Návštěvník Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Trinci gratulace. V tehle serii lepsi. M10:: di do prdele, ubozaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Třinec mi lepší nepřišel, ale systém dodržovat umí. Kdyby Pardubky k systému ukázali i tu nadstavbu ( 3x to šlo), tak to vyjít mohlo ( osobně jsem prostě víc věřil drilu před herním umem ). Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Pocty jsou jednoduchy Trikrat doma s nima prohrajes, nemuzes nit titul. Myslim, ze tohle byl zapas o titul. Trinec Vitky i Hradec prejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) Ted jsem prisel domu a podival se v TV opakovane na faul Hudacka na Sedlaka. A konci 2. Tretiny. Jasny 5+ DK. Jako hokejka je slusnej plejer, ale zakernej svinskej zmrd, o kteryho by si clovek ani kolo neoprel. Doufam, ze si ho nekdo najde. Prase. tim samozrejme netvrdim, ze to ovlivnilo nebo rozhodlo zapas. Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) Ja ti nevim. Sedlák jel s hlavou dopředu a koukal do země, dostal tvrde, ale nic tak strašného. Taky Hudáček dostal jen 2 minuty, podle me skoro cistej hit. Tak byl Sedlák za chvíli na ledě. Jinak semifinále super, Třinec zkušenější a efektivní, Pernici někdy moc hrrr, ale Kacetl mega :-))) Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) Franto, treti hrac do souboje, co miri zvednutyma rukama na hlavu? Kamarade, jsi vedle jako jedle. Kdyby mu dal strom, ok, ale tohle fakt strom nebyl. Sprosty napadeni. Ty hite Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) No nevim. Třetí hráč, to tvrdili kluci v televizi, normálně ho zastavil hráč, co mu jel naproti, přece se nenechá objet. To by pak hráč, co jezdi v předklonu s hlavou dopředu byl nezastavitelnej. Ruce měl jakž takz v cajku, ja bych nebyl tak prisnej :/)) Ale chapu, ze to vidíš rudě :-)) Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Jinak Sedlák vi moc dobre, co je zákrok na hlavu a to se mu dnes nestalo :-))) https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga-rozcestnik-sezony-generali-play-off/428995/sedlak-bude-za-narazeni-orsavy-dnes-chybet-smula-spatne-se-to-seslo-rekl.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Romanovi teď týden nepište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Mechov si snad ve finále kromě mechováků nikdo nepřeje. Jedinýmu Smoleňákovi bych přál nějakej úspěch. Přeju si finále Třinec - Vítkovice a Kladno dolů po sedmým zápase. Uvidíme jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 No, jsem z Prahy a Mechov si ve finále přeju a to ze stejných důvodu, jako nechci Zlín v extralize. Lakatoš je v menším Leška a Balaštík z minulosti, tak asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 44 minutami, Bert napsal: Romanovi teď týden nepište. Berte tak pohodovej kluk a poslední dobovou se chováš jak …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Vraby nech toho. Roman poruší pravidla, a já se chovám jako .... Kde je logika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Trochu jsem koukal zpět ale nic tam nevidim jinak bych nereagoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Tohle je podle tebe OK? ....M10:: di do prdele, ubozaku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: No, jsem z Prahy a Mechov si ve finále přeju a to ze stejných důvodu, jako nechci Zlín v extralize. Lakatoš je v menším Leška a Balaštík z minulosti, tak asi tak. Zlín je asi pořád trochu nemocnej, ale Vsetín bohužel vyřadil. Mimochodem taky hezká série. Kladno za mě na extraligu nemá a JJ to už nezachrání. Leška, Balaštík a Čajánek nebyli nic extra, ale sígr je v každým týmu (Pospíšil, Rákos, Smoleňák, Ševce, kdysi Koreis atd). Pokud to nejde za hranu fair-play mají tihle borci pozitivní vliv na spád zápasů a divácký zážitek. Budu respektovat libovolného vítěze, hlavně že je extraliga takhle vyrovnaná a zábavná. A Sparta venku je samo heezkej bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: No, jsem z Prahy a Mechov si ve finále přeju a to ze stejných důvodu, jako nechci Zlín v extralize. Lakatoš je v menším Leška a Balaštík z minulosti, tak asi tak. Mažu si Tě.... https://youtu.be/InjxYcuRc4Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Kluby které si ligu koupily nemají v playoff co dělat. Vary to pochopily a rovnou to přenechaly klubu, od ktereho to původně koupily, Kometu Znojmo jsme vyřadili a sekačkám snad taky dneska skončí sezóna. A co se tyka baráže tak Kladno jsem viděl hrát a za mě nemá v extralize co dělat. Myslel jsem, že to je banda premotivovanych juniorů, co nemají ještě srovnánou hlavu a sázejí na individuální sklill, který tam ale reálně není. Jediná přihrávka není přesná, do pásma se snaží hráči dostat sérií 4 klíček z nichž nejpozději druhá nemá šanci na úspěch apod. Dost mě překvapilo, že když jsem pak zjistil, že to je nejstarší tým, a ne banda nezkusenyvh mladíčků. Takže za mě se skripenim zubů Zlín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 před 9 hodinami, Bert napsal: Tohle je podle tebe OK? ....M10:: di do prdele, ubozaku ... M10 si o to řekl sám a to Roman je ještě slušný pán.Tak to tvé unáhlené rozhodnutí neberu jako ok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 (upraveno) Navíc emoce po sedmém zápase, to by se mělo tolerovat :-)) Upraveno 15. dubna 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se