Kristian.nov Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Na Damasko si člověk musí zvyknout, tak nějak si je vykoukat do zalíbení a pak den design může člověk milovat... Já myslim, že i tyhle ten potenciál mají... I když na mě malinko vyřazuje tuctovost, ale to je možná jenom pocit. Jen ten datum ... jen ten datum Jak mají být velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Teda marně na ty Déčka koukám a snažím se přijít na to, proč ten datum většině tak vadí? Za oči mě víc tahaj humpolácký ručky než datum. Dokonce bych řekl, že je to lepší umístění než na obvyklé trojce - takhle nenarušuje symetrii indexů ani ve vodorovné ani ve svislé ose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) K tomu datumu... Damaska ma hodne lidi spojene s krizem na cifru... Obecne hodinky ladene do krize (nebo 3,6,9) nam prijdou vyvazene, stabilni, takovym tim technicky jednoduchym zpusobem...jsou rychle citelne.. je jasne co je nahore, co dole... A tady to datum te nuti natacet hlavu, je to najednou mimo, taha za oci.. kdybych to přehnal, tak reknu, ze ztracis rovnováhu.. :-).. a navic je tam takove opustene .. :-) Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Psal jsem, ze vsechny oranzove maji byt stejne. Takovy je zamer. Jsou delane stejnou barvou, jen jim to rozhodily podklady. Je to prvni kus, prototyp. A s rozhazovanim deviaci do okoli bych byl opatrny. Ta barevna paleta, modry cifr, svetle indexy a oranzova rucka a ctvrthodinka je na potapkach naprosto standardni. Nemusi se to libit kazdemu, to je jasne. Ale tyhle zapalene odsudky jsou..., rekneme zbytecne, a je jich uz dost na Novinkach pod jakykoliv clankem o Havlovi. tvl co sem tahas Havla.. ono na potapkach je viacej veci standard, to je v pohode, otazka ci maju byt pouzite vsetky naraz Tieto hodinky nie su ani pekne, ani originalne, ani technologicky unikatne. Prakticky vzate su to slusne mikrobrandove potapky s vymakanou sponou a tucnou cenovkou. Z pohladu toho, co som cakal od Damasko, je toto z mojho pohladu kompletne premarnena prilezitost (podobne ako GMT). Ani hodinarina (eta), ani nekompromisna technologia (asi to nie su 300m iso dajvre), ani vymakany dizajn. Mam pocit ze ich Konrad vytvoril, lebo cital na forach ze toto by ludia chceli. Tak to zobral trochen cu pragmatiš. Porucam sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Jo, pohoda, to je názor, nemám s tím problém. Šlo to i za sebe a bez urážení těch, kterým se ty hodinky třeba líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 To datum mi vadí, protože mi přijde, že má malý okno. To se ukáže až v reálu, nejvíc mi vadí, že pustili day-date. Jinak už jsem si na ně z obrázků docela zvykl, k vodě parádní, dokonce možná líp trefený než ostatní univerzální modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 No, kdyby tam na 3 prskli day-date, tak už tam chybí jenom to logo "5". Myslím, že tady Konrád věděl, co dělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Tu datumovku mel dat radeji nad 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Na datumovku se měl vysr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) Na datumovku se měl vysr..Nebo tak, mas recht a dat tam radeji rezervu natahu. Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Člověk by ale neřekl, jak mu datumovka na hodinkách chybí, když najednou vezme nějaký, který ji nemaj. A mnohokrát jsem se pak přes den chytil, když jsem koukal na datum a ono tam nebylo. A to jsem si myslel, že bych se bez datumu obešel... takže já jsem pro datum ať už je kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Nebo tak, mas recht a dat tam radeji rezervu natahu.to snad radši ani ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Na to malý datum mohli dát lupu Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Na to malý datum mohli dát lupu ...to snad taky raději taky ne, protože pak je to "opravdová komplikace"...leda že by byla pod sklem jako na SAR Rescue Mühle Glashütte. Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Přidávám par živých fotek. Omlouvám se za kvalitu, ale podmínky byly opravdu polní (a to včetně světla). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 ...to snad taky raději taky ne, protože pak je to "opravdová komplikace"...leda že by byla pod sklem jako na SAR Rescue Mühle Glashütte.myšleno v legraci. lupa by to zabila. Až na tu minutovou plongeur ručičku se mi to líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 myšleno v legraci. lupa by to zabila. Až na tu minutovou plongeur ručičku se mi to líbí.....já vím, žes to nemyslel vážně, znám tvůj obličej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 HondzaX: jsi je videl nazivo? Pokud jo, jaky jsi mel z nich pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 To je fakt des..vcetne toho hirsch tygra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se