(z)denny Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Taky bych se přiklonil k takovému postupu. Ať přestanou italové tančit a něco dělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 To neni o Italech!Je to o Heliosu.Je mi celkem jedno v ktere (!) si nechavaji delat sve zbozi.Ocekavame kvalitu od firmy Helios! Zbytek nam muze byt ukradeny.Takze asi tak, jak jsem psal vyse.Je treba ukoncit tuto nejistotu a dat skopcakum nuz na krk.Howq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Souhlasím s klukama. Jakože hodinky bych pořád moc chtěl, ale tohle už je blbé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 konec unora vnimam taky jako hranicni dobu...dle dosavadnich zkusenosti si myslim ze do konce mesice nam to dorazi, ja se primarne snazim aby to dorazilo v takove podobe, aby se nam to libilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tve jednani je spravne a cenim si toho. ;-)Ale nyni pretekl Heliosu pomyslny pohar.Chci te pozadat, abys napsal nemcum toto:" Zadam vas o dodani zbozi do konce 02/2017 v kvalite, kterou jsme si zaplatili. Pokud shleda vase vystupni kontrola pred vyexpedovanim vady na zbozi, toto zbozi nam neposilejte. V tomto pripade odstupujeme od kupni smlouvy a zadame vraceni penez v plne vysi. " Tomu uz snad budou rozumet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Vidím to úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 No nevim jak v Nemecku, ale u nas by na to uz byl i ze zakona narok - na reklamaci je pokud se nepletu 30 dni nebo penize zpet. Bohuzel proteceme asi neco na kurzu, ale to se neda nic delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tolik práce nazmar, takový konec jsem nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Falls es notwendig ist, könnte ich eventuell mit einer Handelsübersetzung aushelfen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Vole a já si to tu dávám do překladače abych zjistil, co jsi sem napsal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Falls es notwendig ist, könnte ich eventuell mit einer Handelsübersetzung aushelfen... Nešlo by to česky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tolik práce nazmar, takový konec jsem nečekal Jaky konec?Jeste jsou stale ve hre krasne slunecni hodiny s pribehem! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Ano zhruba tento příběh "koupil jsem si postupně 40 slunečních hodin a ani jedny nestály za to, má cenu dál zkoušet?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Snad se konecne Helios vyjadri a podle toho budem reagovat dal, ne?Ale rozhodne bych se jim slusne pripomnel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popik Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Souhlasim s tim, ze bychom se meli pripomenout. Je celkem jedno, zda je dodavatel nemec, ital nebo rumun. Zaplatili jsme nejakou cenu, ocekavali jsme zbozi bez vad. Nevyslo to, stane se. Ale meli by resit reklamaci v rozumne dobe. Sent from my mobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Nešlo by to česky?Chtěl jsem vám pomoct, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Ano zhruba tento příběh "koupil jsem si postupně 40 slunečních hodin a ani jedny nestály za to, má cenu dál zkoušet?"Ano. I tak to muze skoncit. :-(Pokud jsi cetl me predchozi reakce, tak musis vedet, ze jsem jeden z pesimistu.Ale je tady jeste sance na dodani kvalitniho vyrobku. Jen je treba ukazat, ze nejsme parta cocotu ze Sibire!A ten pribeh je prece o kreslenem serialu, kde byly tyto hodinky.Pokud nam muzes nejak pomoct, tak sem s tim. ;-)Pokud ne, tak dekuji za tvuj hodnotny prispevek hodny zhrzene manzelky.Dej si kafco a pohodu. Diky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Pomoc s reklamací? Na Němce platí pouze právníci, řešili jsem vrácení peněz z cestovní kanceláře, takže vím co to obnáší - musí jim zavolat někdo s perfektní němčinou a vyřídit to, dopisování je často k ničemu. Já bych si nechal vrátit peníze, pokud někdo nevyrobí tohle bez vad na 40 kusech, tak to nevyrobí nikdy. Snad jsem poradil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Chápu Vaše emoce, min každých 14dnů jsem v kontaktu s Heliosem..slušně,asertivne... Vyhrozovanim jsem ještě nic v životě nevyresil a to jsem býval dost horká hlava...lepší je domluva.. Zatím jsme ve fázi domluvy...a nejedname s korporací... Dejme si zmiňovaný čas do konce měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Trpělivost prý přináší růže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se