TOMASS Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 aktualni seznam:bez Vojty1 : 1.Tomass2.Saquinas3.Honza.manta4.financ5.Hardslimer6.Libor_OV7.j.e.n.i.k.828.Tea9.PaloZV10.mAra_11.JiříR12.Sicik13.Xprcz0114.Kryton15.Funthom16.Funthom17.HondzaX18.Bert19.Karel.zimm20.sery.vlk21.sery.vlk22.AKAM23.MaraThon24.Vítek7525.Kadakii26.PEtrS27.Popik28.Lamiczka29.honzyx30.Perlas31.Guzmic32.Sluniq33.utrejch34.Chronař35.Juraj1136.Honza.manta37.Tittus38.Drobo39.Drobo (2.kus)40.ava Náhradníci41.42.43.44. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 ad CISLOVANI LIMITKY, nevidim zde nejaky odpor k cislovani ani k tomuto postupu, tak to zkusime rozjet a sfoukneme rovnou 3 veci naraz :vyber cislasoucasne tim i potvrdite zavazne ze limitku chcete a jste priprapveni zaplatit zalohu (cca 50% z ceny), toto jen pro jistotu zda nekdo nezaspal, ja verim ze vsichni gentlemani do toho jdou...a do tretice mi prosim napiste vase jmeno a adresu pro pripadne doruceni postou a fakturupravidla cislovani:cisla si volime dle poradi jak jsme se zapsali do limitky - viz seznam nad timto prispevkemvybrane cislo nikomu nesdelime do doby obdržení sveho kouskupozadavky na cisla - vzdy vice tipu, (tri, ctyri cisla idealne) budete zasilat formou SZ na mne+ napiste mi rovnou vase jmeno a adresu pro fakturaci a pripadne dorucenibudu Vas formou SZ postupne oslovovat a nasledne Vam potvrzovat Vase cisla. u vyssich poradi zvazim ze vam budu posilat uz seznam volnych cisel k vyberu...ukazka jak idealne ma vypadat SZ Jan NovákNovákova 12Novákov 111 50 čísla: 22,33,14 PS: u dulezitych zprav pridavam tyto symboly pro lepsi orientaci ve vlaknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Aktualizovaný seznam:Tomass Saquinas Honza.manta financ Hardslimer Libor_OV j.e.n.i.k.82 PaloZV mAra_ JiříR Sicik Xprcz01 Kryton Funthom Funthom HondzaX Bert Karel.zimm sery.vlk sery.vlk AKAM MaraThon Vítek75 Kadakii PEtrS Popik Lamiczka honzyx Perlas Guzmic Sluniq utrejch Chronař Juraj11 Honza.manta Tittus Drobo Drobo (2.kus) ava (Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodl sledovat vydařenou limitku z povzdálí, nicméně držím palce. T.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Na tomto seznamu jsme stále i zájemci o limitku v bicoloru, kde se seznam formuje v jiném vlákně. Tak teď nevím, jestli zůstat, nebo se odhlásit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 bicolor zatim nema tech potrebnych "15 zlatych hochu"vidim to takto: pokud steel opravdu nechces pak prosim zde o update, pokud jen preferujes gold a kdyz nevyjde tak rad vezmes steel, pak zde zustan. Na tomto seznamu jsme stále i zájemci o limitku v bicoloru, kde se seznam formuje v jiném vlákně. Tak teď nevím, jestli zůstat, nebo se odhlásit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 toto by mohl byt final layout, jedna ku jedne, staci poslat na A4, vytiskounut, vzit nuzky... a pak se uz jen kochat ...timescale_PRAGUE-2-schraffur Konvertiert.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Bicolor variantě nevěřím. Většina těch, co odsud kvůli bicoloru odešla už odstoupila od této myšlenky kompletně. Řešil jsem to přes SZ a mám to od nich potvrzené. Patnáctka se dohromady nedá. Dám tomu ještě ta třeba den a pak to definitivně ukončím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Vzal bych obě (bicolor se mi fakt líbí, ale druhý místo se prostě neopouští ...), ale jak píše Honza, nevypadá to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Nechci, aby můj dotaz vyzněl nějak špatně. Na TOMASSE nemůžu říct nic negativího, nicméně jak je zajištěna garance financování? Stále platí tento bod z prvního příspěvku? Vzhledem k tomu, ze jsem zde nový, prosím o spolupráci některého respektovaného a okolí důvěryhodného člena fóra ? někoho kdo třeba i pomůže s diskusí a hlavně jako garanta Financ-í, abychom všichni měli v projekt plnou důvěru, budu s nim sdílet vše potřebné, zajistí výběr záloh, platbu dodavateli ? ideálně bude mít i zájem o ?solárky??. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Hned na zacatku se nabizel financ a zrovna jeho bych jako "zaruku" rozhodne bral.. Ale to zalezi na nem a TOMASSovi.. A pro TOMASSe - nechces aktualizovat/doplnit prvni prispevek tohohle tematu a shrnout tam vse podstatne? Kdo to bude vyrabet, cena, vzhled, podminky atd.. At to nemusime hledat na dvaceti strankach.. Jeste me napadla takova vec - sla by ta zemekoule natocit vic na Evropu, potazmo Cesko? Takhle je tam obri Afrika a zbytek se malinko ztraci.. I kdyz je to asi standardni pohled na tuhle cast sveta.. Mozna by slo pouzit Google Earth pro natoceni do spravne pozice a pak to prekreslit? Upraveno 12. října 2016 uživatelem j.e.n.i.k.82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Peníze rešíme. K mymu účtu má neomezeny přístup manželka, tak asi pro tento účel založíme účet nový. Doladíme během týdne a napíšeme info. Ono to má více úskalí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 final parametry FOGovy limitky jsou tyto :Steel - brousene telo, lesteny prstenecNosne téma: Willy FogNazvy mesicu na povrchu ? ENG zkratkyVnitřek ? viz vizualizacelimitka bude číslovaná 1/xx, bude bud 33 nebo 40ks, dle poctu zajemcuLokace - Praha ? poledník kde se dríve odečítal časCena 165EUR (plus nejake drobne na postovne,bankovni poplatky, indiv. fakturaci,apod),vybirat to planujeme v Kc,jen co si rozdelime cisla zacneme vybirat zalohu, pocitejme prosim s tim, ze to bude pak rychla akce, snazime se dat si je pod stromek timescale_PRAGUE-2-schraffur Konvertiert.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 zemekouli jsem dlouho hledal nejakou peknou kde bude aspon Evropa a toto je vysledek... ja myslim ze to pekny, vytiskni si to 1:1 je to jen silueta co uvidime.....tam se graficky zazraky moc delat nedaj .. uz na tom odkamal svoji praci dodavatel, preformatoval si nas obrazek zemekoule do podoby, kterou to pujde gravirovat, lidove receno je to predelane stejne tloustou carou. Jeste me napadla takova vec - sla by ta zemekoule natocit vic na Evropu, potazmo Cesko? Takhle je tam obri Afrika a zbytek se malinko ztraci.. I kdyz je to asi standardni pohled na tuhle cast sveta.. Mozna by slo pouzit Google Earth pro natoceni do spravne pozice a pak to prekreslit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 jsem rad, ze velmi svizne nam plyne i doplnovani cisel dle vasich prani, na drobnych vyjimkach(aktualne 1 opozdilec v top 10) nam to drhne jak se tak stava..., ac to posilam formou SZ pri delsim neozyvani se a po urgenci prijdou dotycni o priorotni moznost vyberu cisla dle sveho poradi... diky za pochopeni.pokud jste treba nerozhodni, nebo se potrebujete s vyberem cisla poradit,budete to vedet az tehdy a tehdy, apod.... dejte mi vedet ze jste v teto situaci a podrzim vam vasi pozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Jak je to velký? Dá se to nosit na krku? ehm. Edit: Že bych se jako připsal. To by byla moje histericky první účast v limitce. Upraveno 14. října 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Rozmer:D24mm x D20mm x B14mmVaha:18g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Jak je to velký? Dá se to nosit na krku? ehm. Edit: Že bych se jako připsal. To by byla moje histericky první účast v limitce.Tak se připiš ty histerko. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 (upraveno) Vidím, že se uvolnilo jedno místo, tak bych se z dovolením připsal :-)Aktualizovaný seznam:Tomass Saquinas Honza.manta financ Hardslimer Libor_OV j.e.n.i.k.82 PaloZV mAra_ JiříR Sicik Xprcz01 Kryton Funthom Funthom HondzaX Bert Karel.zimm sery.vlk sery.vlk AKAM MaraThon Vítek75 Kadakii PEtrS Popik Lamiczka honzyx Perlas Guzmic Sluniq utrejch Chronař Juraj11 Honza.manta Tittus Drobo Drobo (2.kus) ava (z)denny Upraveno 15. října 2016 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Tak se připiš ty histerko. :-DMyslel jsem hipstericky.. Už jsem se z toho nějak vyspal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se