Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

bylo, ale když už se řeší záznam, tak proč jen jeden faul? Proč se neřeší, jak je možné, že zcela nepokrytě měli sudí zadání tlačit SWE ve čtvrtfinále i semifinále? Za tento výkon prostě licence out na 5 let pro hlavní sudí, jelikož to vůbec nezvládli. Záznamy na videu jsou jasné....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 5. 2024 v 21:33, exBURN napsal:

Tak Rutta zpětně stopka za faul loktem. Sudí z dnešního duelu kolik zápasů stopka za neodpískání minimálně 4 faulů Švédů?

Rozšířit  

Tak na tento faula Rutta by som sa snažil zabudnúť, to bolo nechutné a hrozilo 5 min. a do konca zápasu a ten sa tiež mohol vyvíjať iným smerom... Inak gratulácia hoši hrali pekne a to finále si zaslúžia...

Odkaz ke komentáři

Včerejší zápas se Švédy famózní, čekal jsem tvrdý boj a těsný výsledek, ovšem, že je naši kluci zoreberou na prvočinitele, to jsem skutečně nečekal. Ovšem o to víc jsem si to užil...

Letos rozhodčí fakt bída... 

Trochu to odlehčím

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 26. 5. 2024 v 13:05, Americkej napsal:

No ty vole, státní znak! Prej "logo", se poseru. Nosná myšlenka je ovšem chvályhodná.

Rozšířit  

Co by jsi chtěl, vždyť Pastrňák už neumí ani pořádně česky. Za mě ta myšlenka pěkná, když člověk vezme v potaz, že tito hromotluci jazykem příliš nevládnou 😉

Odkaz ke komentáři

Ten historický výsledek 19:1 z roku 1972 - sledoval jsem tehdejší zahajovací zápas našeho týmu v přímém televizním přenosu... celé tehdejší MS až ke zlatému konci. Bylo to dobré odpíchnutí k dalším hokejovým zlatým vrcholům v 70.letech a i později.

Z dnešního pohledu takový výsledek spíše vypadá jako sázkový kurs na koně jménem Rulík v hlavním dostihu jarní sezony. Ovšem dnes bude hlavní brát výhru bičík nebičík,  Tak jedem, hybaj kluci na tu zlatou placku.

Gudas na led, bude balet. 😃😎

Odkaz ke komentáři

V 26. 5. 2024 v 17:32, Pozorovatel napsal:

Gudas by mohl zrakvit Fialu a hned jim klesne šance o 50% 😁

Rozšířit  

Priznam se, ze doufám, že k tomu nedojde a bude se hrát hokej a nebude přenos ze  zapasu recko římského.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...