marosh Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Jsem rád, že se našlo řešení.Chlapská domluva, tak to má být. Palec nahoru oběma.A k tématu.Sestup nepřeju ani jednomu z namočených týmů.Všechno jsou to hokejové bašty, žádné rychlokvašky ala sekačky.Nicméně někde bude v pátek večer smutno. Tipovat, kdo zhučí raději nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Bude to v televizi?V programu ct sport to nevidim.Kazdopadne zapletka jako v americkem filmu. Prvni liga taky neni spatna, levnejsi listky, clovek sedi blize ledu, pozna nova mesta, uvidi zase slavii atd. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Streamy běží na tipsportu a hokejka.tv. Jak jsem už jednou psal, kuci ze Sokolova nebo Kadaně na zimáku pro 10 149 lidí ještě nehráli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Stačí, když to 8x vyhodíš na zakázku hned po buly a zdržení máš hned :-).Ten týdenní BAN na tobě není skoro poznat, jako bys tu byl včera Neser, ten gol Supa 2002/2003 v 7. zápase 33:14 jsme ještě nezapomněli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Neser, ten gol Supa 2002/2003 v 7. zápase 33:14 jsme ještě nezapomněli To už skoro nepamatuju :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Tak vy jste známí milionáři, my pro první ligu máme v záloze komorní stadion v porubě.Streamy běží na tipsportu a hokejka.tv. Jak jsem už jednou psal, kuci ze Sokolova nebo Kadaně na zimáku pro 10 149 lidí ještě nehráli.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Streamy běží na tipsportu a hokejka.tv. Jak jsem už jednou psal, kuci ze Sokolova nebo Kadaně na zimáku pro 10 149 lidí ještě nehráli. To bych si dovolil rozporovat, já jsem kluk původem ze Sokolova a hrál jsem na stadiónu (v té době zimáku) pro více než 100 tisíc lidí! A vůbec, skákal jsem v kotli jak malej Jarda, když Sokolov zametl s neporazitelným Vsetínem 3:2! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) ...chtěl bych si s Kuncákem7, kolegou vwtyp11, maroshem a Guzmicem pokecat na pivu o hokeji - beze změny Rád se dostavím. :-)A to ještě nevíš, že můj další oblíbený sport je čtyřbob.... někteří zdejší členové, mi jistě dají za pravdu. Upraveno 4. března 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Tak vy jste známí milionáři, my pro první ligu máme v záloze komorní stadion v porubě. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk ja na Tebe prasknu, ze jsi delal rytire Vitka sve doby. Tak at se Roman mirni s vyjadrenima :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 ...chtěl bych si s Kuncákem7, kolegou vwtyp11, maroshem a Guzmicem pokecat na pivu o hokeji - beze změny Rád se dostavím. :-)A to ještě nevíš, že můj další oblíbený sport je čtyřbob.... někteří zdejší členové, mi jistě dají za pravdu.Ctyrbob, nejsou to ty svalnaty kluci v tesnych trikotech jak za sebou nafest sedi? Ten sport se mi taky libi :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Nooo, fakt výborný. Já teď napíšu, co si o našich výše jmenovaných bobistech v uplých trikotech (maroshu sory, ale vypadáš v tom strašně :-) myslím, a máme zase oheň na střeše .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Nooo, fakt výborný. Já teď napíšu, co si o našich výše jmenovaných bobistech v uplých trikotech (maroshu sory, ale vypadáš v tom strašně :-) myslím, a máme zase oheň na střeše .... Co? trikot? To mi zakázal nosit pan doktor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 teda kus gumy a tady je to hotová Dudova Aréna, hodinkáři neblbněte z toho na kvadrát, foťte radši hodinky,hokej se vyřeší i bez vás a tohoto náročného vlákna.God save the Bert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 teda kus gumy a tady je to hotová Dudova Aréna, hodinkáři neblbněte z toho na kvadrát, foťte radši hodinky,hokej se vyřeší i bez vás a tohoto náročného vlákna.God save the Bert. To máš jednoduché, nelézit někam, kde tomu nerozumíš.Já mám takových vláken dost, kde jsem ani nenakoukl.P.S. Hodinky jsou pro děcka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Hoši hoši . . . Guzmič a čtyřbob je ale úplně jiná story, nikdo nebyl upnutej, navlíknutej nebo namačkanej. Vim asi ne, jsem to fotil. A ty fotky mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Ne, ne, to fakt ne. To už dej raději do Kulinária fotku krupičný kaše s kakaem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Hoši hoši . . . Guzmič a čtyřbob je ale úplně jiná story, nikdo nebyl upnutej, navlíknutej nebo namačkanej. Vim asi ne, jsem to fotil. A ty fotky mám. ...upnutej, navlíknutej nebo namačkanejnacamranej jsem byl, myslím.v:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Nacamranej? Trošku, ale zase nás tam bylo víc A krupicovou kaši jsem neměl dlouho, hm hm , popřemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Hoši hoši . . . Guzmič a čtyřbob je ale úplně jiná story, nikdo nebyl upnutej, navlíknutej nebo namačkanej. Vim asi ne, jsem to fotil. A ty fotky mám. Vozrali ste se na tom hotelu. To si pamatuju, ale ja chtel byt taktni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Něco si matně vybavuju, ale znovu bych to snad vidět nechtěl :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Pokud si dobře pamatuji to byly tak tři čtyřboby za sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se