Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Třinec mi lepší nepřišel, ale systém dodržovat umí. Kdyby Pardubky k systému ukázali i tu nadstavbu ( 3x to šlo), tak to vyjít mohlo ( osobně jsem prostě víc věřil drilu před herním umem ). Škoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem prisel domu a podival se v TV opakovane na faul Hudacka na Sedlaka. A konci 2. Tretiny. Jasny 5+ DK. Jako hokejka je slusnej plejer, ale zakernej svinskej zmrd,  o kteryho by si clovek ani kolo neoprel. Doufam, ze si ho nekdo najde. Prase. 

tim samozrejme netvrdim, ze to ovlivnilo nebo rozhodlo zapas. 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Ja ti nevim. Sedlák jel s hlavou dopředu a koukal do země, dostal tvrde, ale nic tak strašného. Taky Hudáček dostal jen 2 minuty, podle me skoro cistej hit. Tak byl Sedlák za chvíli na ledě. 

Jinak semifinále super, Třinec zkušenější a efektivní, Pernici někdy moc hrrr, ale Kacetl mega :-)))

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Franto, treti hrac do souboje, co miri zvednutyma rukama na hlavu? Kamarade, jsi vedle jako jedle. Kdyby mu dal strom, ok, ale tohle fakt strom nebyl. Sprosty napadeni.  Ty hite

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

No nevim. Třetí hráč, to tvrdili kluci v televizi, normálně ho zastavil hráč, co mu jel naproti, přece se nenechá objet. To by pak hráč, co jezdi v předklonu s hlavou dopředu byl nezastavitelnej. Ruce měl jakž takz v cajku, ja bych nebyl tak prisnej :/)) Ale chapu, ze to vidíš rudě :-))

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

No, jsem z Prahy a Mechov si ve finále přeju a to ze stejných důvodu, jako nechci Zlín v extralize. Lakatoš je v menším Leška a Balaštík z minulosti, tak asi tak.

Zlín je asi pořád trochu nemocnej, ale Vsetín bohužel vyřadil. Mimochodem taky hezká série. Kladno za mě na extraligu nemá a JJ to už nezachrání. Leška, Balaštík a Čajánek nebyli nic extra, ale sígr je v každým týmu (Pospíšil, Rákos, Smoleňák, Ševce, kdysi Koreis atd).

Pokud to nejde za hranu fair-play mají tihle borci pozitivní vliv na spád zápasů a divácký zážitek. 

Budu respektovat libovolného vítěze, hlavně že je extraliga takhle vyrovnaná  a zábavná. A Sparta venku je samo heezkej bonus :)

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

No, jsem z Prahy a Mechov si ve finále přeju a to ze stejných důvodu, jako nechci Zlín v extralize. Lakatoš je v menším Leška a Balaštík z minulosti, tak asi tak.

Mažu si Tě....

https://youtu.be/InjxYcuRc4Q

Odkaz ke komentáři

Kluby které si ligu koupily nemají v playoff co dělat. Vary to pochopily a rovnou to přenechaly klubu, od ktereho to původně koupily, Kometu Znojmo jsme vyřadili a sekačkám snad taky dneska skončí sezóna.

A co se tyka baráže tak Kladno jsem viděl hrát a za mě nemá v extralize co dělat. Myslel jsem, že to je banda premotivovanych juniorů, co nemají ještě srovnánou hlavu a sázejí na individuální sklill, který tam ale reálně není. Jediná přihrávka není přesná, do pásma se snaží hráči dostat sérií 4 klíček z nichž nejpozději druhá nemá šanci na úspěch apod. Dost mě překvapilo, že když jsem pak zjistil, že to je nejstarší tým, a ne banda nezkusenyvh mladíčků. Takže za mě se skripenim zubů Zlín.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...