Zdenek1307 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Jakože tenis vůbec nesleduji, jen výsledky, tak tohle je naprostá bomba. Gratulace holkám
honza71 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července V 5. 7. 2026 v 21:01, honza71 napsal: Je to divokej sen, ale pavouk stale umoznuje variantu ceskyho finale Yes 1
vzduch Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Zítra se vracíme z kopců, tak už se těším na jiný zážitek!
Micey Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Mi prisla tenisove sympatictejsi Noskova, takze fandit budu asi ji, ve finale. Ale zas ma mnohem vic casu a tak. Strasny borkyne jsou obe a po ty ostude v Ankare je fajn ze clovek muze bejt hrdej na nejaky cesky lidi:)
pavo_ Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července české finále ve Wimbledonu to je sen...můžeme být právem hrdí na to, že naše malá země dokáže vyprodukovat tolik světových tenistek Ve finále budu přát asi trošku víc Mušce, přece jen potom kolika zraněními si prošla...a Linda má ještě spoustu času před sebou 1
tikzot Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Je to opravdu neskutečný, že se to děje a obecně Wimbledon za poslední roky je hodně o českých teniskách, taky 23/24 tituly Krejčíková, Vondroušová, to byla taky lahoda Já hrozně doufam, že se tohle bude dít i v mužském tenise, ale tam je ta konkurence hodně hodně velká.. Titul by byl ale bezva, jestli se nepletu tak poslední byl Kodeš v 73, kurňa!
Frantik Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července No ale Kodeš je trochu fejkovej vítěz, když byla stávka, takže to se nepočítá 1
honza71 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Jsem na dovoleny a netusim, kde a jestli vubec bude sance zkouknout finale. Ale bude to mensi nervak, kdyz si budu muset jen otevrit vysledek na Livesport. Kdyz jsem dneska dosel z plaze a bral do ruky mobil, abych zjistil, jak dopadly semi, byl jsem nervozni jak pes V sobotu to bude na pohodu. Malicko vic to preju Karoline, ale jako Cech nemuzu byt po finale zklamanej 1
geometr Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Kluci, mně už je vlastně úplně jedno, jak to dopadne, Wimbledon v ženským singlu jsme už vyhráli. Teď se můžem podívat na parádní finale, který nemůžeme prohřátí. To je pohádka! 2
vzduch Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Tak mě napadla otázka, zda je historicky v Česku, Československu úspěšnější sport než tenis? Napadl mě hokej, ale ten moc nesleduji.
Josef01 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července U nás to za měření na tenis historicky velmi silné, a už desítky let máme hráče v první desítce. Hokej, to je tradice, ale tam je to jednodušší, Mistrovství se zúčastňuje za posledních 15 let maximálně 16 zemí, a bojů o titul víceméně 6 až 8 týmů, takže ta konkurence není tak široká.
habadej Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Teda, to byl mazec! Kája - začala perfektně, na kurtu doslova létala. Set zvládla i bez 1. podání bez problémů. Ve druhém setu Coco zrychlila hru, byla úspěšná na síti a Kája pod tlakem začala chybovat. Třetí set byl totální infarkt. Mně jako absolutnímu tenisovému fanatikovi pumpa jela na nejvyšší obrátky. Obě hráčky hrály na absolutním maximu, krásné výměny, chyby, štěstíčko, ten boj neměl chybu. Nakonec se to štěstí překulilo na Káji stranu. Na míče Kája byla minus tři, ale hraje se na sety. Linda - tady mám pocit, že se z Lindy stává takový nenápadný Terminátor. Vůbec jsem si nepřipouštěl, že by nevyhrála. Ta vnitřní síla tam prostě byla po celý zápas. I když ke konci druhého setu Kostyuk vyrovnala, tak to Lindu vůbec nerozhodilo, prostě si šla za svým a zápas zaslouženě vyhrála. Moc to Lindě přeju, při cestě na vrchol neměla ušlapanou cestičku, jako třeba slavné sestry F. Už teď je z ní světová hráčka a chybí jí jen jedno vítězství, aby se dostala na absolutní top. Ta holka umí vše, je šikovná, razantní, pohyb, kreativita, psychická odolnost. To je přesně příklad moderního tenisu v ženském podání. Tu může zastavit v cestě jenom zranění Finále - co teď, komu fandit? Linda má opravdu velkou šanci, chci aby se z ní stala vítězka více GS. Má na to. Chci aby vyhrála, všechny porazila. Jenže je tu jedna hráčka, které to přeji možná o něco víc, a to je Kája. Kája si to zaslouží za ty její celokariérní zdravotní problémy. Za to, jaký je člověk. Jak se z něčeho vylízala a dostala se nahoru, tak jí zase něco sejmulo. Pokud Kája vyhraje, tak to bude vítězství nejen na Lindou, ale i důkaz, že i v dnešní době může vítězit krása a kreativita nad muskulaturou a brutálním bum-bum tenisem. Tím samozřejmě nemyslím Lindu. Takže, těšme se na zítřek a nechme to na holkách. 1
Josef01 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Jsem zvědav, zda Linda dokáže ve svých letech udržet na uzdě ten pocit, že by mohla vyhrát Wimbledon, tady se hodně projeví hráčská vyzrálá zkušenost. Pro Lindu hraje počasí, 30ti stupňová vedra na Wimbledonu nejsou tak častá, a chce to opravdu fyzičku. Naštěstí hrají v podvečer, ale i tak to může být 27°C.
pavo_ Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července pan Sinner válec...celej zápas na jednu bránu, Djoky bez šance
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se