Americkej Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Dík za bleskovou vysvětlivku. Asi budou cennější, ale IMHO jsou ve standartním provedení mnohem vydařenější. Každopádně při růstu cen původních to jsou další kousky, které mne určitě minou, jako původní želvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Klasicky samuraje, hlavne titanovy, sly cenove nahoru delsi dobu, ale posledni rok dva je ten narust daleko razantnejsi. Ninje jsou naprosto nesehnatelny, par jsem jich vystopoval diky instagramu, ale vsichni odmitaji prodat. Ani k diskusi o cene jsme se nedostali, proste okamzite NE.Hodne je jich na Filipinach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Nadseni , ale ta figurka je fakt neslozitelna... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Na figurku Samuraje je zapotřebí správné nářadí Taky jsem s ním bojoval, ale díky tomuhle to šlo snadno. .. ale ta figurka je fakt neslozitelna... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 A pak že to nejde Skládal jsem ho přes víkend, kolega ho pak nafotil s aktuálními modely hodinek Samurai. Je to sekáč! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Ještě oranžový Ti a mám to komplet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Bombova zbierka.. klobuk dole.. ktore si najviac cenis, alebo mas najradsej..? Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Urcite bílý - jsou to prvni automaticky hodinky, ktery jsem si koupil. Takze i kdyz treba jednou Samuraje prodam, tyhle zustanou nafurt. Mam je 5 let od 16ti a jsou to proste definitivky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Pekné, ale mal by si to dotiahnuť ešte o pár kusov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Oranžový Ti se kdyžtak draží tady... Možná by vzhledem k stavu nemusely bejt za raketu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 PADI Samuraje jsou very najs. Dneska jsem je testoval a šlo by to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Urcite bílý - jsou to prvni automaticky hodinky, ktery jsem si koupil. Takze i kdyz treba jednou Samuraje prodam, tyhle zustanou nafurt. Mam je 5 let od 16ti a jsou to proste definitivky.Tak už vím proč se na mě nedostalo s první generací. Každopádně žádné trpké pocity nemám, protože si konečně začínám zvykat na ty nové. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Já si teda zvykat nechci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Parádní kombo. Černá a modrá je nej. Ještě se mi líbili v oranžové. Každopádně původní hodně stoupli v ceně až na úroveň, na kterou už nejsem ochoten jít. Navíc málokdo je ochoten je pustit a když, tak právě za "zoufale" moc na to, že nebývají v dobrém stavu. Každopádně gratuluju. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Dnes vybalené,moje první Seiko v životě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Crafter Blue ... hezký řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Tak ten je! Za mě nejhezčí crafter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Je pekna, ale nepisou tam blue?Ja vidim cernou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinarPraha Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Ty jsou paradní, jen škoda že tam není v nabídce černá/oranžová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Je pekna, ale nepisou tam blue?Ja vidim cernou..Crafter Blue je název firmy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se