Přejít na obsah

Damasko D-sub1

martin151

Doporučené příspěvky

Na Damasko si člověk musí zvyknout, tak nějak si je vykoukat do zalíbení a pak den design může člověk milovat... Já myslim, že i tyhle ten potenciál mají... I když na mě malinko vyřazuje tuctovost, ale to je možná jenom pocit.

Jen ten datum ... jen ten datum :crying_anim:

Jak mají být velký?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Teda marně na ty Déčka koukám a snažím se přijít na to, proč ten datum většině tak vadí? Za oči mě víc tahaj humpolácký ručky než datum. Dokonce bych řekl, že je to lepší umístění než na obvyklé trojce - takhle nenarušuje symetrii indexů ani ve vodorovné ani ve svislé ose.

Odkaz ke komentáři

K tomu datumu... Damaska ma hodne lidi spojene s krizem na cifru... Obecne hodinky ladene do krize (nebo 3,6,9) nam prijdou vyvazene, stabilni, takovym tim technicky jednoduchym zpusobem...jsou rychle citelne.. je jasne co je nahore, co dole... A tady to datum te nuti natacet hlavu, je to najednou mimo, taha za oci.. kdybych to přehnal, tak reknu, ze ztracis rovnováhu.. :-).. a navic je tam takove opustene .. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Psal jsem, ze vsechny oranzove maji byt stejne. Takovy je zamer. Jsou delane stejnou barvou, jen jim to rozhodily podklady. Je to prvni kus, prototyp. A s rozhazovanim deviaci do okoli bych byl opatrny. Ta barevna paleta, modry cifr, svetle indexy a oranzova rucka a ctvrthodinka je na potapkach naprosto standardni. Nemusi se to libit kazdemu, to je jasne. Ale tyhle zapalene odsudky jsou..., rekneme zbytecne, a je jich uz dost na Novinkach pod jakykoliv clankem o Havlovi.

tvl co sem tahas Havla.. :eek: ono na potapkach je viacej veci standard, to je v pohode, otazka ci maju byt pouzite vsetky naraz :)

Tieto hodinky nie su ani pekne, ani originalne, ani technologicky unikatne. Prakticky vzate su to slusne mikrobrandove potapky s vymakanou sponou a tucnou cenovkou. Z pohladu toho, co som cakal od Damasko, je toto z mojho pohladu kompletne premarnena prilezitost (podobne ako GMT). Ani hodinarina (eta), ani nekompromisna technologia (asi to nie su 300m iso dajvre), ani vymakany dizajn. Mam pocit ze ich Konrad vytvoril, lebo cital na forach ze toto by ludia chceli. Tak to zobral trochen cu pragmatiš. Porucam sa.

Odkaz ke komentáři

Tu datumovku mel dat radeji nad 6.

Odkaz ke komentáři

Na datumovku se měl vysr..

Nebo tak, mas recht a dat tam radeji rezervu natahu. Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Člověk by ale neřekl, jak mu datumovka na hodinkách chybí, když najednou vezme nějaký, který ji nemaj. A mnohokrát jsem se pak přes den chytil, když jsem koukal na datum a ono tam nebylo. A to jsem si myslel, že bych se bez datumu obešel... :) takže já jsem pro datum ať už je kdekoliv.

Odkaz ke komentáři

HondzaX: jsi je videl nazivo? Pokud jo, jaky jsi mel z nich pocit?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...