honza71 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 5 hodinami, Pandera napsal: Ber to pozitivně - dali našemu nároďáku šanci uhrát si 2. místo ve skupině. Kdyz sazim, tak me zajima jen moje vyhra. Postaveni nasich v tabulce je mi sumak. A 2s proste zamrzi. Prvni tretina hezka podivana, dobre hrali nasi. Uvidime jestli Kanadani budou chtit hrat nebo to maj jen jako takove rozbrusleni
Pozorovatel Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května A je to v pr.... Kanada si přestala s námi hrát a začala opravdu hrát
Frantik Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Hele nebylo to špatný. S tímhle nasazením mají šanci, takže uvidíme Malou, ale mají. Fini ani jednou neprohráli, to nemusí být jejich výhoda 1
odjinud Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Tak jako ukázali, že hrát uměj... proč ale, kua, teda nehráli s Nory a Slovinici?? Asi nějakýho lepší psychologa by potřebovali.
honza71 Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Nasi urcite sanci maji. Maj to s Finama dost vyrovnany, tak proc ten zapas neurvat. Jen mam pocit, ze nasim dochazi v zapasech stava. Zacnou pekne a pak to jde uz jen dolu. Jinak hezky zapasy nas cekaji. Super dvojce. Amici se urcite proti Kanade hecnou a bude to rezba. Zatim domaci suveren narazi na Svedy, se kterejma hrat nechces, i kdyz nejsou uplne v pohode. A Norsko proti Lotyssku bude mozna lepsi podivana nez nasi s Finama
Jone Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 4 minutami, Gustaf napsal: Game over …kuš, Ty malověrný
Pozorovatel Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Jsem pracovně na konferenci a očkem jsem kouknul, jaký je stav a bojím se, že to bude pro nás těžká potupa
African Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Já jim věřím, pokud to bude ještě párkrát pět na tři, tak to dopadne 1
honza71 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Mi od toho trapeni pomohl fakt, ze jsem musel odvezt kluky na trenink
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se