tikzot Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Juchcucucucucucjchuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Smeeeeee taaaaaaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Slušný, hrát to v posledních minutách.... JO!!! Jsou to frajeři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Jako v tomhle masakralni prodlouzeni jsem to vazne nečekal, to je paráda!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Mám radoost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Vstávám ve 4:00, takže ráno budu špačkovat, ale stálo to za to kua! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Měli jsme kliku jak od blázince, ale šli tomu hodně naproti. Takže naprosto zasloužený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Konecne mladi co za to umí vzit.Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Krásnej zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Nevíte, kde dávaj ty Švédy s Amíkama. Podle programu to mělo jít na slovenským :Športu, ale nejde a jinde jsem to nenašel. Žena to kontroluje na telefonu a vypadá to taky na pěknej hokej... Edit: Našel: https://www.youtube.com/watch?v=FeSTXXfriLI Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 To je ale bláznivý hokej. 5:5 po druhé třetině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Nevíte, dá se to sledovat online někde na netu? Já nic bez registrace nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Jal jsem se ještě něco odpracovat, než ulehnu k tomu finále, ale asi radši dokouknu celou poslední třetinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 12 minutami, igor261069 napsal: Nevíte, dá se to sledovat online někde na netu? Já nic bez registrace nenašel. Koukám tady: https://www.youtube.com/watch?v=FeSTXXfriLI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Slušnej nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 To teda. 7:7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Díky, už jsem to taky našel. Ale ti amíci hrají jak ponocní, aspoň tu poslední minutu co se dívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Hmm... Hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Pojďme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se