CEGY Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Bud Jaeger-LeCoultre Amvox 5 nebo Breguet 5817.Hm, to ti neporadím. Ty značky mi nic neříkaj..
Frostie Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Bud Jaeger-LeCoultre Amvox 5 nebo Breguet 5817.Mně se víc zamlouvají ty gmt, ale to může být subjektivní. Breguet, ač velice kvalitní, na mně působí jako salónní oblekovky, nic proti nim
rayethon Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Mně se víc zamlouvají ty gmt, ale to může být subjektivní. Breguet, ač velice kvalitní, na mně působí jako salónní oblekovky, nic proti nimJsou to dost rozdilne hodinky, kdyz ponecham stranou vzhled, na tech JLC mi vyhovuje titan a rezrva natahu, na tech Breguetech prehlednost a to jak sedi na ruce.
ramon Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 No hele, když počká, třeba si to do té doby rozmyslí, a tím že teď nekoupí ušetří spoustu peněz oproti tomu když by teď koupil a za rok prodal v prodejním vlákně Což je zdůvodnění proč teď nekoupit (nebo kdykoli jindy).
sery.vlk Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Jsou amvoxy ještě v nabídce, na stránkách JLC je nedokážu najít?
bobi Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 hmm ...https://www.novinky.cz/ekonomika/418087-rusnok-cnb-muze-ukoncit-oslabovani-koruny-az-v-roce-2018.html
feltharg Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 no a fcera psali, ze treti kvartal 2017... mlzej, protoze musej mlzit
straspol Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Koupit hodinky je přece vhodné kdykoliv, ne ?
financ Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 do tý doby hodinky zase zdrahnou, to pak vyjde nastejno
Chocholusik Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 kupit hned, ak niekto veri ze vie ako sa bude menit kurz nech si zoberie par milionov pozicku a riskne to Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
rayethon Odesláno 30. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Ty nazory nato nejsou jednoznacne.http://m.ihned.cz/c1-65538080-ceskou-menu-mozna-ceka-vetsi-posileni-nez-tvrdi-cnb-podle-ing-se-kurz-muze-priblizit-az-25-korunam-za-euro
rayethon Odesláno 28. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Je to asi jedna velka hadanka, kdy se pri spravne odpovedi bude dat slusne vydelat. Jak to bude realne, nevi asi nikdo, ale minimalne na kratkou dobu v radech hodin se pravdepodobne euro vuci korune dost propadne. http://ekonomika.idnes.cz/konec-intervenci-cena-za-euro-djr-/ekonomika.aspx?c=A161228_100303_ekonomika_pas
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Zbytečně se budeš půl roku kroutit - kup je hned a máš pokoj (na chvíli )
AdaMoss Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Intervence ČNB vůči Euru jsou jedna věc, ale většina hodinek, o kterých se tu bavíme jsou ceněný základní měnou CHF. Odhadovat, kam se posune kurz EUR/CZK se při troše štěstí dá. CHF/CZK to dle mého nemusí nutně kopírovat. Resp. je to ještě věší numerologie :-). Takže hodinky kupovat v momentě, kdy je chci a kdy na ně mám .
spiderer Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Takže hodinky kupovat v momentě, kdy je chci a kdy na ně mám .To je treba pro me dost blby ja vetsinou nakupuju kdyz je nechci a navic na ne nemam.. to si clovek prost nevybere..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se