Gustaf Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 51km na bajku v nohách a sedím si pod hradem a piju polotmavou Zlatou krávu. Krásnej den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Pivo z našeho městečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 1 hour ago, geometr said: Nevim, co je "speciál", ale Hanušovice se nedaly pít nikdy. Za komoušů mně lahvová 12 chutnala, ale je fakt, že v 18 chutnalo skoro každý pivo, hlavně když mělo volty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Jestli bude oblibene zjistime az vecer. Ted jsem si zatim dal jednoho gambace, jeden ryze horkej a panacka rakije. Jako snidane dobry, pac vcera jsme to trochu prehnali :-) #zachranpivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 nejvíc mi chutná 14 jepic. Tu vem příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Vezmu, uz mi to rikal i Bandi. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Já psal Sirény. Fakt je, že já si na první test koupil od každého láhev a jepice byly někde ke konci, tak jsem možná nebyl tak ve střehu. Stejně si vystačím s pocestnými a piloty. Škoda, že jsem to neobjevil dřív, šel bych tam zachlastat a na jídlo hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Jo a u řezníka kupuju rovnou i chleba a pivko a nijak mě ten Herold neuráží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 12 minutami, bandicoot napsal: Jo a u řezníka kupuju rovnou i chleba a pivko a nijak mě ten Herold neuráží. Herold je výbornej náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 7 hodinami, Geodet napsal: Pivo z našeho městečka. Seš z Nepomuka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Před hodinou, bandicoot napsal: Já psal Sirény. Fakt je, že já si na první test koupil od každého láhev a jepice byly někde ke konci, tak jsem možná nebyl tak ve střehu. Stejně si vystačím s pocestnými a piloty. Škoda, že jsem to neobjevil dřív, šel bych tam zachlastat a na jídlo hned. Udelame tam sraz, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tyhle byly dobry, ta zelena etiketa je ale fakt tragicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 1 hour ago, bandicoot said: Jo a u řezníka kupuju rovnou i chleba a pivko a nijak mě ten Herold neuráží. To jsou taliáni od Hudery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 @neuromancer pán je znalec. Ještě k pivku. Ve Flachau na svahu jsem si vždycky dával Paulaner. Letos lyže nic no. Ale ten mám taky moc rád. To je pro mě etalon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Právě teď, bandicoot napsal: @neuromancer pán je znalec. Ještě k pivku. Ve Flachau na svahu jsem si vždycky dával Paulaner. Letos lyže nic no. Ale ten mám taky moc rád. To je pro mě etalon. Paulaner, jak tmavej tak svetlej je výbornej. To samý Franziskaner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 6 minutami, bandicoot napsal: @neuromancer pán je znalec. Ještě k pivku. Ve Flachau na svahu jsem si vždycky dával Paulaner. Letos lyže nic no. Ale ten mám taky moc rád. To je pro mě etalon. Etalon seriový pšenice je Franziskaner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 A Edelweiss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Dneska Beskydský pivovárek - medový speciál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 11 hodinami, dawe009 napsal: Tak Žatecký pivovar jsem otestoval opravdu poctivě. Dnešek si můžu klidně škrtnout v kalendáři. Jednoznačně nejlepší je ten sedmej schod. Já si teď jdu najít nějaký suchý teplý místečko, tam se zamotám do klubka a zdechnu. No tak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 12 hodinami, Gustaf napsal: Seš z Nepomuka? Jo jsem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se