Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konečně mám klid, už jsou doma.

Překvapivě malé... na fotkách vypadají větší, v reálu až takové jemné, decentní, solidní...

Na tahu až nenápadné, na kůži sexy :)

Ale krásné jsou v každém případě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Takže šels do nich? Vítej v klubu. Neznám lepší univerzálky než moony. Moje nejoblíbenější hodinky.

Odesláno

Já musím zkusit klasický dvoudílný kožený řemen - na koženém NATO jsou už dost tlusté...

Odesláno

Trošku mi teda chybí velká oranžová vteřinovka Fortisek, i jejich day/date, ale stejně jsou Moony boží :)

Odesláno

Děkuju všem za příznivé komenty, vím, že to tu jsou oblíbené hodinky, ale potěší to.

Snad mám od chronoviru na chvíli pokoj ;) 

Odesláno

Gratuluji. Take mi lezi v hlave, pristi rok je snad pridam do sbirky...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak obrovská gratulace :) nakonec bez zkoušky - dobrá volba. Pro mně jsou Moony naprosto jasné definitivky. Hmm, a to kožené nato ještě v galerii nemáme, vypadá to pěkně, tak si kdyžtak příležitostně vzpomeň :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám je sice chvilku, ale zjišťuji, že jiné hodinky se mu vůbec nechce nosit. Teda chce, ale když si představím, že moony budou čekat doma, tak jim to prostě nemůžu udělat :)

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...