností, vybere si každý.
Frantik Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Ja te znam uz nejakej patek a myslim, ze zadny definitivni nenajdes. Jako já a mnoho dalších tady je to marnej boj :-) Ani to, ze jsi na nejakou dobu zmizel z fora te nijak nevyklidnilo a uz v tom zase litas. Proste Expy baví, ale stejne tak muzou bavit Cartiery....anebo Béčka, Eterna.....a desitky dalších, které jsme tady vystridali.Nosil jsi od Panerai po Cartier snad všechno, ale ještě ti toho třeba spoustu chybi. A když si zde ztratil vysadni postavení metrosexuála, protože jsi se usadil, neztrat tu svobodu stridat aspoň hodinky Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Frantik
spiderer Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Ty vole Franto, ty me mas spis uklidnit a ne me dostat do deprese Expy jako definitivni dobry (i bez data se obejdu, aspon to nebudu muset porad stelovat, to me obcas zere) a Cartiery casem az bude navic par zbytecnych bankovek a takovy to smrdoleni se v beckach atd si samo necham, jinak by to nebylo ono, ale chtel bych mit neco co vydrzi a slo by do sveta az v pripade ze by na chleba nebylo. Takze neboj, Expy nezmenej to ze jsem dement co to proste porad toci, ale spis budu mit nejaky pevny stredobod kam se muzu vzdycky vratit Zatim to vypada, ze jsem rozhodnutej pro Expy, ted jen zjistit ktery, moznosti je spousta 14270 x 114270 (rozdil netusim v cem je), nebo 214270 starsi x 2016 update. Jsem zvedavej na ten rozdil ve velikosti pro moje chcipacky zapesti a taky pokud 39 tak jak moc velky rozdil je mezi starsimi a 2016.
Viktor Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Nový Expy mají list price 5900 EUR, Bechyně nasadil cenu cca 163 tisíc, jestli si to dobře pamatuju, ptal jsem se jich před pár týdny. Někdy teď by měli dostat na krám první kousek, zatím nebyl nikdo na čekačce.Jsou skvělý, za mě jasná volba nový 39 mm.
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Za mě nové Expy. Měl jsem i starší model s kratšími ručkami, mne teda nevadily, ani nesvítící 3,6,9 mě neobtěžovalo, ale tyhle nové jsou tak nejak vyváženější a nosí se skvěle. Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Ondrej71
Maxel Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Nedávno jsem zkoušel 214270 a na 17cm ruce seděly skvěle. NOS stav se do budgetu v pohodě vleze, já osobně bych si za delší ručky a lumi na 3-6-9 nepřiplácel.Taky u nich jednou skončim Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Maxel
Exiztence Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Na Rolex foru psal človek ze mu při servisu starých 214270 vyměnili ručičky za nové delší, takže za 50 let budou původní krátké třeba rarita
spiderer Odesláno 29. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Tak jsem dneska mel 214270 s kratkyma ruckama na ruce a je rozhodnuto - definitivky budou ty! Ted jen pustit do sveta OP a jde se na vec a pak uz zakladam vlakno kde o nich budu porad psat a fotit je
spiderer Odesláno 29. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jinak OP taky pekny, ale Expy to nejsou
dlubix Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Tak vem ale ty s dlouhejma ruckama a lumi na 3 6 9
LovecK Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Tak vem ale ty s dlouhejma ruckama a lumi na 3 6 9 To mu radis jen proto, abys je mohl za tyden dobre koupit...
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Jsou peckový... Gratulace Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem MíraMíra
spiderer Odesláno 30. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 factus - OP jsou dobry o tom zadna, ale Expy to proste nejsou dlubix - Uprimne se mi nechce za lumi indexy a delsi rucku priplacet dalsich x desitek tisic, kdyz rucka mi prisla v pohode a indexy taky = budou to nejaky 214270 okolo tech 120k a budu mit klid budget neni uplne nafukovaci. MiraMira - dik 1
spiderer Odesláno 8. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Tak po 9,5 letech na chronomagu mam definitivni hodinky! Diky Maxi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se