Návštěvník Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 (upraveno) Pardubice news: Brnensti insideri hlasi. Zabransky nechal demokraticky na kabine jestli si kazdy hrac chce ofrknout pred PO, vsichni krome zraneneho Erata chteji hrat. ;-))). Takze si to nasi panacci musi opravdu vybojovat do plnejch.Daleko horsi zprava je pan Petr Dedek se rozpovidal v deniku N, ze ze stavu Dynama ma husi kuzi a za podminek mesta ztraci o nej zajem. Bud tim ty vosly na radnici nekam tlaci nebo ti je v prdeliEdi: pevne verim, ze je to promysleny tah. Upraveno 5. března 2020 uživatelem Roman I.
Návštěvník eloga Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 (upraveno) To máš jednoduché, nelézit někam, kde tomu nerozumíš.Já mám takových vláken dost, kde jsem ani nenakoukl.P.S. Hodinky jsou pro děcka...nemyslím, že bych potřeboval rady takového typu, ani od kratkych zobaku. Ostatně když nejde o život, tak je o hovno, maroshu vole. Upraveno 5. března 2020 uživatelem eloga
kuncák7 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Spadne Cheza.Zítra si povíme- už vidím Romana, jak tu pálí ten svůj retro dres či jiné kladenské fandy, jak proklínaj Jágra ( vše s nadsázkou ) .Nějak to nepřeju ani jednomu.
Vladar91 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Ja porad doufam ze zitra na CT vypnou ten biatlon a pusti hokej. Bez divaku to bude uplne trapne a divat se na to jak slesingr konci 28 se teda nechci. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Ja porad doufam ze zitra na CT vypnou ten biatlon a pusti hokej. Bez divaku to bude uplne trapne a divat se na to jak slesingr konci 28 se teda nechci. Odesláno z mého SM-G930F pomocí TapatalkJestli skončí 28 tak se ti omluvím, spíš to bude 82 místo. Ale jinak bych se přimlouval za totéž, ať pustí hokej.
geometr Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Radši mezinárodní biatlon (ať má diváky aspoň v televizi), než českou holomajznu.
marosh Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 nemyslím, že bych potřeboval rady takového typu, ani od kratkych zobaku. Ostatně když nejde o život, tak je o hovno, maroshu vole. Však jo, pičo. Mir je lepši, jak dupačka.
marosh Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Jo a ještě. Ten rozhodující mač ze smradlavého města budou dávat na O2 TV Sport.
M10 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Pardubice news: Brnensti insideri hlasi. Zabransky nechal demokraticky na kabine jestli si kazdy hrac chce ofrknout pred PO, vsichni krome zraneneho Erata chteji hrat. ;-))). Takze si to nasi panacci musi opravdu vybojovat do plnejch.Daleko horsi zprava je pan Petr Dedek se rozpovidal v deniku N, ze ze stavu Dynama ma husi kuzi a za podminek mesta ztraci o nej zajem. Bud tim ty vosly na radnici nekam tlaci nebo ti je v prdeliEdi: pevne verim, ze je to promysleny tah.Já ti nechci brát iluze, ale řekl bych, co se pana D. týče, že správně bude spíš varianta 2, čili že je to v pr... Nátlak na město se dělá jinak.
Návštěvník Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Já ti nechci brát iluze, ale řekl bych, co se pana D. týče, že správně bude spíš varianta 2, čili že je to v pr... Nátlak na město se dělá jinak. já vím, já si to jen nechci připustit
kuncák7 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 (upraveno) Já ti nechci brát iluze, ale řekl bych, co se pana D. týče, že správně bude spíš varianta 2, čili že je to v pr... Nátlak na město se dělá jinak.Osobně mám opačnej názor, vyjednávání je politika a to je svinstvo. Snaží si udělat vyjednávací pozici a mít na své straně nejen veřejnost, ale i pol. strany. Pak si padnou do náruče jako zachránci hokeje v Pardubkach, vše zapomenuto a kamarádi do smrti. Pan D. není žádnej nazdárek, ale ostrej podnikatel, jinak by se neprosadil.Můj názor Upraveno 5. března 2020 uživatelem kuncák7
guzmic Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Už od včera přemýšlím, kdo sestoupí....PCE si to za letošní sezónu moc nezaslouží, konec hráli fakt dobře, Kladno mělo víc než dobrý začátek a střed sezóny, mě by nechyběl Litvínov. Ideální by bylo, aby Pardubice vyhrávali hned aspoň o 3 góly a potom by to bylo v Litvínově kdo s koho...
Návštěvník Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Osobně mám opačnej názor, vyjednávání je politika a to je svinstvo. Snaží si udělat vyjednávací pozici a mít na své straně nejen veřejnost, ale i pol. strany. Pak si padnou do náruče jako zachránci hokeje v Pardubkach, vše zapomenuto a kamarádi do smrti. Pan D. není žádnej nazdárek, ale ostrej podnikatel, jinak by se neprosadil.Můj názor Ale jedná s politiky, ne podnikateli. To je trochu jiná liga, jiná pravidla, jiná hroší kůže. Ti hoši mají na zastupitelstvu odskákané jiné kurví tanečky. Myslím, že jim to je u řiti, zvolený jsou, a pokud nebudou znovu kandidovat, po mně potopa. Ale prosím nerozjíždějme tady politický flame.
guzmic Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Furt to mají Vaši kluci na svých hokejkách, uhrajou v Brně bod a Jágr i Ručinský se můžou postavit na hlavu.
kuncák7 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Ale jedná s politiky, ne podnikateli. To je trochu jiná liga, jiná pravidla, jiná hroší kůže. Ti hoši mají na zastupitelstvu odskákané jiné kurví tanečky. Myslím, že jim to je u řiti, zvolený jsou, a pokud nebudou znovu kandidovat, po mně potopa. Ale prosím nerozjíždějme tady politický flame.Jojo, řešíme hokej. Na zítřek se těším, ale favorita na sestup teď nemám (Kladno mám blízko na kukandu, Litvínov nám vychoval ikony Slavie a Rolinek si sestup nezaslouží).
Bert Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Však jo, pičo. Mir je lepši, jak dupačka.Máš tam hrubku :-)
Dráteník Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Titul patří Škodě Plzeň!! Všechno ostatní je podvod! Leitmotivem posledního kola základní části je, nepustit komunisty ze zsparty na druhé místo. A jajda jágj ať táhne do horoucích pekel i s celou sonp.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Titul patří tobe! Milan to sám neuhraje a vlasakovo change s chemiky byla ?poslední do rakve?Komu přeju úspěch v záchraně? Chlapci - plzeňskou logikou 12:2 bych to měl ?raz dva?, ale česky hokej Tomáše krále se nehraje na ledě...Komu prat? Synovy obchodníka s drogami s přezdívkou ?guma?? Legendě, tak zištně manipulujici pro své vlastní potřeby? Tesle s bandou arogantních cinovniků s ulhanym salfou na palubě?Bludný kruh a temno české extraligy...Koho zpet? Koho kdybyste měli tu moc?! Duklu? Slavií? Motor?Za mě motor, ta pachuť svinarny politiků a schöna, stále zůstává cerstvá.
kral083 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Poslední otázka je zcela zbytečná. Samozřejmě, že zpět jedině Motor!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se