Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pardubice news: Brnensti insideri hlasi. Zabransky nechal demokraticky na kabine jestli si kazdy hrac chce ofrknout pred PO, vsichni krome zraneneho Erata chteji hrat. ;-))). Takze si to nasi panacci musi opravdu vybojovat do plnejch.

Daleko horsi zprava je pan Petr Dedek se rozpovidal v deniku N, ze ze stavu Dynama ma husi kuzi a za podminek mesta ztraci o nej zajem. Bud tim ty vosly na radnici nekam tlaci nebo ti je v prdeli

Edi: pevne verim, ze je to promysleny tah.

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

To máš jednoduché, nelézit někam, kde tomu nerozumíš.

Já mám takových vláken dost, kde jsem ani nenakoukl.

P.S. Hodinky jsou pro děcka...

nemyslím, že bych potřeboval rady takového typu, ani od kratkych zobaku. Ostatně když nejde o život, tak je o hovno, maroshu vole.  

:cheers:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Spadne Cheza.

Zítra si povíme- už vidím Romana, jak tu pálí ten svůj retro dres či jiné kladenské fandy, jak proklínaj Jágra ( vše  s nadsázkou )  :clap: .

Nějak to nepřeju ani jednomu. 

Odesláno

Ja porad doufam ze zitra na CT vypnou ten biatlon a pusti hokej. Bez divaku to bude uplne trapne a divat se na to jak slesingr konci 28 se teda nechci.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ja porad doufam ze zitra na CT vypnou ten biatlon a pusti hokej. Bez divaku to bude uplne trapne a divat se na to jak slesingr konci 28 se teda nechci.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Jestli skončí 28 tak se ti omluvím, spíš to bude 82 místo. Ale jinak bych se přimlouval za totéž, ať pustí hokej.

Odesláno

nemyslím, že bych potřeboval rady takového typu, ani od kratkych zobaku. Ostatně když nejde o život, tak je o hovno, maroshu vole.  

:cheers:

Však jo, pičo. Mir je lepši, jak dupačka.

Odesláno

Pardubice news: Brnensti insideri hlasi. Zabransky nechal demokraticky na kabine jestli si kazdy hrac chce ofrknout pred PO, vsichni krome zraneneho Erata chteji hrat. ;-))). Takze si to nasi panacci musi opravdu vybojovat do plnejch.

Daleko horsi zprava je pan Petr Dedek se rozpovidal v deniku N, ze ze stavu Dynama ma husi kuzi a za podminek mesta ztraci o nej zajem. Bud tim ty vosly na radnici nekam tlaci nebo ti je v prdeli

Edi: pevne verim, ze je to promysleny tah.

Já ti nechci brát iluze, ale řekl bych, co se pana D. týče, že správně bude spíš varianta 2, čili že je to v pr...  Nátlak na město se dělá jinak.

Odesláno

Já ti nechci brát iluze, ale řekl bych, co se pana D. týče, že správně bude spíš varianta 2, čili že je to v pr...  Nátlak na město se dělá jinak.

já vím, já si to jen nechci připustit

Odesláno (upraveno)

Já ti nechci brát iluze, ale řekl bych, co se pana D. týče, že správně bude spíš varianta 2, čili že je to v pr... Nátlak na město se dělá jinak.

Osobně mám opačnej názor, vyjednávání je politika a to je svinstvo. Snaží si udělat vyjednávací pozici a mít na své straně nejen veřejnost, ale i pol. strany. Pak si padnou do náruče jako zachránci hokeje v Pardubkach, vše zapomenuto a kamarádi do smrti. Pan D. není žádnej nazdárek, ale ostrej podnikatel, jinak by se neprosadil.

Můj názor

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Už od včera přemýšlím, kdo sestoupí....PCE si to za letošní sezónu moc nezaslouží, konec hráli fakt dobře, Kladno mělo víc než dobrý začátek a střed sezóny, mě by nechyběl Litvínov. Ideální by bylo, aby Pardubice vyhrávali hned aspoň o 3 góly a potom by to bylo v Litvínově kdo s koho...

Odesláno

Osobně mám opačnej názor, vyjednávání je politika a to je svinstvo. Snaží si udělat vyjednávací pozici a mít na své straně nejen veřejnost, ale i pol. strany. Pak si padnou do náruče jako zachránci hokeje v Pardubkach, vše zapomenuto a kamarádi do smrti. Pan D. není žádnej nazdárek, ale ostrej podnikatel, jinak by se neprosadil.

Můj názor

Ale jedná s politiky, ne podnikateli. To je trochu jiná liga, jiná pravidla, jiná hroší kůže. Ti hoši mají na zastupitelstvu odskákané jiné kurví tanečky. Myslím, že jim to je u řiti, zvolený jsou, a pokud nebudou znovu kandidovat, po mně potopa. Ale prosím nerozjíždějme tady politický flame.

Odesláno

Furt to mají Vaši kluci na svých hokejkách, uhrajou v Brně bod a Jágr i Ručinský se můžou postavit na hlavu.

Odesláno

Ale jedná s politiky, ne podnikateli. To je trochu jiná liga, jiná pravidla, jiná hroší kůže. Ti hoši mají na zastupitelstvu odskákané jiné kurví tanečky. Myslím, že jim to je u řiti, zvolený jsou, a pokud nebudou znovu kandidovat, po mně potopa. Ale prosím nerozjíždějme tady politický flame.

Jojo, řešíme hokej.

Na zítřek se těším, ale favorita na sestup teď nemám (Kladno mám blízko na kukandu, Litvínov nám vychoval ikony Slavie a Rolinek si sestup nezaslouží).

Odesláno

Titul patří Škodě Plzeň!! Všechno ostatní je podvod! Leitmotivem posledního kola základní části je, nepustit komunisty ze zsparty na druhé místo. A jajda jágj ať táhne do horoucích pekel i s celou sonp.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Titul patří tobe!

Milan to sám neuhraje a vlasakovo change s chemiky byla ?poslední do rakve?

Komu přeju úspěch v záchraně? Chlapci - plzeňskou logikou 12:2 bych to měl ?raz dva?, ale česky hokej Tomáše krále se nehraje na ledě...

Komu prat? Synovy obchodníka s drogami s přezdívkou ?guma?? Legendě, tak zištně manipulujici pro své vlastní potřeby? Tesle s bandou arogantních cinovniků s ulhanym salfou na palubě?

Bludný kruh a temno české extraligy...

Koho zpet? Koho kdybyste měli tu moc?!

Duklu? Slavií? Motor?

Za mě motor, ta pachuť svinarny politiků a schöna, stále zůstává cerstvá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...