Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bud Jaeger-LeCoultre Amvox 5 nebo Breguet 5817.

Mně se víc zamlouvají ty gmt, ale to může být subjektivní. Breguet, ač velice kvalitní, na mně působí jako salónní oblekovky, nic proti nim

Odesláno

Mně se víc zamlouvají ty gmt, ale to může být subjektivní. Breguet, ač velice kvalitní, na mně působí jako salónní oblekovky, nic proti nim

Jsou to dost rozdilne hodinky, kdyz ponecham stranou vzhled, na tech JLC mi vyhovuje titan a rezrva natahu, na tech Breguetech prehlednost a to jak sedi na ruce.

Odesláno

No hele, když počká, třeba si to do té doby rozmyslí, a tím že teď nekoupí ušetří spoustu peněz oproti tomu když by teď koupil a za rok prodal v prodejním vlákně :) Což je zdůvodnění  proč teď nekoupit (nebo kdykoli jindy).

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

kupit hned, ak niekto veri ze vie ako sa bude menit kurz nech si zoberie par milionov pozicku a riskne to :)

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Intervence ČNB vůči Euru jsou jedna věc, ale většina hodinek, o kterých se tu bavíme jsou ceněný základní měnou CHF. Odhadovat, kam se posune kurz EUR/CZK se při troše štěstí dá. CHF/CZK to dle mého nemusí nutně kopírovat. Resp. je to ještě věší numerologie :-).

Takže hodinky kupovat v momentě, kdy je chci a kdy na ně mám  :lol2: .

Odesláno

Takže hodinky kupovat v momentě, kdy je chci a kdy na ně mám :lol2: .

To je treba pro me dost blby :( ja vetsinou nakupuju kdyz je nechci a navic na ne nemam.. to si clovek prost nevybere..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...