feltharg Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Tybláho, tak to bych včera nedal ani střízlivej s knihama Dobrý jsou, fakt.Díky díky, popravdě sem sám překvapenej, jak mne chytly. V podstatě jsem je na Silvestra dal na ruku (velkou část silvestrovskyho večera jsem u jednohubek a bublinek zkoušel všemožný řemeny, az jsem nakonec zjistil, ze mnou vyrobenej řemen z pritelcinyho obrazu je nejlepší volba...) a od ty doby jsem je nesundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Hezké a inspirativní vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Juchta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 V 9. 10. 2017 v 22:41, Kid_A napsal: Pratele, poopravim/doplnim Martina, trhaci spona 16mm je originalni Omega spona z produkce priblizne konec 90. let. Signovana "Swiss" "B" a "Acier Inox". Reference udajne 94521603025. Nekdy oznacovana také jako "big logo". Kombinace lesteneho a piskovaneho povrchu (tim poskovanim se da primarne odlisit od fejků) Chlapi, jen hlásím, že jsem tuhle origo trhací sponu šoupnul - za doufám férovou cenu - do inzerce (obvykle sáhnu po větší tlačitkový překlápěčce na racing gumořemenu) a je škoda, aby se jen válela v šupleti. Aby tady pak někdo neplakal, že o tom nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Speedy na Uncle Seiko.Odesláno z mého BBF100-6 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Honzo, tak za toto produktove foto by sa nemusela hanbit ani Omega :-) Palec hore!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 V 2. 5. 2021 v 20:03, Slaco napsal: Dobre si hrajes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Honzo, tak za toto produktove foto by sa nemusela hanbit ani Omega :-) Palec hore!!Moc děkuji za milá slova Odesláno z mého SM-G985F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 No tak to klobouček - nenapadlo mne že to je vlastní fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Famózní fotka, fakt nádherná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 @martar @Karussell moc vám děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 (upraveno) Upraveno 2. července 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Hezky!!! Tak na tohle už člověk musí mít koule Jen připomínám, že jedním z důvodů, proč byl zrovna tenhle náramek astronauty během výcviku používán, byla jeho subtilnost a schopnost se pŕi zachycení přetrhnout. Astronaut a jeho ruce měly větší cenu než hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 (upraveno) Diky. Ja nad nim dlouho premejslel, ale furt jsem si rikal, jestli se to nebude pretacet, jak to bude cejtit na ruce atd. No a musim rict, ze je to super, nosi se to vyborne. Mluvim samozrejme za sebe. No a dost mne taky inspirovaly zivy fotky mistniho matadora a rebela kamil(a)b. Upraveno 2. července 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Kvarnsjö Tanned with black stitching Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Nasadil jsem originální tah a jsem překvapen zvuky ala Seiko jubilee.Mám proto dva dotazy na zkušenější uživatele tahu 1171 + 633:- chrastění/cinkání koncovek o hodinky je normální?- jak velké šrámy na hodinkách můžu čekat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 (upraveno) @Mareka01 1171 nemám, ale obecně platí, že vůli koncovek lze minimalizovat: 1) použitím jiných stěžejek (silnějších, nebo se silnějšími konci, ideálně přesně a bez vůle pasujícími do otvorů v nožkách 2) u plných koncovek nanesením vrstvy průhledné oboustranky na spodní část styčné plochy mezi pouzdrem a koncovkou. Když se nanese v celé ploše nebo v horni části, je pak víc vidět spára. Zároveň to trochu chrání hodinky. Mám to třeba u Seiko, se kterýma lezu i do vody. Bál jsem se, aby oboustranka nechytala abrazivní bordel a neničila pouzdro víc než volný endlink, ale je to v pohodě, když je to na fest a neni tam prostor. 3) u plechových koncovek nepatrným vyhnutím "opěrných paciček" koncovky nebo celé spodní části směrem vzhůru. "Pacičky" určují polohu koncovky vůči pouzdru. Body 2) a 3) jsou moje amatérské postupy, bod 3) navíc mění vlastnost origo dílu, který není levný. Upraveno 1. září 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Co myslíte? Hodi se to na svatbu? (budu jen radovy svatebcan). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se