Mitak Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Tento model se přece prodává i na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaho Odesláno 30. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Tento model se přece prodává i na kůži.Ta sice ano, ale momentálně stojí na kůži o 40Ł více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ten remen casem stejne dokoupis, protoze te na tom nato hadru nebudou bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Mám je na celkem masivní kůži a místa je tam dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Mám je na celkem masivní kůži a místa je tam dost.Díky, to jsem potřeboval vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Tak dnes konečně dorazily, odzkoušeno a můžu zodpovědně říct, že se tam vleze i podrážka pohorek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 Gratulace!Mně dělají jen radost. Šteluju si podle nich mechaniky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ten hadr jim sluší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaho Odesláno 20. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) Tak jsem dnes nasadil mesch...myslím, že to nevapadá špatně... Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem jaho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Mesh mám v oblibě,ale k těmto hodinkám mně ti to zrovna nějak neštymuje.Samo jen můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Kluci, dva dotazy. Je to pouzdro u nožiček rovné? Ptám se proto, že jsem zjistil, že jsem spíš tahový typ a pokud by tomu tak bylo, šel by tam klasický tah s rovným ukončením, třeba něco ze StrapCode? Jde mi o tu mezeru, jestli by to nevypadalo blbě. Pominul bych to, že se k těmto hodinkám tah moc nehodí a budete mne tlačit do různých hadrů a strapů. Dík moc za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Ahoj. Ano, pouzdro je rovnoběžné se stěžejkou, malé vybrání je až u nožiček. Stěžejka je blízko pouzdra, takže nehrozí ta zbytečná díra mezi ní a pouzdrem u tahu s rovným koncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inwatchwetrust Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Gratulace!Mně dělají jen radost. Šteluju si podle nich mechaniky .Mierne OT, ale kde beries tie nato strapy ?Su mimoriadne sexi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaho Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) Další varianta s černým ZULU... Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem jaho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak ten jim sedne jak z fabriky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Safra, nádherný hodinky za hubičku. Ale ta velikost... Kluci nemohli byste někdo udělat nějaký srovnávací fotky ideálně s potápkama od Seika, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Moc hezký. Už jsem tuhle měl ruku na spoušti "BUY", když se v inzerci akorát objevily O. Railmastery. Cenově samozřejmě nesrovnatelný, ale ty věčný co-chcáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Safra, nádherný hodinky za hubičku. Ale ta velikost... Kluci nemohli byste někdo udělat nějaký srovnávací fotky ideálně s potápkama od Seika, prosím?Tvé přání je mi rozkazem;-) Pokud ti sedí SKX je to stejná liga, taky to má skoro nulové nožky. No a jinak stačí dát vědět, až zase budeš v Bruntále a můžeš si je klidně omrknout naživo (v Opavě jsem byl bohužel dnes bez nich) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Paráda, taky nad nima už několik měsíců vážně přemýšlím, aktuálně ale u mě o trochu víc vede typ 98b245 - černý s chronem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Kostra: Vypadají pro mě malé, každopádně rád využiji nabídku vidět naživo :-) Pletu se nebo máš i Bulovy Moony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se