African Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 MS 2024.... Kluci, nemáte tip jak nejlépe koupit lístky na jakýkoliv zápas ČR na příští rok v Praze? Děti nadhodili že by hrozně rády jeli a pro mě to je jedna velká neznámá jak ten prodej celý funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Jak to vypisou, tak on-line od rana klikat a bejt ready a mít štěstí a das to :-)) Na každý domácí MS jsem to dal, takže to jde. Nebo pak od prekupniku s priplatkem, anebo přes známe sponzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 V základní skupině bys měl sehnat lístek/ listky na naše lehčeji. Ale musíš se fakt trochu snažit, jak píše Frantík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 (upraveno) Jak říkám, bude to online přes Sazka arénu, napr. Budou zase balíčky na 2 utkání - odpo a večerní. Atd. A bude jich dost, minule ta celková návštěvnost byla přes půl milionu, takže sance je velká. Upraveno 13. dubna 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Díky, a kdeže to třeba klikat? Ticketportal? A kdy plus mínus se takové lístky začínají prodávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Oni to včas vyhlásí. Řekl bych tak půl roku předem, cca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Takže dejme tomu, okolo Listopadu...super a díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Teď jsem našel ze možná i dřív. Po skončení MS 2023 bude uz vic info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 před 39 minutami, Frantik napsal: Teď jsem našel ze možná i dřív. Po skončení MS 2023 bude uz vic info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 V 13. 4. 2023 v 11:52, Roman I. napsal: Slyšel jsem, že si kluci z Třince s sebou nabalili i plavky na dovolenou. Na krémy a slunečníky se jim složíme. Kajtež, gorole nimajum kaj szpichacz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Tak to vyšlo, nejdelší zápas v historii otočit sérii z 0:3 na 3:3 je mazec, tak zítra se rozhodne. Vítky do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Bomba série, jestli tohle Vitky daji, tak vstoupí do historie :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 dnes Oceláři, zítra Vítky a bude to krásné finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Lepší bude ryze východočeské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Trinec- HK by taky ušlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 No uvidíme …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 5 hodinami, Mr. Sandman napsal: dnes Oceláři, zítra Vítky a bude to krásné finále Jj, opáčko... po 12 letech? Do toho Zlineček v baráži, jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Tak Třinec mi vyšel, teď HK a v barazi Kladno a jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Ty Pardubice...podle mě málo peněz na kádr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Na jeden gól se holt vyhrát nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se